Mutziputzi já jsem docela přesvědčená, že ho mívali na asosu, ale teď jsem ho tam nenašla
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika A jaký je ten peeling na rty z Lush, prosím? Jiný jsem nenašla a přemýšlím o něm, protože mám taky v zimě hrozně vysušené rty a nic mi nepomáhá.
paktofonika díky, no já mám právě taky ten pocit..to vysoušení. a chci tyčinku, kelínky nerada. zkusím teda to tvoje
Jiná Realita pravda, měli, škoda
nonemy jakoby dobrej, ale nepomůže na vysušení a taky jak se do toho sahá prstem, tak mi minimálně půlka ztvrdla. Příjemný je to hodně, ale jinak myslim, že masáž třeba obyč hnědým cukrem by vyšla uplně nastejno
nonemy Ja som spokojná, pery v zime hrozne trpia, stačí že ma ofúkne a katastrofa. Keď použijem ten peeling tak je to hneď oveľa lepšie, je cukrový a píše sa, že ho môžeš rovno aj zjesť ale to ja nerobím. Majú asi 8 druhov, ja mám Sugar plum fairy. No a fakt používam len tu Alverde tyčinku, predtým som mala Burts bees beeswax lip balm a tiež dobrá. Skúšala som aj rôzne veci z lekárne a nepomohlo nič.
Potrefenáhusa A to ja som si robila doma peelingy s cukrom a olivovým olejom ale ten efekt sa mi nezdal až tak dobrý, ale tak možno sa mi to len zdá :)
Mám zrovna jeden ten Oriflame kelímek načatej + k němu několik různých tyčinek a jako pocitově suverénně nejlepší. Dobrá pomáda mi přišla tahle z lékáren:

paktofonika já mám rty v zimě naprosto tragické :/ sice ne tak jako spolubydlící z vysoké, která většinu zimy měla uprostřed rtu otevřenou krvavou ránu, ale jak je pod nulou, mám je pořád popraskané. ten peeling nebyl špatný, a po peelingu jsem si je mazala bambuckým máslem. musím si ho zase koupit.
Jiná Realita Jo prasklina uprostred. To sa mi niekedy stane, keď som celý deň mimo civilizáciu a zabudnem si niečo na pery. A keď prasknú tak je to brutálna bolesť. Brrr
paktofonika hele, když to praskne, tak natři tím Hemagelem, co jsem ti doporučovala už na něco jiného. Malej českej zázrak.
Potrefenáhusa paktofonika Děkuji obou, no dilema, ale asi to vyzkouším. Dělat si domácí peeling jsem líná a když to ještě pěkně voní a vypadá (i chutná :) ), tak je u mě větší šance to pravidelně používat. Já právě taky zkoušela už kde co z lékárny a každou zimu trpím, nepomáhá nic. Jsem vysušená celá jak treska :( Rty popraskají, kůže se začne loupat, já tomu pomůžu, protože mi to zavazí, pomalu se zahojí a zase nanovo, celou zimu.
A ještě kdybyste měli nějaký tip na suché ruce, prosím. Ty musím mazat po umytí celoročně, i v létě. Ale v zimě je mám hlavně na kloubech suché i po namazání, je to hodně nepříjemné. Největší chválu pořád čtu na Loccitane, ale přiznávám, že dávát čtyři stovky za krém na ruce se mi nechce, protože ho vyplácám za dva týdny. Ale kdyby to byl takový zázrak, že by mi opravdu pomohl...
Super na rty je taky med, namazat a nechat působit. Já na praskliny v zimě hrozně trpím, nejen na rtech, ale i na rukách, u nehtů, katastrofa :-(
nonemy to já dělám celá život, namočím, namažu - nikdy jinak. a modrou indulonou, nic jinýho nesnesu, všechno ostatní mi lepí
nonemy ten loccitane je fakt dobrej
nonemy Taky tím trpím a Loccitane jako docela dobrý, ale ne za ty prachy, poslední dobou už mi moc nepomáhá. Ale mám ta malá vydání (mívají je teď před Vánocemi po třech) a ta tahám v kabelce. Mně docela pomáhal peeling z Rituals a potom mazání na noc (nebo teda spíš večer, spát s tím nevydržím) silnou vrstvou indulony nebo nějaké speciální masky na ruce a rukavice. Na ty klouby bys mohla zkusit nějaký olej.
stes mně modrá indulona strašně moc voní, ale na rukách ji nesnesu
ale jelikoz mi celozivotne ta indulona taky smrdi, tak furt hledam neco lepsiho. hm. zatim nejlepsi Flexitol co radila catherinne, ale ne idealni, ted mam solnou mast, taky dobra, ale furt tomu jeste neco chybi.. asi ten puch![]()
Lama_z_Lana Candance diky, takze se to da dokoupit? A neporadily byste, co presne? Kolegyne me strasila, ze se to uz nevyrabi..?
Jo a dobrý krém na ruce je Caltha, paní co ho vyrábí je z Olomouce, tak jí fandím (ale neznám ji osobně, abyste mě nepodezíraly
). Základ je lanolin a hezky voní. Tchýni, která také hrozně trpí na suché ruce, ho na Slovensko musím vozit pravidelně.
A co ty ostatní Indulony, dělá se měsíčková a asi i další? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.