"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:02

nonemy Mne sa osvedčila kombinácia Lipobase repair s rakytníkovým krémom Naturica Siberica alebo šalviovým od Yope. Lipobase je taký zázrak. Kúpila som si takisto kyselinu hyaluronovú od hneď chemistry určenú na telo a ruky. Tu ale používam zatiaľ krátko tak ťažko hodnotiť. No a kúpila som si sprchový filter, odvtedy som si telo ešte nenatierala a pritom normálne by som sa už kúpila v krajoch a olejoch na telo. 

Olej na telo je super od Alverde, používam na vlhkú pokožku, olejokrem takisto od Alverde. Sprchovací mám od Yope coconut&salt alebo tuhý z Lush, občas sprchovací olej Atoderm od Bioderma. A pokiaľ máš fakt veľmi suché ruky tak krém Loccitane bude slabý.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:07

Tulipe fuu, to nevim, ale asi se to opravdu nevyrabi, mam pocit, ze se tvrdilo, ze to byla slepa vetev vyvoje. Jiste to ale nevim.

myslim, ze nekde na bazaru se to da koupit...

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:08

Garfie ty ostatni mi prijdou ze delaji takovy ten slizky film co mam po vsech ostatnich sebeuzasnejsich kremech, a/nebo smrdi jeste vic

Offline stes
9262 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:14

Garfie Ta paní tam má zajímavý věci

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:16

prosím vás, při poslední návštěvě vídně jsem někde na některé z profláklých nákupních ulic vlezla do obchodního centra, kde měli v jednom patře kabelky, v jiném sladkosti, v jednom parfémy.

netušíte, co to mohlo být zač? nebylo to nic luxusního, prostě normální shop.

koupila jsem tam totiž náhodou matce parfém, který miluje, ale byla to limitované edice ck euphoria blossom, a když tam zas pojedu, zkusila bych, jestli ho ještě nemají  

je něco naprosto zásadního, co bych neměla minout v adventní vídni? případně konkrétně na trzích? nikdy jsem tam nebyla.

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:17

paktofonika hehe to je dobry

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:20

viktorka_od splavu Já ji právě vůbec nepoužívám, sice jsem ji zmínila, ale tak jako "typ indulona"...:-)

stes Je docela fajn, není to úplně nejlepší, co jsem zkusila, ale fandím jí hodně. A ten krém na ruce je teda opravdu výborný. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:21

Tulipe oficialne uz ne, ale ten senzor by se mel dat jeste sehnat. Hlavne aby byl kompatibilni s tim x box one x, ten predchozi k 360 by asi nefunguval. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:23

paktofonika viktorka_od splavu naaahodou, kolik vecirku vylepsily nase tanecni kreace ala kinect just dance 

Offline stes
9262 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:24

Garfie neměla jsi ten tuhý šampon? já mám ráda ty šampuky z Lushe, takže mě to láká

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:25

Lama_z_Lana Naopak. Na 360 pasuje a na Xbox One X potrebuješ adapter, ktorý sa už u oficiálneho predajcu nedá zohnať. 

https://www.techbyte.sk/2018/01/microsoft-koniec-adapter-xbox-one-kinect/

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:26

Xbox stojí za prd a na ty starý typy už ani nevycházej hry, to neni dobrá investice

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:29

paktofonika ja teda nevim, my to vzdycky kupovali rovnou s kinectem a u xbox one byl ten srnzor jiny a zadny adapter nebyl potreba.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:32

Mutziputzi A na Playstation 1,2,3 alebo napriklad Nintendo Wii U vychádzajú hry?

20970 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:33

paktofonika Pochybuju

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:35

Lama_z_Lana Ja by som Kinect nakupovala, pre deti fajn ale časom to omrzi. Ja by som radšej Nintendo switch, ale tam tuším treba tie rôzne nastavce ako rakety a pod.

20970 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:40

paktofonika hele neni nad VR helmu a PS4, dodneška jsem se neodvážila potopit ke žralokum...obecně teda myslím, že přesně naopak, bez senzoru pohybu nemá smysl nic

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:45

Mutziputzi No ako pre seba by som ziadne takéto extra vychytavky nepotrebovala. Mne stačil obyc Xbox dobrá hra a paráda. U Playstation mi dlho vadilo ovládače, neskôr ich tuším zmenili ale tie Xboxové sú proste lepšie. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 14:46

nonemy mne na rty zabira med a tycinks neutrogena. Ta Alverde mi prisla slaba. Ruce mazu Lipobazi repair, dcera mivala v zime ruce popraskane do krve a to zabralo vzdycky. Pak taky nezapominat na rukavice.