Jiná Realita continuity Hlavně ve Vídni je teď velká výstava H. Bosche!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Na ruce mi funguje Bi-Oil. Já ho mám teda teď primárně na břicho, ale jak mi vždy zůstane zbytek na dlaních a mezi prsty, rozetřu ho. A musím říct, že je mám o 2/3 lepší, než jindy v tuto roční dobu.
dzizisketa Bi oil má otrasné zloženie. Môže sa vôbec používať v tehotenstve?
paktofonika ty jsi hroznej přeháněč![]()
Mutziputzi Tak jako minerálny olej zmiešaný z vonným olejom na seba patlať nebudem ![]()
paktofonika a já bych ho klidně patlala na novorozeňata a vsaď se, že by přežily![]()
Jiná Realita continuity Hlavně ve Vídni je teď velká výstava H. Bosche!
Kde? Já vím jenom o Brueghelovi.
Mutziputzi To určite áno, ale dnes je na trhu tolko lepších veci, že neviem prečo by som to robila.
paktofonika nevim no, já jsem v tomhle dosti neortodoxní zřejmě![]()
Mutziputzi Ja nikomu nič nevnucujem, len som sa slušne opýtala.
paktofonika dyk to je to samy co vazelina...tu taky nepouzivas?
paktofonika no já jenom to otřesný složení rozporuju, otřesný složení má třeba svlíkací párek, ne Bi Oil![]()
711990 Nie. Ale na suchšie miesta používam Lipobase a na zloženie sa ani nechcem pozrieť. Aj ja mám doma kozmetiku z horším zložením, to netvrdím že nie.
paktofonika Bi-oil je pro těhotné dokonce doporučovaný, ale souhlasím s tebou, má špatné složení. Už jsme to tu řešili na začátku roku, když po pravidelném dlouhodobějším používání v těhotenství někomu (betsey??) hodně poničil kůži.
Mutziputzi dzizisketa Problém toho minerálního/ropného oleje je v tom, že na začátku opravdu zlepší pleť. Pak ale začne kůži vysušovat a nutí k dalšímu a dalšímu promazávání, takže čím víc ho používáš, tím víc ho musíš používat. Z marketingového hlediska je to geniální výrobek.
Mutziputzi Tak som si trochu zapreháňala no
Ma zlé nie otrasné zloženie: D
paktofonika tak to pak jo;) mne treba prijde vazelina dobra na nektery veci -rty, ekzem a tak. Takze mi to neprijde nijak zly, proste je to z ropy;)
Emi Jo tak to je presne ako tie balzamy na pery. Čím viac používaš tým sú suchšie.
Emi já myslim, že marketingově stejně dobře odvedená je antikampaň proti minerálním olejům, vždyť je to nesmysl
No já ho používám čím dál tím míň, a zatím dobrý, nic nevysušuje.
Kde? Já vím jenom o Brueghelovi.
Bože jsem blbá! Myslím jednoho, píšu druhého. Samozřejmě že Brueghel. Omlouvám se za mystifikaci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.