barbucha
To zkřehnutí kůže je přesně ten důvod, proč se vazelíně a minerálnímu oleji vyhýbám.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir Jasně, někdo má štěstí a může používat skoro cokoliv.
Nikdy v zivote sem si neprecetla slozeni,co obsahuje,krem,mleko.....zkratka kosmetika...![]()
a hodlam v tom pokracovat,tedy.
Zarinya počkej až celá zkřehneš najednou!
paktofonika Ano, já chápu, že technologicky je tam potřeba, ale hydratovat se krémem s alkoholem mi smysl nedává. Četla jsem, že v malém množství neškodí ani citlivé pleti, ale já se mu spíš vyhýbám.
zelene.oko Ten krém jsem dávala jen na zadeček a alkohol je dost dost vzadu, tak to nedělalo problémy. Ale určitě může být někdo ještě citlivější.
Mutziputzi
OK, jdu do modrýho a běda ti, jestli pořádně nezamastí!
Jinak já nedělám se složením moc velký štráchy... buď mi něco vyhovuje (a funguje), nebo ne - akorát ta zde probíraná vazelína se mi taky moc neosvědčila, normálně mi z ní jakože zkřehla kůže. Na rukách teda dost nežádoucí efekt.
Dopotřebovala jsem ji jen na paty.
Hele, zkřehlá kůže na rukách není následkem vazelíny, ale to je stáří.![]()
barbucha Já vím své. Ty se utěšuj, že se stane zázrak.
Nejsem na vonne serepeticky a svicky, ale dostala jsem tohle s vuni pomeranc a skorice, tak jsem to zkusila, ale ta vune je hrozne intenzivni, az se mi z toho zacalo delat zle. Tak me napadlo, jestli se tam strkaji vsechny ty tycinky najednou...?

Hlásim sa k sekte uctievačov modrého labella... kedykoľvek podľahnem nutkaniu si kúpiť nejaký iný balzám, tak sa aj tak poslušne vrátim k labellu
Ale ostatné verzie nie sú zďaleka také dobré, tie čo majú zároveň dodávať lesk teda dosť vysušujú.
Balzám na rty mám ráda tenhle:

Lamicka No, já mám jinou vůni, ale těch špejlí jsem tam právě dala půlku. Zbytek leží ve skříni, ani nevím proč jsem je nevyhodila.
Bože jsem blbá! Myslím jednoho, píšu druhého. Samozřejmě že Brueghel. Omlouvám se za mystifikaci.
Tak nějaká doporučení Jiná Realita dostala, uvidíme, jaky bude feedback. Každopádně je třeba počítat se spoustou lidí tam.
Lamicka No právě záleží na tom, jak moc intezivní vůni chceš.
Lamicka můžeš dát, kolik chceš.... pokud ti nesedne ta intenzita ale vůně jako taková je v pohodě, tak by to mohlo pomoct...
Nikdy v zivote sem si neprecetla slozeni,co obsahuje,krem,mleko.....zkratka kosmetika...
a hodlam v tom pokracovat,tedy.
![]()
Já to občas přečtu ze zvědavosti. Ale hlavní, jestli to finghuje. Kdyby mi pomáhala voda z kaluže, klidně si dám na ksicht vodu z kaluže ![]()
Lama_z_Lana a uz si vodu z kaluze vyzkousela?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.