Karja No, ja jsem ted ve stavu "nic moc", ale furt lepsi nez letni stav "na pobliti". Ja ted jedu cistici pena a peeling od Sebamedu, potom skvalan (mam od saloos), pak rano Effeclar Duo a vecer Sebamed Clearface gel - ten je fakt super na hojeni a zklidneni, ale nesedi mi s Makeupem. Ten pouzivam jak kdy, bud klasickej Double Wear od EL, nebo Tient Idol Ultrawear od Lancome - ten mi prijde vlastnosma lepsi, ale mizerna vydrz, tak 6 hod max. To DW vydrzi od rana do noci.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lama_z_Lana Jo uz vim, byl to ten sebamed a soloos, co jsem chtela prozkoumat. Efeclar nebo vlastne nic La Roche posay me nenadchlo. Na to DW se podivam, ja proste esteticky nedam dopustit na ten Bb od misshy fakt jsem nic lepsiho nenasla, ale nejsem si jista, zda u me neublizuje pleti. Mela jsem Lilly lolo a ten byl podle me k pleti dobrej, ale vyslednej efekt a cena versus vydrz baleni me moc nenadchnul. A hele nepremyslela jsi o lecbe retinoidy? Mne to doporucovala kozni a pak jednou nezavisle I ORL doktor, co se mi koukal do krku:-D:-D, asi jsem mela fakt velkej bad day, kdyz se zameril vic na ksicht nez na krk. No nicmene jsem do toho nesla kvuli tomu, ze jsem uz tak nejak premyslela nad otehotnenim a mam nejake fyzicke potize se kteryma jsem se to bala kombinovat.
Karja Me od laroche sedi fakt jen tohle, zbytek fakt nic moc. Ja mam pocit, ze BB jsou na me malo, nezakryvaji moc dobre jizvy.
Retinoidy myslis peroralne? To je jedina vec, kterou jsem nezkousela. A ani nezkusim, to uz radsi doziju jako zrudicka
Karja Ten Avril BB blby? Ja ho mam furt od jara snad, pouzivam ho teda jenom kdyz vyrazim do santanu, jinak se posledni dobou jenom pudruju Meteorites a to jenom proto, ze jsem zjistila, ze uz jsou rok prosly, hergot ja sem zrejme echtovni lesana![]()
Lama_z_Lana Jo, to myslim! Hele s tpu zrudickou dozivotne potvrzuji, jako u me se taky nezda, ze by me to melo nejak poustet, jen v lete to byva lepsi, tak se mozna prestehuju nekam;-). Mne prijdou bb, co jsou treba v drogerii taky nalo kryci, ale tyhle od misshy jsou dost hutne, zakryji, ale na zbytku jakztakz ciste pleti pusobi prirozene.
Mutziputzi Jo, ten jsem dala segre. Jako nebyla to uplna hruza, ale to bylo tim, ze v lete byl ten lepsi stav, ale jinak me nenadchnul, ani na letni sezonu bych si ho nekoupila znovu. Pak mam jeste ten korektor, to je lepsi, ale taky si ho nekoupim znovu. Po prvnim precteni jsem cetla, echtovni krasava:-D. Tak asi I to jsi:-D.
Karja ja jsem ted zkousela ze vrorecku nejaky BB od Erborian a jako po naneseni dobry, ale po 2-3hodkach po nem.ani vidu, ani slechu.
Karja jako rada bych tvrdila ze krasava, ale vis jaka sem bojovnice za pravdu!
dynda já si to pamatuju, protože to bylo nějak touhle dobou na přelomu listopadu a prosince, bylo strasne hnusne a v ty frontě na nás chvilema i sněžilo.asi fakt blbej den
Tak můj “archiv” praví, že to bylo 5/9-8/12 2008.
Ginevra jj, to odpovídá
Mutziputzi Ja vim, ty kolena tomu branej!
No z jineho soudku...kdyz uz musim drepet misto "mesta lasky" v Hradecku, tak vana, prosecco a nostalgie pri prohlizeni starejch fotek me privadi k otazce, zda se nevratit k platinovymu undercutu. Ja se sama sobe ve svoji barve proste nelibim, je to takove nudne a prijdu si v ni starsi a unavenejsi. Jenze to vecny odbarvovani ![]()
Lama_z_Lana Hele, zrovna tohle jsem si rikala tento tyden u kadernice, protoze ta moje staronova ma ted kratsi sestrih platinu a vypada strasne sik. Takze jo, je to pekny, je to slusivy, mne by to myslim sluselo taky, ale to vecne odbarvovani, financni a casova narocnost, do toho nejdu. Hlavne pak se toho zbavit az to prestane bavit by u me nebylo nic moc. Na tobe se mi to taky libilo, ale do undercutu uz bych nesla, prijde mi to celkem passe.
Objednala jsem u HaM a ted po tydnu jsem si vsimla, ze mi jedna vec neprisla, ale mam ji v objednavce placenou. Nemate nekdo zkusenost, jal se k tomu stavi?
Lama_z_Lana V platině jsi měla větší šťávu, ale ta proti tu teda jsou viz. příspěvek Karja
Karja Počkaj ešte tak týždeň. Im to trvá bežne tak 14 dni s tým že ani nedajú vedieť. Teraz pred Vianocami to bude asi horšie.
Karja oni (aspon na Slovensku) zacali posielat niektore veci aj z Polska, takze cast objednavky pride akor a druha neskor. Pisu to aj v potvrdzovacich emailoch. Cim ma teda pekne se. u lebo na jednu vec cakam uz dva tyzdne. Prva dosla s dpd za dva dni, tato pride s dhl snad za mesiac! A vratenie prachov im namiesto 14 dni zacalo trvat skoro dva mesiace. Asi som s nimi skoncila, uz na to prestavam mat nervy.
Mrakoplas Jeeee, ja udelala fakt velkou objednavku a pulku veci samozrejme vracim, pac desny. No takze to budu hlidat asi do brezna, tak to je opruz, aspon uz nebudu utracet;-).
Lama_z_Lana Jak rikam, na ten undercut bych se vykaslala, to uz tu bylo a kdyztak podholit to muzes vzdycky, kdyz nebudes v novem ucesu spokojena. Ale rovnou bych do toho nesla, je to takovy okoukany uz.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.