Zarinya Začínám o tom uvažovat ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zarinya to bahno z tech kaluzi teprve vysusuje, navic je ta voda mekka a to taky neni uplne dobre.
continuity tak to nebude nic pro me,uz tak sem vysusena az az.![]()
Lama_z_Lana
ale je to trochu nedostatkove zbozi,vis jak bylo v lete sucho.
continuity Počkej počkej, dešťová voda se vždycky doporučovala, někdo ji i na vlasy sbírával!![]()
Sweet Potato je fakt,ze vcera mrholilo,pri rychlochuzovani a je to dost prijemne,i ta plet pak vypada sveze.![]()
Bože jsem blbá! Myslím jednoho, píšu druhého. Samozřejmě že Brueghel. Omlouvám se za mystifikaci.
Tvl a já tady zavařila google ![]()
Já tajy a ten Brueghel už je stejně vyprodanej!
dynda Vidíš, to by mě vůbec nenapadlo, já bych asi ani nekupovola lístky předem! Možná teď o tom adventu...
, ale jak se znám, asi ani tak ne.
Garfie jsem tam byla kdysi na van goghovi a i s listkem předem tenkrát byla fronta asi na 2 hodiny
Potrefenáhusa No uff, to by mě štrajchlo. Jako mít lístek, tak to vystojím, ale jinak bych to asi vzdala
a pak toho litovala.
ja jedu s detma, takze to rovnou vypoustim. muzeum bych s nima asi zvladla, ale na dvouhodinove fronty nebudeme mit moral
Garfie ten Gogh byl fakt masakr....ale teda stalo to za to
Kolik je to let, tak 10? My tam taky byli s lístkem a žádná dlouhá čekačka se nekonala, tak nějak provozně, jak člověk projde vstupem, dveřma, ale bez fronty.
dynda jj, myslím 2008. Ale na takovyhle pecky bych asi bez lístku nesla, stačily mi teď vatikánský muzea, tam se to bez lístku dopredu snad ani nedá vystat
My v tý Albertině určitě nebyli, když se to chýlilo ke konci, asi jsme vychytali dobrou dobu, ale fakt to nebyl vůbec problém, byli jsme tam na otočku a v pohodě jsme si pak ještě chodili po městě, než jsme vyrazili domů.
dynda já si to pamatuju, protože to bylo nějak touhle dobou na přelomu listopadu a prosince, bylo strasne hnusne a v ty frontě na nás chvilema i sněžilo.asi fakt blbej den
Lama_z_Lana Co voda z kaluze, ja bych sla I do slepicincu, kdyby mi nekdo zarucil cistou zdravou plet:-D
Karja Já jsem zjistila, ze nejlepsi plet mam po nejakym bestialnim vecirku, cim vetsi kocovina, tim lepsi ksicht. Ale pravidelne se to moc nedá praktikovat!
Lama_z_Lana Tak proto se to ted tak ku.vi;-).
Lama_z_Lana Jinak ja se omlouvam, ale zase jsem zapomnela ty dva produkty, co jsi opevovala v lete. Zjistila jsem, ze ted v zime mi ruzova voda nevyhovuje, chce to zase nejakou zmenu;-). Jo a prosim te, makeup pouzivas jakej?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.