"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 08:50

zelene.oko úžasné! děkuji za mnoho tipů :) něco určitě vyberu. brácha je kávový fanatik, ale maragogype podle mě ještě určitě neměl.

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 09:49

Jiná Realita Mě nikdy Maragogype nezklamal jako dárek, sama jsem si teď koupila kilové balení na Vánoce

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 09:52

Miru continuity Jiná Realita 

Děkuji mnohokrát . Napsala jsem si seznam, zdá se, že Zacapa byl doporučen většinou, tak ještě vyberu "ročník" 

Miru Přirovnání k vůni TF se mi dost líbí, zvláště, jak vzletně jsi to popsala. Dokonalé. Skoro bych se i napila, ač tento druh alkoholu nevyhledávám .

Offline Miru
16843 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 09:54

whiskas 

...věř mi, že by Ti chutnal!

Mně opravdu rum k pití nechutná. Vůni zbožňuji a když do pečiva, tak hodně rumu, ale samotný ne.

Ani grog mě extra nebere(to musím být zmrzlá fakt na kost a nemít jinou možnost...).

Je to požitek. Za vyzkoušení stojí stoprocentně.

No, a jestli obdarovaný má rumy obecně rád, musí to klapnout

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 10:00

Miru Něco ve smyslu, "já nepiju, já objevuju"? 

Zní dobře a určitě to klapne. A doufám, že taky ochutnám. Z horkých nápojů si vždy raději vyberu svařák, grog mě nikdy moc nelákal. Ale jsem zvědavá, jestli na rum změním názor. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 10:00

Miru Něco ve smyslu, "já nepiju, já objevuju"? 

Zní dobře a určitě to klapne. A doufám, že taky ochutnám. Z horkých nápojů si vždy raději vyberu svařák, grog mě nikdy moc nelákal. Ale jsem zvědavá, jestli na rum změním názor. 

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 10:01

Miru jj mne ty rumy taky strasne voni, trochu i vypiju ale na chut to az tak uzasny neni:-) ale vune bozska i v parfemech, noir od forda je misto “slaftrunku” dokonala:P

Offline Miru
16843 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 10:11

whiskas 

...ano, člověk si má rozšiřovat obzory ve všech oblastech, vzdělávat se

Offline Miru
16843 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 10:13

viktorka_od splavu 

...jasné, chápu.

Tyhle kvalitní rumy, nebo kvalitní cognacy - to je třeba jen jedna či dvě sklenice  z olovnatého křišťálu...,

prostě ucucávat si na chuť, na pohodu, relax, užívat si kvalitu, ocenit tu práci na tom...

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 10:30

Nemáte někdo prosím tip, jak dostat  z Moskvy balík na dobírku do Čr? Balík čeká na výdejním místě, bohužel ale nejde zaplatit kartou předem a samozřejmě ho potřebuju mít do Vánoc doma 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 12:29

Mne treba Zacapa nechutna vubec. A ze uz jsem tech rumu ochutnala dost. Na bezny popijeni si vystacim s Maltecem, kdyz mam chut na neco sladsiho, tak Bucanero, oba jsou i za dobrou cenu. Pak je tu jeste Kakadu, ale s tim ma m spis spojeno spostu silenych zazitku, jinac je to hroznej tlamolep. Ale dobroučkej 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 13:12

Lama_z_Lana je to subjektivní, to jsem psala hned. brácha třeba cokoli "sladšího" rád nemá, tak zřejmě proto mu chutnal. asi, myslí si skoro abstinent 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 13:15

Jiná Realita No vždyť jo  Já souhlasím s tím, že nejlepší je to, co danýmu člověku chutná. 

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 13:18

Co považujete u chlapů za obzvlášť ekl? Já si donedávna myslela, že to jsou malé obleky na chasnických tělech mužů z korporátu, ale teď jsem ve frontě u kasy v Hypermarketu v jednom okresním městě nevěřícně zírala na vytahané džíny na zadku u většiny chlapů...Jo a určitě nebyly 14 dní prané. No spíš měsíc .

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 13:24

999 vydrolený a vytahaný fusekle, nejlépe barvy bílé kávy :) zjištěno na někom, kdo je mi bližší - okamžitá náprava zjednána :)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 13:24

999 Jestli čistě esteticky, tak mi vadí pivní pupek v kombinaci s absenci jakýhokoliv topu, což teď teda naštěstí asi úplně nehrozí :-). 

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 13:27

existují prosím nějaký (asi sprejové) barvy na TMAVÉ vlasy, co se víceméně hned vymejou?

chtěla bych zkusit pro tu srandu na jednu akci něco jako toto

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 13:28

mitford sister Správný přístup :-).

Zina Tak ten mi vadi i s topem :-).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 13:29

999 Malé obleky sú ekl? :D Vyzerá to hrozne to áno, ale u mňa tieto pocity vyvoláva špina a zanedbanosť asi ako tie neprané rifle. Rifle všeobecne na chlapoch rada nemám, vyťahané nohavice mi nevadia. Ultra ekl sú chlpy trčiace z nosa a uší a špinavé hnusooblečenie. Špinavé tenisky mi nevadia, sama s tým mám problém 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 13:30

Zina JJ tak to tiež, v lete si to znovu pripomenieme :/