zelene.oko úžasné! děkuji za mnoho tipů :) něco určitě vyberu. brácha je kávový fanatik, ale maragogype podle mě ještě určitě neměl.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita Mě nikdy Maragogype nezklamal jako dárek, sama jsem si teď koupila kilové balení na Vánoce ![]()
Děkuji mnohokrát
. Napsala jsem si seznam, zdá se, že Zacapa byl doporučen většinou, tak ještě vyberu "ročník"
.
Miru Přirovnání k vůni TF se mi dost líbí, zvláště, jak vzletně jsi to popsala. Dokonalé. Skoro bych se i napila, ač tento druh alkoholu nevyhledávám
.
...věř mi, že by Ti chutnal!
Mně opravdu rum k pití nechutná. Vůni zbožňuji a když do pečiva, tak hodně rumu, ale samotný ne.
Ani grog mě extra nebere(to musím být zmrzlá fakt na kost a nemít jinou možnost...).
Je to požitek. Za vyzkoušení stojí stoprocentně.
No, a jestli obdarovaný má rumy obecně rád, musí to klapnout![]()
Miru Něco ve smyslu, "já nepiju, já objevuju"? ![]()
Zní dobře a určitě to klapne. A doufám, že taky ochutnám. Z horkých nápojů si vždy raději vyberu svařák, grog mě nikdy moc nelákal. Ale jsem zvědavá, jestli na rum změním názor.
Miru Něco ve smyslu, "já nepiju, já objevuju"? ![]()
Zní dobře a určitě to klapne. A doufám, že taky ochutnám. Z horkých nápojů si vždy raději vyberu svařák, grog mě nikdy moc nelákal. Ale jsem zvědavá, jestli na rum změním názor.
Miru jj mne ty rumy taky strasne voni, trochu i vypiju ale na chut to az tak uzasny neni:-) ale vune bozska i v parfemech, noir od forda je misto “slaftrunku” dokonala:P
...ano, člověk si má rozšiřovat obzory ve všech oblastech, vzdělávat se![]()
...jasné, chápu.
Tyhle kvalitní rumy, nebo kvalitní cognacy - to je třeba jen jedna či dvě sklenice z olovnatého křišťálu...,
prostě ucucávat si na chuť, na pohodu, relax, užívat si kvalitu, ocenit tu práci na tom...
Nemáte někdo prosím tip, jak dostat z Moskvy balík na dobírku do Čr? Balík čeká na výdejním místě, bohužel ale nejde zaplatit kartou předem a samozřejmě ho potřebuju mít do Vánoc doma ![]()
![]()
Mne treba Zacapa nechutna vubec. A ze uz jsem tech rumu ochutnala dost. Na bezny popijeni si vystacim s Maltecem, kdyz mam chut na neco sladsiho, tak Bucanero, oba jsou i za dobrou cenu. Pak je tu jeste Kakadu, ale s tim ma m spis spojeno spostu silenych zazitku, jinac je to hroznej tlamolep. Ale dobroučkej ![]()
Lama_z_Lana je to subjektivní, to jsem psala hned. brácha třeba cokoli "sladšího" rád nemá, tak zřejmě proto mu chutnal. asi, myslí si skoro abstinent ![]()
Jiná Realita No vždyť jo
Já souhlasím s tím, že nejlepší je to, co danýmu člověku chutná.
Co považujete u chlapů za obzvlášť ekl? Já si donedávna myslela, že to jsou malé obleky na chasnických tělech mužů z korporátu, ale teď jsem ve frontě u kasy v Hypermarketu v jednom okresním městě nevěřícně zírala na vytahané džíny na zadku u většiny chlapů...Jo a určitě nebyly 14 dní prané. No spíš měsíc
.
999 vydrolený a vytahaný fusekle, nejlépe barvy bílé kávy :) zjištěno na někom, kdo je mi bližší - okamžitá náprava zjednána :)
999 Jestli čistě esteticky, tak mi vadí pivní pupek v kombinaci s absenci jakýhokoliv topu, což teď teda naštěstí asi úplně nehrozí :-).
existují prosím nějaký (asi sprejové) barvy na TMAVÉ vlasy, co se víceméně hned vymejou?
chtěla bych zkusit pro tu srandu na jednu akci něco jako toto
mitford sister Správný přístup :-).
Zina Tak ten mi vadi i s topem :-).
999 Malé obleky sú ekl? :D Vyzerá to hrozne to áno, ale u mňa tieto pocity vyvoláva špina a zanedbanosť asi ako tie neprané rifle. Rifle všeobecne na chlapoch rada nemám, vyťahané nohavice mi nevadia. Ultra ekl sú chlpy trčiace z nosa a uší a špinavé hnusooblečenie. Špinavé tenisky mi nevadia, sama s tým mám problém ![]()
Zina JJ tak to tiež, v lete si to znovu pripomenieme :/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.