Zarinya 999 Ja jsem to o joze slysela uz od tolika lidi, ze je fakt hanba, ze jsem se k tomu jeste nedokopala! Tak jsem rada, ze me tady motivujete ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zarinya Ještě se nauč stát na hlavě a v pozdějším věku nebudeš potřebovat lifting
. A to si nedělám srandu.
S dovolením, ještě ty produkty mají zde, doručení v pohodě :-).
https://www.cultbeauty.co.uk/bleach-london-silver-shampoo.html
olivieraa Diky, to jsem se chtela zeptat, zda se to skutecne neotre. Ted jsem to zkousela nanest a vypada to bezvadne, mam chut si to nastrikat I na ksicht:-D. Doma to nanaset nebudu, protoze mam predtim jeste nejake pochuzky. Je to vecer a v umelym osvetleni se nejake nedostatky ztrati;-). Na ruce dam majzla, dik za tip!
MP Marge Ja taky cvicim dle youtubu plus ty pozice mi opravuje pritel, je toho na netu mraky, bohuzel jsem taky limitovana jazykem, musim tomu zcela rozumet. Libi se mi, ze se da krasne dopodrobna dohledat lazda pozice jak na ni. Ja jsem jogu zkousela uz kdysi, ale bylo to na me proste takove moc klidne, neslo mi se soustredit.
Zarinya Jo, ja uz ted po par tydnech na sobe vidim, ze klik jde niz a tak. Fyzicke problemy se taky zlepsily, ale to musim tukat, tukat tukat. Jsem zvedava na nejake esteticke projevy, kdyz jsem byla ted nedavno na hodine, tak lektorka byla takova rozmekla, to neni uplne motivavni.
Karja ja se priznam,ze puvodne sem s tim zacla kvuli zhubnuti,no zatim se efekt nedostavil,ale vidim na sobe tolik zlepseni,uplne neuveritelne mi to dela dobre po psychicke strance,ze proste pokracuju.
Ja si myslim,ze to chce cas.
MP Marge Jinak teda doporucuju pekne ranni jogu, staci I pitomejch 10 minut, no ja jsem ted na 6 minutach:-D. Ale hned je rano uplne jinej pocit.
Zarinya Taky myslim. Jako moje esteticke vady plynou hlavne z vadneho drzeni tela, uz vidim ten naznak ,,babskeho hrbu,, , vypoukle bricho a vystrcenej zadek. A vsechno je povolene samozrejme. Cislo na vaze zas takovej problem neni. Takze tomuhle by to snad melo pomoci.
Karja ta rozmekla instruktorka bude výjimka, já jsem zatim videla samy s moc hezkyma postavama, včetně jedny cca 65lety pani.
Karja urcite!![]()
Já bych ještě velmi doporučila pilates. Chodila jsem a výsledky byly znát (bohužel mi pak přesunuli hodinu na blbej čas a od tý doby se flákám
).
whiskas tyjo parada!!! diky;)
711990 Také už listuju :-D.
Potřebuji jako dárek koupit kvalitní rum, ale vůbec se v tomto druhu alkoholu nevyznám. Rum sama nepiju, používám ho jen na pečení a to samozřejmě jen ten obyč. Nějaká doporučení prosím?
whiskas napsala jsem bráchovi, myslím, že se v tom vyzná, ale nevím, jestli mi odpoví :D
a já mám taky dotaz: někde tu proběhla, pokud se nemýlím, diskuze o hodně dobrých, ale drahých kávách. pokud tu někdo z té debaty jste, jakou skvělou, jedno jak drahou kávu, byste doporučily? ![]()
whiskas to je dost vagni zadani, rumu je hodne druhu a ty se mezi sebou dost lisi. a i kdyz nekdo pije rum, tak nevis presneji? navic my treba doma ocenime, kdyz dostaneme rum, ktery nezname nez neco proflakleho z Makra.
pokud nevis vic, urcite bych se vyhla vsem "navy" rumum, jsou dost ostre a nesedne to kazdemu, druhym extremem je, pokud je to prilis sladke. s timto zadanim bych se mozna podivala, co se degustuje a vybirala neco z toho.
https://www.hedonismspirit.cz/degustace-brno/
nebo bych poridila rovnou listek na degustaci a mas darek jak vysity ![]()
jinak uplne zakladni info o rumech tady
http://www.restaurant-dolni-grund.cz/rum-rozdeleni-a-druhy
a tady trochu podrobneji
whiskas a asi by bylo dobré hodin i cenovou představu, brácha nadhodil, že on by chtěl dostat rum za asi 8.000 :D kdyby mu ho někdo chtěl dát. omg. teď abych mu ho koupila pod stromek.
Jiná Realita Snaha se počítá, díky
.
Ad část II, tak myslela jsem si, že se vejdu tak do 1 000
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.