999 Tak vyhodit ji ho muzou vzdycky a kazdy preliznuti pred meziletem se pocita![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi Přesně
.
Tak a co treba zrcatko? V prirucnim... To je taky sazka do loterie. Ted nemyslím to uplne maly kosmeticky, ale větší, dejme tomu to obdelnikove 10x15 cm, např. Co myslite... Asi by nemělo projit. Tuhle jsme to řešili a nedoresili a tahle diskuze mi to připomněla
stes já bych to zkusila, to není tak velká skoda, když o to člověk přijde...nám jednou vyhodili kolíky od stanu, nastesti šly v místě doletu koupit velký hřebíky
Potrefenáhusa ja taky.. Risk je zisk. V podstate nechápu, ze jsem tohle osobne nikdy neřešila .. Vzdyt ho v prirucnim taky vozim
tak ho tam vzdycky mrsknu a ani o tom nevim...
Mam 2:
1. Svadlena co mi upravi Pizingerky na miruexistuje?
2. Poplatky za delsi studium na VS jsou rozdeleny na Bc. a magistra? Resp. kumulujou se ty roky nebo se clovek ted prihlasi na navazujici a jede s cistym stitem zadaco?
ad 1) ono by to znamenalo kompletně ty šaty rozhodit (tj. vypárat) a pokud jsou opravdu výrazně větší, aby se do těch rozhozených dílů vešel upravený střih, tak by to měla umět skoro každá švadlena, který umí připravit i nekonfekční střih... takže když jsou hodně velký a nejsou nějak atypicky stříhaný, tak to jde. ale švadlenu nedoporučím...
prďola no jak stan jsou bohuzel, nechce se mi je vracet, staly par supu a tusim v nich potencial, laicky si troufam rict ze by stacilo je zuzit...no nekam s nima vyrazim![]()
Mutziputzi já si je teď vybavuju jen letmo, ale pokud mají rukávy? asi jo... tak to znamená vypárat rukávy. mají záševky? tak vypárat a správně na postavě dotvarovat záševky, pak zabrat siluetu a znovu nasadit rukávy. což je de facto skoro celé rozhození šatů ![]()
jestli nejsou tvarovaný záševkama, tak to klíďo spíchneš doma na koleně ![]()
Na úpravu oděvů (zkrácení, zmenšení) jsem párkrát zamířila sem a spokojenost.
MP Marge Na druhou stranu je to věc za pár korun, tak ji vyhodí... (U památeční od tatínka by mi to bylo líto). Nejabsurdnější vyhazov zažila má dcera s kamarádem, který je muzikant a přestože je běloch, má na hlavě afro, když šli na koncert do O2 arény v Praze a jemu vyhodili žehličku na vlasy. Šel z natáčení videoklipu a neměl si ji kde odložit. Dcera byla naštvaná, protože ochranka se tvářila, že ona je ta kráva, která jde na koncert s žehličkou na vlasy
.
Pardon, ale... ![]()
whiskas Dekuju!![]()
prďola tyhle

Mutziputzi Hlavně nikdy, NIKDY! nechoď sem. Strašné, to raději jehlu do ruky a po nocích látat sama. Jejich veledílo (šlo o pouhé zkrácení šatů COS a ano, i to se dá zkazit) mi následně dala do kupy švadlena z prvního odkazu.
whiskas uz ten nazev a web![]()
Mutziputzi No, já blbka prostě vlezla do prvního "salonu"
, který často míjím (protože zkrátit šaty je přece easy
). Ale už po vstupu jsem hořce litovala, velmi zvláštní prostředí, jenže mi bylo trapné zdrhnout a to byla chyba. Web jsem objevila až následně ..., po dokonání zkázy.
Mutziputzi aha!
tak předpokládám, že je nebudeš chtít na tělo, ale zachovat tu volnou linii... pak by teoreticky mělo fakt stačit zabrat jen postranní šev. jen bacha na navazující zadní spodní díl sukně, to je podle mě jediné kritické místo. resp. já bych tady byla radši hodně opatrná...
a asi v souladu se zabráním postranních švů zachovat to vykrojení průramků, tj. když hodně zabrat, tak i upravovat průramky.
ale šaty jsou dobrý, škoda je vracet!
Mutziputzi Do toho bych se pustila sama, ale já jsem šikovná.
Tak Betty a máš šicí stroj, asi? ručně bych to nedělala ani šikovná
ale nad strojem přemýšlím že bych si pořídila. tam skoro ani nevadí že šikovná já teda nejsem
Mutziputzi mela si dat na nasi radu,ze ti budou velke a objednat k tomu jeste jedny mensi a tyhle vratit....,no![]()
![]()
ale jsou krasny!snad se povede to dobre zabrat.V ramenou ti sedi?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.