Mate nekdo zkusenost s wish? Chtela bych nejake umelecke potreby-fixy, akvarely stetce a tak, ma to smysl?
V USA vetsinou dobry, akorat nesmis kupovat obleceni ![]()
Mate nekdo zkusenost s wish? Chtela bych nejake umelecke potreby-fixy, akvarely stetce a tak, ma to smysl?
V USA vetsinou dobry, akorat nesmis kupovat obleceni ![]()
a nie je to proste aliexpres v novom outfite?
mám fakt blbej dotaz:
poslední dobou se mi začaly dělat extrémně bolestivé boláky...na uších
akné trpím celý život, na obličeji, ale kolem uši nikdy nic. teď mám postupně už 4., vždycky buď zepředu před takovým tím hrbolem před dírou do ucha, nebo zezadu na ušním boltci, to bolí neskutečně. drží se dlouho, klidně 14 dnů. nehnisá, jen bolí.
nemůže to být znak něčeho? nebo symptom nějaké divné nemoci? je to prostě jen akné na divném místě?
MP Marge tak to je snad jasny:D me jde o ty barvicky no...
rasaNori ako práve v prípade farieb, ak nemáš jasného výrobcu, sa ti môže stať, že budú slabo pigmentované, alebo budú blednúť na slnku, alebo budú mať mizernú štruktúru, alebo všetko dohromady. To by som radšej kúpila klasické kohinory. Štetce zas môžu pĺznuť, to je na mašľu, tam by som zas do kohinorov nešla, ale tam mám dobrú skúsenosť s tým lidlom.
Tohle jsem jednu dobu taky mívala. Nevím z čeho. Plavala jsem na to stejně věcí jako na bodláky v obličeji. Když šlo vymáčknout, tak jsem to vymačkala. Pak to samo přešlo. Nikde jsem s tím nebyla. ..
Jiná Realita Taky jsem dávnodávno tohle měla a přešlo to taky samo, stejně jak píše Fakirka. Ale já ani na akné nikdy netrpěla, takže to nebylo tak strašný, párkrát a odeznělo to.
andulka01 pamatuju, že to dost bolelo
Fakirka No to teda jako jo, ty na tom hrbolku před dirou do ucha bolely teda pekelně. A fujufuj, jdu pryč, ať se to tu neroznese. To že mám o... tu ani vyslovovat nebudu.
Jiná Realita za uchem, před uchem.. au au, občas se mi něco takovýho udělá a to na akné netrpím vůbec a bolí to hrozně. vydržet a desinfikovat...
jo a když už (migreničky prosím přeskočit) stěžuju si na migrénu, která mě lapila dnes v noci, nakonec za pomoci algifenu jakž takž rozehnaná ale furt mi není moc do skoku. teď jsem byla přes dvě hodiny chodit po venku, tak snad už to bude dobrý:-/
slniecko na to domaci matlani by to mohlo byt cajk. Pak nemam problem zainvestovat do lepsich. Stetce mam kvalitni, ty si kupuju v potrebach, i s papiry:)
MP Marge tak to je snad jasny:D me jde o ty barvicky no...
Jo, jasny - pritel si nedavno bez konzultace se mnou objednal dvoje dziny
Prala bych ti videt jeho vyraz, kdyz je vybalil z krabice
Jiná Realita z myho domnelyho akne se vyklubal herpes. Ne, nemusi byt jen na rtech. Ani nekolik koznich lekaru to nepoznalo. Siri se po nervovych drahach, tj. kolem usi a kolem hranice vlasu za krkem a na spancich. Hodne boli, dlouho se hoji, pripadne ty zahonene casem znovu zacnou mokvat. Dela tmave pigmentovane jizvy, blednou velmi pomalu.
Me ho nakonec diagnostikoval neurolog. Krom tablet herpesinu nepomuze nic, zhorsi ho cokoliv (menzes, nevyspani, nemoc, sluneni, stres...) Pry je ted mezi lidmi uplna herpesova epidemie..
Pavlena když nad tím přemýšlím, tak se mi tohle dělá asi vždycky, když mám pocit, že se mi jakoby dělá nějaký zánět zubu, nebo nervu, těžko se to popisuje. bolest podél čelistí. nevím, jestli to s tím souvisí, a příště si na to dám pozor, jestli se po téhle bolesti zase udělá nějaký takový bolák
mohlo by to souviset. teď v posledním případě jsem tak dva dny měla nepříjemné pocity v čelisti na té straně, kde ten bolák je.
opar na rtu jsem nikdy neměla. aspoň myslím, nebo jsem ho neměla, co pamatuju.
MP Marge ty lidi jsou fakt nepoucitelny:D
Jiná Realita ‘bolest podél čelisti’
to by skutečně mohl být i pásový opar..to není ten klasickej, je to reaktivace herpes zoster. Záleží jak to vypadá. Ty boláky. Ale šla bych s tím někam aby to někdo viděl. Je to teda ale spíš neurologická záležitost než kožní, nebo k praktikovi prostě. A ta reaktivace je zpravidla nějakým oslabením (nemoc, vyčerpání, stres). Dej si do googlu pásový opar ucho a vyjedou ti nějaký obrázky, pro porovnaní..
slniecko na to domaci matlani by to mohlo byt cajk. Pak nemam problem zainvestovat do lepsich. Stetce mam kvalitni, ty si kupuju v potrebach, i s papiry:)
a už si skúsila "matlať" trebárs nejakými zlacnenými z hypáču, alebo z hračkárstva, kde už nevieš, ako to namočiť, aby to dalo asoň nejakú farbu? Pre toto v našej základke (hej, súkromná) kupujú všetky písacie a maľovacie potreby oni, aby sa deti zbytočne netrápili. Ako mne nejde o hlboko umeleckú kvalitu, ale o prostú použiteľnosť.
Ale zas na druhej strane, za tie prachy sa to skúsiť dá, aspoň to overíš za nás ostatných
.
Ounz
tak jsem googlila a myslím, že to není ono. jsou to prostě červené boláky, ne takové puchýřky.
Jiná Realita no, tak i když to bolí, tak kdyby to pásák nebyl, tak to je dobře! Ten se má tendenci vracet. Tak snad to brzy přejde. Je zvláštní to jedno ucho jenom teda (nebo obě?) jinak bych se zamyslela i nad tím, jestli nemám nějaku novou kosmetiku, i šampon třeba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.