"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:26

viktorka_od splavu a co mam teda vybrat ?

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:27

Candance no tak to já ti fakt nemůžu diktovat (pro inspiraci koukni na název webové stránky kterou máš otevřenou

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:28

jaká je situace ohledně sněhu na olomoucku, přerovsku a tam okolo?

mám tam zítra jet, u nás během dvou hodin teď napadlo po kolena sněhu. ale je možný, že je to jen tady v okolí, většinou už kolem val. meziříčí je sněhu polovina.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:29

Janulik03 Chameleon je fajn, ale ti cvrčci . Pravidelně se stávalo, že nějaký zdrhnul. V lepším případě skončil někde za skříní, kde urputně několik dní poměrně hlasitě "cvrkal" než zesnul. V tom horším skočil někomu z nás třeba do postele, na talíř apod. Zas to člověka časem poměrně dost zocelí, že už pak ani neječí .

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:34

Jiná Realita Sněhu tu trochu je, ale nejsme na horách. V pohodě se dá jezdit autem a ve městech to ani neklouže.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:48

Alena_In díky 

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:49

crazydaisy no dakujem ti pekne. Muz tvrdi ze ich bude mat u seba v pivnici, nie ze by som ho tam vystahovala, len tam ma svoju modelarsku dielnu. Tak hadam po schodoch nepridu????????? Boze. 

Ale zas radsej chameleona ako potkanov a podobne tie potvorky. To nemam rada, sestra take vselico doma chovala ako pubertiacka. Biele potkany, fretku,...,.,,

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:52

Janulik03 No oni nejčastěji utečou právě při krmení .

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:58

Jiná Realita Dneska tu trasu jela sestrenice od Vsetina a presne jak rikas, kolem Valmezu uz pry pohoda.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 21:59

crazydaisy a nedas pokoj 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 22:07
Reakce na Zina:

Jo, dva jsou lepší, a když kluky, tak radši od začátku. Samci jsou mazlovější, bo rychle zleniví, samice jsou takový činorodý, takže nemají na mazlení tolik času.
Těším se s vámi, jsou to super zvířata .

​Vis, ze ja uz jsem byla na Tve (a Viktorcino) doporuceni fakt odhodlana dva si poridit!? Jenze jsem to odkladala, protoze jsem premyslela i o papouskovi, a pak prisli krabi a po nich Chico. Tak mi pripada, ze toho je doma uz dost 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 22:19

MP Marge Jsem ti původně chtěla napsat, že dva potkani se ještě vejdou (jeden čas jsem měla ke dvou psům ještě tři potkany a dva křečky a dvě akvárka s rybičkama a to jsem tipuju proti některým diskutujícím ještě velkej žabař), ale pak mě napadlo, že by s Chicem nemuseli mít dlouhou životnost .

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 22:20

viktorka_od splavu ja jsem fakt zvedava, co poridime a co to bude veceret (zdravim vlakno o detech)

Online tv
4225 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 22:42

Candance Mluvil tady nekdo o potkancich?

Poprve jsem mela jednoho potkaniho kluka, byl to pravdu milacek. Jmenoval se Hugo.  Chodila jsem s nim do hospody, spal mi v rukavu. Ale teda znackoval celkem dost, hlavne me, jako svuj majetek asi. Zpetne beru jako spatnou vec to, ze byl sam. Jsou to opravdu spolecenska zvirata a kamose potrebuji. Byl ze zverimexu snad za dvacku, zadne problemy nemel.

Potom jsem mela dvakrat dve holky. U tech potkanu je prusvih, ze casto trpi nadorama, takze toto jsem resila nekolikrat-operace, celkem draha lecba.

Ja bych asi volila dve holky. Pokud berete od nejakeho overeneho chovatele, tak bych se brezosti urcite nebala.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 23:00

tv Ty ouška, očíčka, čumáčky ... .

Online tv
4225 příspěvků moje polička 03. ledna 2019 23:15

whiskas ano, ano! fajn to s nima bylo!

Pardon, ze to tady plevelim, ale chytla me nejaka nostalgie...

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 00:05
Reakce na Zina:

MP Marge Jsem ti původně chtěla napsat, že dva potkani se ještě vejdou (jeden čas jsem měla ke dvou psům ještě tři potkany a dva křečky a dvě akvárka s rybičkama a to jsem tipuju proti některým diskutujícím ještě velkej žabař), ale pak mě napadlo, že by s Chicem nemuseli mít dlouhou životnost .

​To mas, myslim, svatou pravdu  Chico doma nevynecha jedinou prilezitost, jak nam dokazat, ze neni zadny psik do kabelky, ale nebezpecna, krvelacna selma psovita!!! Uz se pokusil sezrat i kraba, coz jsem mu pochopitelne zatrhla. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 09:16

tv  to jsou ňuňánci.... chjo, jak to tu Candance řeší, tak bych si je zase nejradši pořídila taky

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 09:29

Janulik03 

Nechci strašit, ale ten krmný hmyz vyhledává teplá místa v kuchyni 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 10:02

tv my jich kdysi v jednu chvíli měli doma 36. Plná bedna miminek

Ale nejvíc vzpomínáme na stříbrňáka Kryspina. To byl miláček miláčků.  I slzu při vzpomínce utrousilm