viktorka_od splavu a co mam teda vybrat ?![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Candance no tak to já ti fakt nemůžu diktovat
(pro inspiraci koukni na název webové stránky kterou máš otevřenou![]()
jaká je situace ohledně sněhu na olomoucku, přerovsku a tam okolo?
mám tam zítra jet, u nás během dvou hodin teď napadlo po kolena sněhu. ale je možný, že je to jen tady v okolí, většinou už kolem val. meziříčí je sněhu polovina.
Janulik03 Chameleon je fajn, ale ti cvrčci
. Pravidelně se stávalo, že nějaký zdrhnul. V lepším případě skončil někde za skříní, kde urputně několik dní poměrně hlasitě "cvrkal" než zesnul. V tom horším skočil někomu z nás třeba do postele, na talíř apod. Zas to člověka časem poměrně dost zocelí, že už pak ani neječí
.
Jiná Realita Sněhu tu trochu je, ale nejsme na horách. V pohodě se dá jezdit autem a ve městech to ani neklouže.
Alena_In díky ![]()
crazydaisy no dakujem ti pekne. Muz tvrdi ze ich bude mat u seba v pivnici, nie ze by som ho tam vystahovala, len tam ma svoju modelarsku dielnu. Tak hadam po schodoch nepridu????????? Boze.
Ale zas radsej chameleona ako potkanov a podobne tie potvorky. To nemam rada, sestra take vselico doma chovala ako pubertiacka. Biele potkany, fretku,...,.,,![]()
Janulik03 No oni nejčastěji utečou právě při krmení
.
Jiná Realita Dneska tu trasu jela sestrenice od Vsetina a presne jak rikas, kolem Valmezu uz pry pohoda.
crazydaisy a nedas pokoj ![]()
Jo, dva jsou lepší, a když kluky, tak radši od začátku. Samci jsou mazlovější, bo rychle zleniví, samice jsou takový činorodý, takže nemají na mazlení tolik času.
Těším se s vámi, jsou to super zvířata.
Vis, ze ja uz jsem byla na Tve (a Viktorcino) doporuceni fakt odhodlana dva si poridit!? Jenze jsem to odkladala, protoze jsem premyslela i o papouskovi, a pak prisli krabi a po nich Chico. Tak mi pripada, ze toho je doma uz dost ![]()
MP Marge Jsem ti původně chtěla napsat, že dva potkani se ještě vejdou (jeden čas jsem měla ke dvou psům ještě tři potkany a dva křečky a dvě akvárka s rybičkama a to jsem tipuju proti některým diskutujícím ještě velkej žabař), ale pak mě napadlo, že by s Chicem nemuseli mít dlouhou životnost
.
viktorka_od splavu ja jsem fakt zvedava, co poridime a co to bude veceret (zdravim vlakno o detech)
Candance Mluvil tady nekdo o potkancich?![]()

Poprve jsem mela jednoho potkaniho kluka, byl to pravdu milacek. Jmenoval se Hugo.
Chodila jsem s nim do hospody, spal mi v rukavu. Ale teda znackoval celkem dost, hlavne me, jako svuj majetek asi. Zpetne beru jako spatnou vec to, ze byl sam. Jsou to opravdu spolecenska zvirata a kamose potrebuji. Byl ze zverimexu snad za dvacku, zadne problemy nemel.
Potom jsem mela dvakrat dve holky. U tech potkanu je prusvih, ze casto trpi nadorama, takze toto jsem resila nekolikrat-operace, celkem draha lecba.
Ja bych asi volila dve holky. Pokud berete od nejakeho overeneho chovatele, tak bych se brezosti urcite nebala.
tv Ty ouška, očíčka, čumáčky ...
.
whiskas ano, ano! fajn to s nima bylo!![]()

Pardon, ze to tady plevelim, ale chytla me nejaka nostalgie...
MP Marge Jsem ti původně chtěla napsat, že dva potkani se ještě vejdou (jeden čas jsem měla ke dvou psům ještě tři potkany a dva křečky a dvě akvárka s rybičkama a to jsem tipuju proti některým diskutujícím ještě velkej žabař), ale pak mě napadlo, že by s Chicem nemuseli mít dlouhou životnost
.
To mas, myslim, svatou pravdu
Chico doma nevynecha jedinou prilezitost, jak nam dokazat, ze neni zadny psik do kabelky, ale nebezpecna, krvelacna selma psovita!!! Uz se pokusil sezrat i kraba, coz jsem mu pochopitelne zatrhla.
tv
to jsou ňuňánci.... chjo, jak to tu Candance řeší, tak bych si je zase nejradši pořídila taky![]()
Nechci strašit, ale ten krmný hmyz vyhledává teplá místa v kuchyni ![]()
tv my jich kdysi v jednu chvíli měli doma 36. Plná bedna miminek![]()
Ale nejvíc vzpomínáme na stříbrňáka Kryspina. To byl miláček miláčků. I slzu při vzpomínce utrousilm
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.