Tak sanam podarilo navliect nit do novej sijacej singerky podla navodu. Presili sme kusok latky. Citim sa byt skoro krajcirka ![]()
cim tak zacat? Navlekom na podusku???![]()
Tak sanam podarilo navliect nit do novej sijacej singerky podla navodu. Presili sme kusok latky. Citim sa byt skoro krajcirka ![]()
cim tak zacat? Navlekom na podusku???![]()
Zarinya ramena dobry, fakt jenom cely zuzit a asi trochu zkratit...jsem blba no, brals jsem to podle cocoonu, ty mam taky L a sedi
Mutziputzi ja to ted cetla v nakupnim vlaknu....tak snad sezenes dobrou svadlenu.
Mam 2:
1. Svadlena co mi upravi Pizingerky na miruexistuje?
2. Poplatky za delsi studium na VS jsou rozdeleny na Bc. a magistra? Resp. kumulujou se ty roky nebo se clovek ted prihlasi na navazujici a jede s cistym stitem zadaco?
Ad 2) Jestliže nemáte žádné neúspěšné navazující magisterské studium, pak začínáte s čistým štítem.
poduška počká, ale Mutzi by urgentně potřebovala zúžit šaty ![]()
prďola sa obetujem teda . Pre Mutziputzi vsetko ![]()
Mutziputzi jsem to zúžení rovnou i zamluvila u Janulik03 ![]()
prďola
som draha, ale urobim vynimku
Janulik03 no, Mutzi se podezřele odmlčela... ![]()
prďola sa nedivim ![]()
viktorka_od splavu šicí stroj mám,já jsem kdysi sila na obě děti i na sebe. Bundy,oteplovacky, na sebe šaty. Vlastně všechno i svatební šaty. Vždycky jsem chtěla být oblečená jinak než nabizel obchod. Ale taková byla doba. Nebyla jsem výjimka.
Sakra nějak se mi nedaří zminovani.
Ad 2) Jestliže nemáte žádné neúspěšné navazující magisterské studium, pak začínáte s čistým štítem.
Mam uspesny jeste z doby kdy to nebylo rozdeleny na Bc. a Ing., tak doufam ze mi to nezapocitaj, tohle by mi udelalo radost, nejlepsi veci jsou zadarmo![]()
Mam uspesny jeste z doby kdy to nebylo rozdeleny na Bc. a Ing., tak doufam ze mi to nezapocitaj, tohle by mi udelalo radost, nejlepsi veci jsou zadarmo
Vetsina VS si uctuje nejaky mensi poplatek za druhe studium, i kdyz to prvni bylo ukoncene uspesne a v radnem terminu bez prodluzovani. Je to hodne individualni podle skoly a oboru, me pred nedavnem stal 1 akademicky rok neco kolem tri tisic.
Mutziputzi Já si myslím, že jelikož Vaše studium bylo úspěšné, tak nezapočítají. Započítávají se neúspěšná studia. Když tak zkuste dotaz adresovat na studijní oddělení, ať to máte opravdu jisté.
Myrtila Poplatek za další studium byl od 2017 zrušen.
Janulik03 Polštář je dobrý začátek. Já si tuhle říkala,že nepíšeš,jaký je stav,ale vánoce. Chápu. Pak je dobrý na začátek pustit se do oprav. To je na nácvik navlékání nitě zdaleka nejlepší.
.
Mate nekdo zkusenost s wish? Chtela bych nejake umelecke potreby-fixy, akvarely stetce a tak, ma to smysl?
rasaNori nemam, ale zato mam zkusenost s lidlem. Maji tam leccos a kvalita ok (nejsem teda extra zkusena, mam to na patlani s ditetem, ale zda se mi to prekvapive slusne: mam akrylovky, akvarely, pastely a akvarelove pastelky).
rasaNori příbuzný to o Vánocích vychvaloval do nebes. Kupoval teda úplně něco jiného, ale všechno přišlo v pořádku a vcelku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.