prďola jako ráda bych si i tu véču odpustila, ale obávám se že naznačuješ, že bych se ani nevyspala!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi jj, spíš si teda neumím představit, jaká funkčnost potkaního ocásku by tě obloudila natolik, abys ho vzala na milost ![]()
Jako historky o tom, jak muž kdysi choval všechno možný i nemožný, jak se pak musel dům nechat ošetřit profi desinsekcí apod. to je zlatý rodinný fond. To víš, krmit ty hmyzožravce něčím, co se špatně a nerado množí, by se nevyplatilo.
Janulik03 Ale cvrcci jsou potravina budoucnosti, jeste se diky chameleonum najita. Nebyla bych vuci nim tak negativisticka:-D
Cvrčci jsou možná chutní, možná i zdraví, ale nesměli by cvrkat.
Může mít člověk holitko v příručním zavazadle do letadla? Díky
Kdyz si v reserved vyzvednu objednavku na prodejne, muzu vratit kuryrem? To uz asi nejde takhle zkombinovat, ze?
999 Mne prosla ziletka, manzel mel nekolikrat strojek, ale oficialne tezko rict....abys mi pak nespilala ;-)
Garfie Je to sázka do loterie, no :-).
999 Ja jsem s nim letela, pro sichr jsem ho dala do deaktivacniho igelitacku a prosla
999 Mě ho s významným povytažením obočí vyloučil z přepravy.
Mutziputzi rozarka Díky. Ofiko je, že s jednorázovýma se lítat může, ale to s nůžkama na nehty taky, a pokaždý letěly do koše :-(.
999 Bez tech vycestuju klidne, bez holitka spolecenska sebevrazda
Letet asi ale nekam, kde ho 100% koupim, necham ho doma, nez se dohadovat s pitomcema u rentgenu, v Praze je miluju, clovek si poslechne pekny veci kolikrat nez zjistej ze mluvis cesky))
Letiste jsou nekdy nevyzpytatelna. Ja jsem takhle jednou zapomnela, ze mam tasce multifunkcni kapesni nuz. A v Chicagu na O'Hare si toho nikdo nevsiml (nebo jim to bylo jedno?) a normalne jsem s nim prosla. A to by clovek rekl, ze zrovna v Chicagu ty kontroly budou nejprisnejsi... Naopak nasli a zabavili mi ho na letisti v Renu ![]()
Mutziputzi Přesně tak, bez holítka hrůza
. Neletím já, ale dcera do celkem chudé Asie... Teď tady stojíme nad tím pětatřicetilitrovým batohem, který si balí na měsíc a moc to nevidíme
. Ale vzhledem k přeletům tam a taky různým trekům, to musí být příruční zavazadlo. Výlet jí závidím, na druhou stranu by mě to tímto způsobem asi zabilo
.
MP Marge Můj manžel s rybičkou (nůž) projel celý svět, měl ho v boční kapse batohu a problém byl až asi po roce v Kodani
.
999 v příručním ho mám úplně pokaždé a nikdy mi ho nevyhodily. Ale zapomenutou vývrtku v batohu mi zabavili.![]()
999 Rybicka
Taky ji tady nekde mam - darek od tatinka ![]()
No to je prave to, ze je tezko rict, co kde projde, neb nevyzpytatelne jsou cesty letistnich zamestnancu! Osobne radsi nic neriskuju...
nellielovett Skety
.
MP Marge Na druhou stranu je to věc za pár korun, tak ji vyhodí... (U památeční od tatínka by mi to bylo líto). Nejabsurdnější vyhazov zažila má dcera s kamarádem, který je muzikant a přestože je běloch, má na hlavě afro, když šli na koncert do O2 arény v Praze a jemu vyhodili žehličku na vlasy. Šel z natáčení videoklipu a neměl si ji kde odložit. Dcera byla naštvaná, protože ochranka se tvářila, že ona je ta kráva, která jde na koncert s žehličkou na vlasy
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.