"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 16:32

Zarinya Takze chapu dobre, ze jen jeden stin? 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 16:59

Kdyz jsme zabrousily do toho kosmetickeho tematu, je neco jako spravne slozeni ruzove vody? Pouzivam ruzovou vodu a ted jsem koupila nejakou levnejsi a je tam slozeni voda a esence z ruzi? Je to ono? Na te predchozi bylo ve slozeni: rosa damascena a pak mam jeste jednu a tam uz je asi pet polozek.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 17:10

Karja no, áno. "Správna" ružová vodaje jednoducho hydrolát z ruže. Ale niektoré firmy si to zjednodužujú a v podstate rozrobia trošku ružovej esencie s ďalšími zložkami.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 17:25

slniecko No snad tomu uz trochu rozumim...Takze nejspravnejsi je proste prosta ruzova voda, pokud je ve slozeni:-D. A ta ruzova esence ma to vubec nejaky smysl asi ne co? To je proste jen neco vonaveho z ruze?:-D

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 18:33

Karja tak ak je to naozaj ružový olej, tak sám o sebe hej, ale ten pri jeho cene tam bude v tak malom množstve, že by som pochybovala.

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 19:25

MP Marge ony youtuberky to dost prehani, ale bezne liceni najdete spis pod "everyday makeup routine" treba od Jamie Paige nebo Kathleen Lights. 

Jinak by me taky zajimalo, jak se lici ostatni, jestli je normalni pouzit takovy milion pripravku

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 19:25

MP Marge ano,jeden ,ktery stridam dle nalady,tmavsi nebo svetlejsi....driv sem i zkousela stinovat,ale nevypadalo to na fotce moc hezky tak uz to nedelam.(mam tedy plno stinu,paletky,ale jak pisu nude.)

Ono taky vekem ta kuze klesa,proto linky a stinovani neni to prave,tez zalezi na tvaru oci,vicek....,ale na denni noseni myslim fajn a je to rychlovka a o moc lepsi nez bez liceni.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 19:38

MP Marge myslim, ze Urban decay melo tutorialy jak se licit jejich nude paletkama. Uz je to dele, ale docela jsem se tam inspirovala. Ono je to tam strasne na dlouho, lze to jiste zjednodusit.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 19:40
Reakce na baltik:

MP Marge ony youtuberky to dost prehani, ale bezne liceni najdete spis pod "everyday makeup routine" treba od Jamie Paige nebo Kathleen Lights. 

​Dekuju, vidite, na tyhle jsem vubec nenarazila, omrknu 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 19:42
Reakce na Zarinya:

MP Marge ano,jeden ,ktery stridam dle nalady,tmavsi nebo svetlejsi....driv sem i zkousela stinovat,ale nevypadalo to na fotce moc hezky tak uz to nedelam.(mam tedy plno stinu,paletky,ale jak pisu nude.)

Ono taky vekem ta kuze klesa,proto linky a stinovani neni to prave,tez zalezi na tvaru oci,vicek....,ale na denni noseni myslim fajn a je to rychlovka a o moc lepsi nez bez liceni.

​Jeden stin - to zni jako neco, co bych mohla zvladnout i ja  

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 19:42
Reakce na continuity:

MP Marge myslim, ze Urban decay melo tutorialy jak se licit jejich nude paletkama. Uz je to dele, ale docela jsem se tam inspirovala. Ono je to tam strasne na dlouho, lze to jiste zjednodusit.

​Taky omrknu, dekuju 

Offline Potrefenáhusa
38892 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 19:45

MP Marge A co Lisa Eldridge? Já na ni vždycky koukám jako na obrázek

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 20:13

baltik ve dvaceti jsem se malovala hodinu, čím jsem starší, tím mi to jde rychleji.

Bud jen lehký makeup od Ordinary, nebo spíš jenom překrýt kruhy pod očima korektorem a přepudruju transparentním pudrem. Trochu barvy na tváře. Šmrncnout hnědě obočí, pod obočí světlý stín. Na celé víčko béžový/nude/růžový stín a nad vnější koutek udělám tmavým hnědým/šedým stínem trochu hloubku oka. Podklad pod řasenu, řasenku, rtěnku a hotovo. Trvá mi to tak 10-15 minut, když přitom snídám, tak dvacet. V klidu a pohodě.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 20:31

Dadoo 15 minut? Ja mam na to rano pet a kdyz zpecham zvladnu to i rychleji. 

Tu dobu spis prodluzuji, ve 20 jsem se nemalovala vubec, vetsinou jenom na rande. Treba do skoly vubec 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 20:32

Já používám jen makeup slabě, tužku na obočí, tužku na oči, kterou malinko rozetřu jak stíny, řasenku. Tím končím, 10 minut maximálně.  Rtěnku nepoužívám.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 20:42

Potrefenáhusa aby som začala trénovať...ten make-up je super

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 20:54

continuity  Jé,  to já bych to taky zvládla mnohem rychleji, ale mám ráno ráda klid, takže mám na všechno hodinu. Nespěchám, v klidu se maluju, u toho snídám, koukám na ranní zprávy.. pak se v klidu obléknu.. někdy i párkrát převléknu 

Vypravuju jenom sama sebe. Než ráno spěchat, radši vstanu dřív.

Offline Potrefenáhusa
38892 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 20:57

Dadoo jak se u malování snídá a oblika? 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 21:33

Potrefenáhusa Tak se snídáním snad není problém, to jde snadno a oblékám se, jak píšu, až po 

Možná bych ještě mohla dodat, že se nemaluju v koupeně, tudíž tam ani nesnídám.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 23:55

Ja ruzova voda, olej, bb cream, pudr, tvarenka, tuzka, rasenka, rtenka za tri minuty! Licim se denne, I kdyz jsem doma, jen kdyz jsem nemocna tak ne. Prijde mi, ze vysledek.je stejny, jako kdyz jsem.chodila do prace a licila se ctvrt hodiny.

Jedine co nestiham moc a vadi mi to, jsou nehty. Rada jsem nosila cervene a ted mi to nejde udrzovat. Gelovky nechci urcite, vadi mi byt vazana na nejakou sluzbu a pravidelne dochazet. Mozna nejakej vytvrzovaci lak, kde by nevadilo pripadne vynechani by mi vyhovoval...