To taky, to je fakt.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Garfie vyriadim ![]()
Mám takový blbý dotaz, určitě je to nějaká hovadina, jen nemůžu najít, kde to vypnout.Na facebooku se mně čas od času objeví toto a nejsem schopná z toho vyjet ven na normální příspěvky, vždy se mně to tam vrací. nevíte, jak se toho zbavit, případně ,jak nastavit, aby to nehlásilo? Ničím začínat stále dokola nepotřebuji . Díky.
mám dojem, že se to tu (nebo něco podobného) už řešilo. a že je to nějaká schválnost aby sis přidávala další přátele/příspěvky/byla aktivnější, výsledek byl že se toho zbavit nedá:-(
Janulik03
Takové chvíle stojí za to!
coralline My jsme mamce koupili rádio, do kterého jde vrazit USB disk. Prostě to tam strčí a ono to hraje. Prý si to i pamatuje, kde skončilo přehrávání.
MP Meri Vidíš, a já hned místní lidovej umělec...
.
brrr a viktorka...díky :-)
Prosím slovenské uživatelky slniecko continuity pecka (nebo i ostatní),napadá vás ekvivalent rčení "Ve dvou se to lépe táhne" ve slovenštině?
Krehutka Vo dvojici sa to ťahá lepšie! ![]()
Krehutka ako to tu furt čítam v češtine, tak si momentálne neviem spomenúť ani na ekvivalent slova "rčení", aby som to hodila do googlu
.
Už viem, porekadlo.
ha, a mně napadá blbý dotaz: když jste mě tady zpitoměly a pak zas objasnily že "lezúň" není žádný opravdický slovenský slovo, co "štvornožkovanie"? to mi zní taky uplně marťansky, je to skutečný?
Krehutka My máme doma Aktivity, kde jsou přísloví-a je tam vždycky česká a slovenská verze (a hrát je ve smíšené partě je zážitek, protože se opravdu dodržuje význam a často jsou ta rčení úplně jiná
), ale bohužel je má zrovna půjčené neteř na nějakou akci :-(
Krehutka Jsem ve správném vlákně, takže co je to prosím horkýže? ![]()
ISON ja by som to nevysvetlila, tu je pomôcka
http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=horkýže
Citoslovce, dost zastarale. Ma zhruba preklad: tezko, obtizne, tezky. V cestne bych rekla: Tezko, Anezko.
ISON ha ha, no právě. vim, co to znamena, dokazu to pouzit, ale nedokazu to vysvetlit
. je to v postate takove zvolani, kdyz nekdo s necim nesouhlasi, nebo oponuje, dnes uz spis knizni a archaicke, do cestiny by se to mozna dalo prelozit jako "ale kdepak".
takže archaické "figu borovú"? ![]()
SunEclipse figa borová znamená "nic". A co za tu pracu dostal? Figu borovú!
edit: dokonce to ma i symbolicke znazorneni:

Krehutka Jej, tak to byl znak za mych mladych let pro neco, co zde nedokazu napsat, ackoliv minule tu byla rec o tom, ze pohlavni organy je treba presne pojmenovat I pro deti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.