Mám takový blbý dotaz, určitě je to nějaká hovadina, jen nemůžu najít, kde to vypnout.Na facebooku se mně čas od času objeví toto a nejsem schopná z toho vyjet ven na normální příspěvky, vždy se mně to tam vrací. nevíte, jak se toho zbavit, případně ,jak nastavit, aby to nehlásilo? Ničím začínat stále dokola nepotřebuji . Díky. 
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Berta Mi to dělá taky, občas pomůže vlevo pod jménem kliknout na "Vybrané příspěvky" a změnit to na "hlavní". Ale moc to nezabírá, většinou se to tam totižsekne u jednoho příspěvku a další se nezobrazí. Pak už jen vypnout, zapnout.
Já mám asi úplně pitomý dotaz, ale potřebuju se ujistit...když mám tohle napsané na letence, znamená to, že mám jedno zavazadlo odbavené a jedno příruční, že jo?

už nic.![]()
Noren je to teda napsano naximalne dementne. Kabinove byva tak 10kg, ale je to ruzne. Co je to za aerolinka? Nemaji neco na webu? Jinak bych zavolala na call centrum.
continuity Jsou to ČSA. Na webu mají, že kabinové je 8kg. Je to pracovní cesta a kolegyně, co kupovala letenku tvrdí, že je to určitě s odbaveným zavazadlem. Mě právě mate jak je to napsný...abych se na letišti nedivila
Noren No to je fakt divný, asi bych se mrkla na stránky (myslím přes svůj účet), nebo jim zavolala. Tohle vyznívá, jako bys měla celkem 15 kg-část na odbavení, část do kabiny...
Tahle lampička byla ve dvou barech na Malé Straně a my si vždycky s manželem mysleli, že to je domaniko, že je tady vyráběl nějaký místní nadšenec :-). Ale včera se objevila v seriálu Most, v ložnici cikána Franty:-). Takže mám blbej dotaz. Neměli jste ji někdo doma? Fakt by mě zajímal původ a doba, kdy se vyráběla
.

Tieto a podobné lampičky vídavam v Jysk. Teraz maju v ponuke toto.
Býva to v roznych podobách vo všetkých obchodoch typu Pepco, Jysk,.......

Janulik03 Aha :-). Ono je to fakt strašně amatérsky udělaný, oblepený eletrikářskou páskou, že jsem si myslela, že je to tvorba nějakýho lidovýho umělce
.
999 to bude jeden z prvých výtvorov možno. Ono to teda niekedyvyzerá fakt amatersky, záleží kde kupuješ. Muž raz chcel taký 1,5m vysoký strom so svetielkami že na vianoce pred dom. No tak naštastie si to rozmyslel. a otec raz dal vonkajšie osvetlenie na smrek čo rástol v predzáhradke a my ked sme večer k nim išli, tak to blikalo a navyše aj hralo takým pisklavým divným tonom vianočnú melodiu, stále dokola. Pri odchode som "omylom" zakopla o kábel a utrhol sa. ![]()
Janulik03 Omylem...![]()
999 Když jsem byla v zimě v Sapě pro nějaké ovoce, tak podobné kousky poblikávaly všude jako vánoční dekorace. Takže původ je jasný.
stes Tak to je sranda...
stes tak možem odprisahať, že moj otec ich tam nemontoval ![]()
Janulik03 ok, věřím Ti ![]()
stes som rada. Predminulé vianoce zas objednal taký reflektor, čo na stenu domu premieta svetielka otáčajuce sa. Našťastie to vyrážalo poistky, tak to zbalil .

No a tento rok obzeral svietiacich sobov. ![]()
Tatínek bude asi takovej Clark Griswold, že? ![]()
Janulik03 no nazdar![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.