Samantha moje srdeční každoroční vánoční záležitost
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jo, to neomrzí
U nás doma je to větší tradice jak Mrazík ![]()
Samantha no, podozrievam ho z toho niekedy. Ale tsk beriem to tak, že on ked ešte bol mladý tak spomínal, že elektriku robili doma až v jeho 17 rokoch. Je to v lesoch, tak predsa len tie naše kopanice boli trochu pozadu. Aj TV mali doma len oni a chodili k nim po večeroch susedia na telku. Namiesto drapania peria.
Moje deti ho dokázali počúvat so zatajeným dychom, ked spomínal ako skrývali v lese nelegálnu pálenicu, ako jeho otec ukryl v lese kravy, kozy a sliepky pred vojakmi a tak aj mám isté pochopenie, že teraz ked vidí niečo také lahko namontovateľné a ešte navyše aj "pekné" že to chce mať, prípadne to venovat nám alebo urobiť radosť pravnukovi.
Je to niekedy aj sranda. (preto napríklad máme dom natretý na zeleno, lebo je to jeho oblúbená farba a mama nemala to srdce mu to vyhovoriť a my zas nanovo nahodiť inú farbu, ked vždy povie ako ťažko sa im miešala tá zelená)
Proste je náš ![]()
Máte nějaký tip na MP3 přehrávač na poslech audioknih? Dívala jsem se na heuréku, v recenzích čtu "nedodržuje pořadí stop", "nepamatuje si, kde skončil" apod. To je na audioknihy docela naprd. Pokud možno s jednoduchým ovládáním. A jak velkou paměť? Zájem projevil otec, já audioknihy neposlouchám, nemám žádnou zkušenost. Chytrej mobil nebo podobný zařízení nevlastní.
Janulik03 Ja jsem taky vaseho tatinka! Ja chtela letos vanocni srnku, ale rikala jsem si, ty jo, na matersky, to tou srnkou asi nebudu provokovat.....Kupuju ji za prvni vyplatu a ma mi nekdo prislapnout kabel:-D!
Karja srnku
joooo!!!!!.....srnku...mít zahradu,už tam o Vánocích stojí...je to kýč a je mi to fuk![]()
Janulik03 To je náhodou hrozně hezký, všechno....ty historky o tvém tatínkovi miluju!
Karja st ku kup. Ked nebude okrem svetla vyhravat dokola jednu melodiu a i kabel nikto neprisliapne ![]()
Garfie nooo treba mat trpezlivost na oboch stranach.

Maureen este ze to tu necita, to by bolo hned ze pozri mladym sa to paci, len ty zas frfles ![]()
Janulik03
Nenaděláš nic, je to můj oblíbenec!!!
Janulik03 Už tatínek slavil ty kulatiny,jak jsi vymýšlela dárek?
Tezulie napsala jsem ti ráno soukromou zprávu, snad je jí dostala, byly tu s tím nějaké problemy
999 Ten stromeček z prvního obrázku je stopro Jysk.
Já to chápu jako příruční + ještě jedno do 15 kg. Ale asi stačí zavolat na ČSA a ověřit, abys byla v klidu, ne?
Janulik03 to je krásná fotka. Tatínek vypadá skvěle ![]()
dynda tak třeba když jim tam několik set lidi zavolá, napíšou to srozumitelně
rozarka ano, mali sme to v dedinskom senku. Dobre varia, boli sme tam 30 ludi, harmonikar a bolo to super. Otcovi prisli gratulovat zahradkari zo spolku, hasici v slavnostnych uniformach. Jedli, pili, spievali sme az do noci. Poniektori (ja, otec a vnuk) aj tancovali. ![]()
Muz tancoval so mnou az ku koncu lebo on nerad a potom uz teda mal miernu spicku tak mu to uz islo
vybrali sme mu okrem blbin aj peniaze a teraz chlapi spolu s nim vybrali taku trijkolku skuter. Ide to cca 25 km tak uz sa tu hadaju kto si to kedy pozicia ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.