Mutziputzi Nezapomeň štrůdl vyfotit do Vaření
.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 podle mě tu sílu a tak dělaj svaly na prstech jak člověj tu ruku víc používá a zatěžuje
Jinak je to spíš do Přiznání, ale já přestože snubní prstýnek nenosím, tak už jsem měla tři
. Teď se chystám na čtvrtý a ten nosit budu :-).
Potrefenáhusa Manžel se pravidelně vrací pro další šperky, tak se ho příště zeptám :-).
Potrefenáhusa pokud vim tak na prstech zadny nejsou:-)
Aranel to spis tady se budu blbe ptat, jestli spis Tinder nebo eDarling!
Jsem uplne pitoma, prisel mi e-mail, ze mam potrvdit svoje apple-ID, klikla jsem na odkaz. Az pak jsem si vsimla, ze je to nejaka divna adresa. Nic jsem nevyplnila, jen jsem na to klikla. Nevim, jak velky je to problem? Je neco, co bych mela udelat?
viktorka_od splavu tak šlachy
999 hele, taky asi do přiznání, my nemáme prsteny ani jeden, na svatbě jsme měli půjčený (chudý studenti) a pak už se na to nějak zapomnělo :-)
Friga co se ti pak zobrazilo? Mohla sis to zablesit. Projela bych zarizeni antivirem/antimalware skenerem. Klido i par dni po sobe ( vzdy aktualni verzii).
Mutziputzi
nebo Chcete mě?
Potrefenáhusa Asi by nám spíš odpověděl nějakej doktor( třeba Ounz
), ale já si taky myslím, že nějaký svalíky na prstech mám
.
999 Jasně že máš.
continuity zobrazil se mi formular s policky na vyplneni udaju apple-ID a platebni karty. Hned mi doslo, ze je to divny a zavrela jsem to. Nic jsem tam nepsala. Mohla bys mi doporucit nejaky antimalware skener? Diky
Sweet Potato Ufff, to jsem si oddychla...
.
Mutziputzi Ale trochu náročnější![]()
Sweet Potato ...na Pařížský nevenčit, pak stačí střední budget...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY