viktorka_od splavu Prosim te...![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Friga Ziju v Nemecku,ze ho nemci nosi v pravo vim,ale nikdy me nenapadlo se nekoho ptat proc.![]()
Muj muz je Rek,tam se taky nosi v pravo a je to proto,ze pri zasnubach se nasazuje v levo ve svatebni den se prenda v pravo.Takze "levaci jsou zasnoubeny "pravaci"vdany/zenaty.
No ja ho nosim vlevo,pac mi to muz pri koupi nesdelil a me je v pravo malej......
takze nosim vlevo,bliz k srdci.![]()
Zarinya Takže v Řecku je jeden prsten, zásnubní zároveň snubní?
Tady se to tskhle prý má dělat se zásnubním, napřed vlevo, po svatbě vpravo. Ale to, že na pravé ruce bude malý, je myslím dost pravděpodobné.
Sweet Potato jj,ale ja mam dva![]()
Jj, já nemůžu zásnubní ani snubní nosit na pravé, tam mám ty prsty tlustší a nenavléknu je.
Jo a já jsem ostuda, nenosím ho nikde.
Sweet Potato Nejsi sama, taky nenosím
A mám teda jeden, zásnubní a snubní v jednom.
Mutziputzi zrovna strudl neni tak snadna disciplina;-)
https://www.idnes.cz/hobby/domov/listove-testo.A130228_091224_hobby-domov_bma
Aha, vidíš, já dělám tažený, mám to odkoukané do maminky. Jako je s tím drbačka, ale chutná mi víc.
A teď nevím, co si na neděli upeču, původně to měla být mramorová bábovka, pak jsem u ounz na insta viděla šneky a tady dneska štrůdl ![]()
Sweet Potato já jsem se dočetla, že si člověk může vybrat, bud si je dát nad sebe, vedle sebe, nebo jeden na pravou
Mozna ze si ho rekyne nechavaji pak zvetsovat.
ja ho mam vlevo a hotovo.
Potrefenáhusa Nebo do krabičky![]()
Nebo zásnubní strčit do krabičky, tak jsem to udělala já
Víc jak jeden prsten nesnesu.
Sweet Potato Garfie Tak to jsme tři :-). Taky ho nenosím, můj manžel denně.
Potrefenáhusa Tipla bych, že dřív to bylo nejvíc spolu, zásnubní býval tdnký s kamínkem, k tomu hladký kroužek snubního, nijak se netloukly. Teď bývají i snubní zdobenější, tak jim holt zásnubní musí uvolnit místo.
dzizisketa Nebo oba.
Potrefenáhusa Je to tak, buď na jeden prst, nebo zásnubní na pravou. Mně se víc líbi, když jsou spolu, ale zase se víc ničí. Ale zrovna u tohoto typu prstenů mi to nevadí, že na sobě zanechají šrámy
.
To by mi bylo líto, navíc jsem zvyklá vždy jeden prsten nosit, tak když už jsme je pořizovali, vyhrává z citrových důvodů právě snubák.
Zarinya Já potkala jen jednu ženu, která by měla tenčí prsteníček na pravé ruce.
999 Byla levák?
999 a nemaj to třeba leváci obráceně? že maj silnější levou ruku?
Sweet Potato Potrefenáhusa Já se jí neptala. Ale vím, že byla klavíristka, jestli to může mít souvislost :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.