Garfie to je boží ![]()
VeronikK a já dělám ještě super těsto z piva. Hlavně miluju, jak se to nedrobí - ani jedno!!
MP Marge Máte tam na obalech datum spotřeby? Když je tam u mléka více než pět dní , tak už to není čerstvé mléko.
Jiná Realita
Třeba něco k tomu poví 0zero7
Tyším, že nějakou dobu pobývala v Autrálii, nebo se pletu?
hlasim, ze to jsem nebyla ja. V nekterych zemich krom kanady jsem pobyvala. Australie mezi nimi neni, tak nemuzu referovat. Australanu znam hodne, nijak zasadne se nelisi
hernajs, proč tady všude pořád žerete a vaříte? jak k tomu přijde člověk, co to čte v noci a pak má hlad?
to už je snad týdenní obžerství tady!
Jiná Realita souhlas..hlavně na co je teda vlákno jídlo a vaření??? Tam nelezu. Ale tady..jak o něčem čtu, dostanu chuť...jenže když se v radostných i stěžovacích vláknech řeší casto např. děti, ač mají taky svůj vlastní chlívek, tak co se můžeme divit...je to tu OT napříč![]()
Zarinya Tobě fakt chybí ten český kvasný lihový ocet? Na co ho používáš? Předpokládám, že takové ty delikátní octy mají v Německu taky a možná i Hesperiden, ne? Popřípadě rýžový ocet někde z asijské prodejny, ten já používám i na okurkový salát.
dvakrat za rok do okurkoveho salatu,
(mi prijde,ze ten pravej co jsem zvykla jinej ocet neudela)
a leju to do pracky,konvice,vsude....uzasnej cistic.
Zarinya Jasně, chápu
.
stes děti svůj vlastní chlívek.. právě jsem prošla dětským pokojem - velmi přesné ![]()
Gellnerova To je naprosto nornální, Úďo.
Tak pardon. Já si pamatuju ještě z MP jednu takovou milou blondýnku, pořád bosa chodila... takový volnočasový modely, pohodový , rozevlátý... Možná jsi to byla i ty a popletla jsem zemi.
POMOC!
před chvílí jsem si zřejmě zničila zcela nové šaty přípravkem herbadent. kdo to nezná, je to tmavěhnědý bylinný roztok v alkoholu určený na dásně (byla jsem u zubaře). nechápu jak, ale vylila jsem to na sebe. už dávno vím, že ten flek nejde ničím dolů. a fakt nejde.
šaty byly drahé, o to ale ani nejde, ale hlavně už takové neseženu a mám k nim několik dalších věcí, které mi budou celkem k ničemu.
nemáte někdo třeba náhodou tip, čím by šel odstranit hnědý bylinný flek? dala jsem to okamžitě do studené vody, dala na to citron, sůl, žlučové mýdlo, jelení mýdlo, kefír. nic nepomohlo ani o procento. teď šaty leží ve studené vodě, aby ten flek úplně nezaschnul, ale jako šanci si myslím nemám.
Jiná Realita ja bych zkusila koupit vanish.Pred x lety se mi s nim povedlo vyprat bile batoleci tricko,kde bylo uplne vsechno,od jidla,po travu......sice sem vypatlala celou lahev,ale triko bylo jako novy.:-)
Jiná Realita Nějaký ten Ďáblík na skvrny?
Jiná Realita napsat na herbadent zakaznickou podporu?
v nouzi obarvit saty?
Jiná Realita a v lihu? Jinak Vanish
To bude dotaz jak z mimibazaru, ale myslím, že tu je někdo z Opavy, že jo? Třeba brrr ?
dzizisketa Od Opavy, ale právě jsem na místě. Co potřebuješ?
Chtěla jsem se zeptat, jestli už opravili ten funkcionalistická barák vedle hist. budovy magistrátu? Jak tam byla původně kavárna a teď íčko. A jestli jo, tak jestli fasádu natřeli, nebo nechali v břízolitu, jak byla původně. Takové lehké otázky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.