"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 25. února 2019 14:37

MP Marge 
No tak jestli byl pes cvičenej na trávu, pak se div, že z tebe vyčenichal salát

Offline MP Marge
6878 příspěvků moje polička 25. února 2019 14:41

Samantha No me prislo, ze by to mel umet trochu rozlisovat, kdyz je cvicenej  Vis, jak jsem se bala!? 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 25. února 2019 14:42

MP Marge No záleží, čo za lístie bolo v tom šaláte ale!   

Ako paranoiu chápem, nie je to príjemné... keď to psisko z kopy batohov, čo sme mali na jednom vozíku, vytiahol ten môj, tak ma polial pot, či som tú mandarinku fakt zjedla alebo sa mi to len snívalo! 

A oni sú to vraj schopní vycítiť aj po pár dňoch teda...

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 25. února 2019 14:46

MP Marge 

Jsem si to naschvál vyhledala, a stačí jen nechat za pokojvé teploty zkysnout tučné mléko, pak povařit, přecedit a nechat okapat. To jednou za čas jde, ne?

Online viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 25. února 2019 14:46

MP Marge No záleží, čo za lístie bolo v tom šaláte ale!   

​no! coze to bylo za aerolinky?MP Marge 

Offline brrr
12367 příspěvků moje polička 25. února 2019 14:48

MP Marge Víš, jak jsem se na O´Hara bala já, když pes začal očichávat muže? Kor když jsem věděla, že ještě den před odletem měl v kapse koláček? Naštěstí zrovna nějaká celnice přišla řešit halloweenský kostým, tak celník obrátil psa a my prošli.

Offline MP Marge
6878 příspěvků moje polička 25. února 2019 14:49

Wanda von Dunajew Ha! Byvala bych si prala, aby tam nejake to "povzbudive" listi bylo . Letela jsem z Prahy do Berlina, tam prespala, a rano do Chicaga - a celou tu dobu jsem mela na noze zlomenou jednu horni nartni kustku, coz jsem ale nevedela, myslela jsem, ze je to jen narazene  Kozacky na podpatku tomu pochopitelne nepomohly. V Chicagu jsem se z letadla uz sotva vybelhala...

Offline MP Marge
6878 příspěvků moje polička 25. února 2019 14:52
Reakce na dzizisketa:

MP Marge 

Jsem si to naschvál vyhledala, a stačí jen nechat za pokojvé teploty zkysnout tučné mléko, pak povařit, přecedit a nechat okapat. To jednou za čas jde, ne?

​To je vsechno!?  No tak to by snad slo... Ha, a Chico by mel tvaroh jako prikrm pri BARFU 

Jeste mam takovej problem, ze se mi chce blejt, kdyz se vari mleko, no ale to bych nejak poresila...

Offline MP Marge
6878 příspěvků moje polička 25. února 2019 14:53

​no! coze to bylo za aerolinky?MP Marge 

​Che che, Lufthansa 

Offline MP Marge
6878 příspěvků moje polička 25. února 2019 14:55
Reakce na brrr:

MP Marge Víš, jak jsem se na O´Hara bala já, když pes začal očichávat muže? Kor když jsem věděla, že ještě den před odletem měl v kapse koláček? Naštěstí zrovna nějaká celnice přišla řešit halloweenský kostým, tak celník obrátil psa a my prošli.

​Tak ve vasem pripade ten pes aspon ocichaval spravne 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. února 2019 14:57

MP Marge ja se chystam tak za tri roky prestehovat do Recka a z toho,ze tam nemaji tvaroh uz sem na nervy ted....

Taky uz sem koukala jak ho vyrobit,ale nevim,no......vyrabet si tvaroh a pak jeste pect buchtu......

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 25. února 2019 14:58

Zarinya a nechat vykapat řeckej jogurt?

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 25. února 2019 14:58

MP Marge 

To právě nejde úplně do varu, na měkký prý na 40 °C a na tvrdý 50-55 °C. Tady recepis.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. února 2019 14:59

Potrefenáhusa nezkousela sem,nevim...ten jim po kyblech,ale pect se to neda.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 25. února 2019 15:00

MP Marge To teda nezávidím... pre mňa sú dlhé lety utrpením už tak, so zlomeninou a kozačkami na opätku si to vôbec neviem predstaviť. 

Bezkonkurenčne najhorší zážitok mám ale z letu vojenským lietadlom bez záchodu, kedy reálne hrozilo, že ak bude na mieste určenia hmla, tak sa otočíme a poletíme tie 4 hodiny znovu naspäť...  (našťastie to nenastalo)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. února 2019 15:03

dzizisketa ten tvuj recept sem nezkoumala,ale kdyz sem si to vyhledavala tak trochu problem je,ze asi z dvou litru mleka udelas ani ne 200gr tvarohu....ja pecu bezne z pul kila tvarohu....ten domaci je spis tak na chut,ale pect s nim nebude asi nic moc.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 25. února 2019 15:04

Zarinya 

Však tvaroh se nepoužívá jen na pečení, já ho normálně snídám, s ovocem a kakaovými boby.

Offline MP Marge
6878 příspěvků moje polička 25. února 2019 15:05
Reakce na Zarinya:

MP Marge ja se chystam tak za tri roky prestehovat do Recka a z toho,ze tam nemaji tvaroh uz sem na nervy ted....

Taky uz sem koukala jak ho vyrobit,ale nevim,no......vyrabet si tvaroh a pak jeste pect buchtu......

​No prave  Hele, ale zase v tom Recku mate tolik dobrych veci, ze ja osobne bych na nejakej tvaroh ani nevzdechla  

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. února 2019 15:06

dzizisketa ja nerikam,ze je jen na peceni....nato ja si vystacim s reckym jogurtem,ale mne prave bude moc chybet nato peceni,jelikoz miluju tvarohove,buchty,rezy....cokoliv,no.

Offline MP Marge
6878 příspěvků moje polička 25. února 2019 15:07
Reakce na dzizisketa:

MP Marge 

To právě nejde úplně do varu, na měkký prý na 40 °C a na tvrdý 50-55 °C. Tady recepis.

​To jsou veci! Tak moc diky, ukladam si a poreferuju o vysledku experimentu  Jinak ja se rozhodne pokusim o mekky, tvrdy tvaroh jsem vlastne nikdy k nicemu nepotrebovala, krome na ovocne knedliky, ale ty nedelam.