Bledule Kéž by!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Už to tady proběhlo, ale jak to člověk nepotřebuje, zapomene.
Co byste poradily na co nejlepší hojení jizev?? Kolegyně podstoupila to samé, co Angelina. Vše je OK, jen ty hrozné jizvy. Co na ně, kromě mazání a masírování sádlem?![]()
Dadoo Šípkový olej a vit.E-vymáčknout z tobolky a střídavě nanášet na jizvu.
Dadoo toto https://www.drmax.cz/contractubex-drm-gel-1x20g a koukám že mají i nějaké náplasti. popřípadě se používají silikonové plátky s tlakovým obvazem, ale to nevím jestli by šlo, to už je na konzultaci s odborníkem
Dadoo arganový olej ![]()
Sweet Potato Dan ma dost specificky humor, ja ho ctu rada, moje matka ho nemuze vystat a to cte detektivky opravdu rada. zrovna slovo krpaty ma fakt v oblibe, je tam i jedna postava, ktere rikaji podobne a ruznyma odvozeninama, ale ma ji rad, tak to vlastne nevadi.
ja ted ctu Kroky vraha od Klevisovej a ten skolni sloh zas nemuzu vystat ja :) uz to nejak dotrapim, v metru lepsi nez cumet z okna, ale nic dalsiho si jiste nekoupim.
continuity Tak že by to byla narážka na tu postavu, že to tu dotyčnou tak pobavilo?
Sweet Potato nene, mam to jako ebook a kvuli tobe jsem to pohledala a je to takova spis situace, me to nijak treskute vtipne nepripada. ale dotycna psala v recenzi, ze ji to vyloudilo usmev na tvari, to neni zadnej velkech smich, spis takova ticha radost. na mne ty Danovy prupovidky taky tak obcas pusobi - tato konkretne ne, ale nekdy se jednou vetou opravdu bavim cely den. ne vzdy to je objektivne vtipne, ale proste mne to potrefilo ve spravny cas na spravnem miste.
continuity No pokud si stím výrazem hrává i jinde (nic víc jsem nečetla), dávalo by to smysl, že ho propašoval hned na začátek, to by mne asi taky pobavilo.
Resuscitace mouchy byla dobrá![]()
Dadoo Jak postuje viktorka ten contractubexgel, tak ten j fakt pomohl, ale mela jsem jizvu po spalenine a nejak jsem si zafixovala, ze to je jen na popaleniny. Ale fakt mi pomohl;-)
Děkuju všem za pomoc, rady jsem předala :-)
Karja jakýkoliv jizvy samozřejmě. jj oni vědí
Sweet Potato tak dej vedet, jak se ti to libilo, ty knihy jsou takove obycejne, zadne treskute napadite vrazdy s peti dotockama o 180 stupnu. ja hledala neco, co budu moct cist ve slovenstine. a toto mi vyhovuje moc, hlavne kvuli jazyku. on Dan byl/mozna jeste je detektiv a navic se povida, ze to neni jeden autor, ale vic - ne vsechny ty knihy jsou uplne stejne/podobne, co se stylu tyce.
POMOC!
před chvílí jsem si zřejmě zničila zcela nové šaty přípravkem herbadent. kdo to nezná, je to tmavěhnědý bylinný roztok v alkoholu určený na dásně (byla jsem u zubaře). nechápu jak, ale vylila jsem to na sebe. už dávno vím, že ten flek nejde ničím dolů. a fakt nejde.
šaty byly drahé, o to ale ani nejde, ale hlavně už takové neseženu a mám k nim několik dalších věcí, které mi budou celkem k ničemu.
nemáte někdo třeba náhodou tip, čím by šel odstranit hnědý bylinný flek? dala jsem to okamžitě do studené vody, dala na to citron, sůl, žlučové mýdlo, jelení mýdlo, kefír. nic nepomohlo ani o procento. teď šaty leží ve studené vodě, aby ten flek úplně nezaschnul, ale jako šanci si myslím nemám.
Tak jak to dopadlo, zabralo něco?
Já ještě doporučuju benzinový čistič.
Kokoska Třeba to nebude vonět i páníčkovi a popotáhne psa dál.
Aby se nestalo, že se ani Kokoska nedostane pro samý smrad do baráku ![]()
Samantha a popritom navyše ešte šliapne do h.......![]()
Ginevra no jo, já jsem ani nenapsala!
+ všichni, kdo mi radili.
dala jsem na to asi všecko, líh, vanish, benzin pořád nemám, ten ještě zkusím. taky ďáblíka na skvrny, žlučové mýdlo, sůl a kdovíco.
a víceméně to pustilo. vidět to pořád je, ale snad, když to budu pokaždé prát s tím, že na to dám ještě vanish, to časem pustí úplně.
edit: takže děkuji všem za účast a rady :)
Samantha Janulik03 Dámy, děkuji vám za povzbuzení ![]()
![]()
![]()
Ještě teda doplním - koupila jsem nějaký sprej a posyp, píšou, že "vůně" není psům příjemná. Posyp hodlám použít na trávu, sprej na podezdívku plotu a branku, které pejskové taky rádi značkujou, včetně toho našeho. Jen teda nevím, jaká to bude vůně, jestli spíš chypre nebo květinová... ![]()
Kokoska ja vždy rada ![]()
Janulik03 dobrák vod kosti, taková zgruntu hodná ženská ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.