Kokoska celá ja. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Manufaktura přestala dělat obličejovej peeling, kterj byl fakt nejlepší ![]()
Existuje nějaká alternativa, tj. trošku "drsnější" peeling? Šmrdlat to kafem už mě moc neba ![]()
Lama_z_Lana mam z yves rocher nejaky telovy a i na telo je to az au.. drsny velice.
Lama_z_Lana Kterej??![]()
Lama_z_Lana retinoid z deciem a budeš mít pusu jak prdelku. říká dřívější závislec na peelingu, který měl hubu jak struhadlo.
tina Tenhle! Už ani to mlíko a tonikum z té řady není, ty byly taky fajn.
![]()
Jiná Realita Deciem...to tu u nás není běžně, což? To leda přes eshop? Já právě musim drhnout obden, jinak průšvih ![]()
Lama_z_Lana Ten jsem neměla, ale mlíko mi dochází:( Peeling od nich mám ten sedmikráskovej, je mi moc příjemnej, ale spíš takovej jemnej je.
já jsem měla celou zimu fakt strašnou hubu. strašnou, úplně jsem se styděla chodit ven. hrozné vrásky, hrubá kůže, suchá a mastná zároveň, šedá, hnusná.
teď je moje daily rutine:
- každý den ráno buffet+copper peptides (the ordinary) a přes to MMHC2 (niod)
-obden večer buffet+copper peptides, přes to retinoid od ordinary (doteď jsem měla ve squalanu, od zítra testuju nějakou retinoidovou emulzi, tak uvidím, protože ten squalan je hrozně takový mastný, není to moc příjemné na používání, ale účinné to je)
- od zítra ještě budu dělat to, že ráno ten buffet smíchám s pycnogenolem (the ordinary)
jako zázrak se nestane, vrásky nezmizí, nemá to u mě žádný účinek na černé tečky. ale jsem hladká, kůže je méně suchá, méně mastná a i ty vrásky se dost zlepšily, vypadám odpočatěji a ač to blbě zní, tak "šťavnatěji". k peelingu už bych se nevrátila.
retinoidy normálně jsou dost agresivní, ale tento postup, kdy pod to dávám buffet a mám 2% retinoid, mi nikdy nezpůsobily vůbec žádné loupání kůže ani nic, a to ji mám hodně citlivou.
Lama_z_Lana Jee, ten som mala a bol fakt dobrý, by som si ho aj znovu kúpila, akurát mám teraz obrie balenie iného... škoda, že ho prestali robiť ![]()
není to teda dotaz, ale tematicky se to sem hodí - takže dík za tip na namočení plavek, člověk se pořád učí ![]()
Lama_z_Lana ja ma nivea urban skin detox claywash
Lama_z_Lana A tobe dela peeling na problematickou plet dobre? Mne vubec, pak jsem vzdycky mnohem vic opupinkovana, uz to ani nezkousim! Ale konecne mam ten sebamed cistici penu a je vazne moc prijemna, diky za doporuceni;-).
Lama_z_Lana pouzivam tohle https://www.dm.cz/alverde-naturkosmetik-pletovy-peeling-bachovy-kvety-p4010355391032.html, ale na to nasypu jeste trochu kafe, aby byl drsnejsi
. Jinak od te doby, co pouzivam retinoid 2 % ve squalanu peelinguju spis nahodile, tak 1-2x za 14 dní.
Jake máte v mobilu stažené aplikace, které jsou pro vás fakt dobré a hodně pomáhají?
Mám klasiku, whattsapp, viber, readera, stocard, zdravotní co počítá kroky apod. Co byste mi ještě doporučily jako šikovné ?
A potřebuji nějaký anglicky slovnik/překladač Můžete mi něco doporučit?
Dadoo Prekladač Google Translate. Dajú sa tam stiahnuť aj jednotlivé jazykové balíčky pre použitie offline, to mi príde praktické.
Inak čo sa týka aplikácii, som minimalista. Používam tak akurát Gmail, WhatsApp, Spotify, krokomer, Instagram, občas Mapy.cz... na úpravu fotiek môžem doporučiť Snapseed.
Dadoo ja radsi nebudu radit, jake aplikace pouzivam. Naposled z toho byl flame o menstruacni aplikaci s kocickou
Máme (ano, celá rodina už hledá) domácí úkol z prvouky: Který pták žere housenky babočky kopřivové? Netušíte někdo? Googlíme, všechny zvířecí knihy, co máme doma, jsou prostudovány a nic. Můj tip je něco z tria slepice, husa, kachna, ale nemůžu nic najít. Alespoň jako děti, když jsme sbíraly housenky ze zahrady, tak se pak házely kachnám a slepicím.
Dadoo Počasí - aplikace Klara. Jinak mám jen mapy a jízdní řády, jsem hrozně nemoderní člověk.
Dadoo ja radsi nebudu radit, jake aplikace pouzivam. Naposled z toho byl flame o menstruacni aplikaci s kocickou
![]()
No počkej, ale kočka, co si hlídá mences, to přeci stojí za nějaký ten flame? ![]()
KapkaMM Ptáci housenky nežerou. Nejspíš je housenky odpuzují svým zbarvením. Nejčastějšími nepřáteli jsou parazitující larvy dvoukřídlého hmyzu.
http://www.slatinanadupou.cz/m/volny-cas/turistika/pesi-turistika/?more=13#msg13
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.