nolita když nesmí mít ve škole mobil, přijde mi jednodušší si to opsat. Pokud teda nejsou schopní se domluvit, že si to odpoledne ofotí po škole, což taky moc nechápu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska po skole je druzina a tam mobil taky mit ofiko nesmi
ono by to slo treba na wc
a nikdo by ji hlavu neutrhnul, ale ona je takovy ten dodrzovac vsech pravidel, i tech nesmyslnych. ma to po mem tatovi, duverne to znam. no bude to jeste tezke.
continuity A nemůže si dítě dojít k někomu domů to ofotit? Když mohla dojít spolužačka k vám, co kdyby se dcera zastavila u ní? Dobře, opisovat je složité a nepříjemné, ale že není během týdne možné ofotit pár stránek třeba s pomocí rodičů, tomu fakt nerozumím.
continuity u nás byla ve vrátnici kopírka a tam se dalo okopírovat, co kdo chtěl. to třeba nemají?
já tu potřebu dodržet ono pravidlo chápu, podle mě (ale děcka nemám) je v tom věku, kdy je ku cti, že chce pravidla dodržovat, i když jsou nepraktická nebo hloupá. myslím, že až bude starší, tak to přejde :) hlavně až řekneš v jedenáct doma :D
continuity hele a revoluční navrh!!!!!!! Co kdyby ji to vyfotila nějaká kamoska doma a poslala ji to přes whatsapp, viber, cokoliv????
continuity a nesmí ho používat, nebo vůbec nosit? Pokud jen používat, vysvětlila bych situaci učitelce, a poprosila ji, aby to dceři výslovně povolila - nebo aby poradila, jak nejlépe učivo získat.
Potrefenáhusa to ji/mne slibila ta spoluzacka, co tady byla vcera. stala jsem u toho. doted to nemame.
hele, oni jsou to telata, je jim 9, nekterym uz teda celych deset. ja si na svoje dite doslapnu, ale nejsem schopna prinutit jine dite, aby to udelalo. ona si ta moje uz stezovala, proc jsou lidi tak nespolehlivi.
SunEclipse jo ja to urcite minim na rodicaku otevrit, je to relativne nove opatreni, a toto je nase prvni absence vic nez par hodin od te doby. tak me spis zajimalo jak to maji jinde.
continuity A nemůže si dítě dojít k někomu domů to ofotit? Když mohla dojít spolužačka k vám, co kdyby se dcera zastavila u ní? Dobře, opisovat je složité a nepříjemné, ale že není během týdne možné ofotit pár stránek třeba s pomocí rodičů, tomu fakt nerozumím.
no ja tomu taky nerozumim
uz jsem se do toho vlozila 2x a celkem zatim bez vysledku, prijde mi to proste cele na palici. spoluzacka trvala na tom, ze prijde k nam. ja s ni nemluvila a oni se doma zas tak moc nenavstevuji (rozhodne min nez kdysi my). ja jeste poprosim tu druhou maminku, ona je takova spolehliva, vzdy pomuze.
U nás se mobily taky nesmí používat, ale když je opravdu potřeba, dítě se normálně učitele zeptá a udělá, co je nutno. Neumím si představit, že by to učitel nedobolil.
Jinak částečně učitelé pošlou mailem (někteří hned a sami, jiní po žádosti, jiní zapomenou), učivo je na ŠOL. Něco učitel ofotí (mají hodně pracovních listů) a dá třeba sousedovi v lavici.
A většinu si děti opíšou od spolužáků.
Mně zase přijde zvláštní, že toho ty děti tolik píšou.. To jim učitelka celou hodinu jenom diktuje, co si mají psát? To mi přijde jako zbytečné. To raději snad pracovat s učebnici a v ní si podtrhnout, co je důležité, než psát a psát hromadu textu. Učení přece není o opisování.
Jestli celou hodinu píšou, je to špatně vedená hodina a je mi líto deti. To by si inspekce smlsla. ![]()
A pokud učiteli uceb ice nevyhovují, může si přece vytvořit vlastní vycuc a podle něj pak s dětmi pracovat. Navíc se taková prezentace dá dětem i dát k dispozici. Aby nemusely celou hodinu jen psát.
Dadoo A4 za hodinu není až tolik, když to vzniká postupně během té hodiny.(Předpokládam, že to není strana celá hustě pokrytá) Opisovat to v kuse o přestávce je ovšem jiná. A pravděpodobnost, že něco opíše blbě, je dost velká.
continuity U nás naštěstí paní učitelka napíše papír se zadáním úkolů, připojí dané sešity a buď si to vyzvednu ve škole, nebo to pošle po neteři. Kdyby to chtěla fotit mobilem a posílat, tak mě klepne, máme doma jenom "blbé" mobily. ![]()
Sweet Potato mne to pravé přijde jako hodně. Vždyť jsou to malé deti, píšou pomalu. Musí se diktovat pomalu A o i jen píšou a píšou ![]()
Navíc ja jsem totiz alergická na zápis celých vět. Žádnou omáčku, jen poznámky a hesla a body - čili jenom fakta. Ale taky ta fakta zdůrazňuji Nemá smysl psát vatu. To zdržuje, rozmelnuje. A je pravda, že třeba tohle děti ze ZŠ vůbec neumí. Neumí si dělat poznámky, umí jen opisovat, psát slovo od slova.
Máte někdo povlečené ze sepraného lnu? Jak se v tom spí, neškrábe to moc?

Samantha máme od loňska a je skvělý, neskrabe vůbec, naopak má spoustu výhod, za mě super
Dík, já to čekala... a teď jsem zjistila, že ve velikosti , kterou potřebuji , je vyprodané... ![]()
Takže o lnu si nechám zdát v bavlně ![]()
Dadoo ona jim to pani ucitelka nediktuje, ona to sama pise na tabuli. Mne se hodne libi system, co je u segry. Deti dostanou vytisteny text s mezerami a tam si maji sami dopsat dulezite veci
Sweet Potato ptat se nechce, nevim proc. Uz jsme se na to tema 3x pohadali, skonci to vzdy hysterickym zachvatem. Jeste je ochotna se zeptat v druzine. On je uci i reditel, ktery ten zakaz takto prosadil. Fakt nevim, co se tam deje. Ted byl scio pruzkum a dostala jsem heslo jenom k mladsimu diteti. U starsi z cele tridy donesla heslo domu jedina holcicka ( a jeji maminka to vyplnila a hodila do kose - ted docela zuri, protoze to tam celkem osolila a asi bude jedina, co to vubec vyplnila). Kdo se k tomu vyjadruje, tak rika, ze ho vubec nedostal.
Dadoo já se učím nejlip psaním, jenom poslouchat mi nikdy nestačilo a když jsme na vs dostali od nekoho prezentaci, jak to bylo úplně bez práce, jen to po mne steklo
dite ve 4.tride teda rozhodne není schopny dělat si samo poznámky v bodech
Dadoo já se učím nejlip psaním, jenom poslouchat mi nikdy nestačilo a když jsme na vs dostali od nekoho prezentaci, jak to bylo úplně bez práce, jen to po mne steklo
dite ve 4.tride teda rozhodne není schopny dělat si samo poznámky v bodech
souhlas oboji
Dadoo ty ucis stredoskolaky, to vubec nemuzes srovnavat s detma z 1. stupne
continuity ja bych ji tim nestresovala, tri hysteraky.. zasla bych tam osobne, vim jaka je to pruda pro zamestnaneho cloveka, ale nekdy to jinak nejde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.