Minule jste mi dobře poradily film Příchozí. Tak prosím dnes tip na nějaký film, velký city, by nebyl? Chci si něco pustit, nevím co. A velkou tragickou lásku jsem už hodně dlouho neviděla.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
notna Anna a kral?
NAmofo jo, ale tu starší verzi s Brynnerem - Král a já
Kokoska Tu jsem ještě neviděla ![]()
A nejsem si jistá, jestli uvidím
. Já silné a srdceryvné filmy špatně snáším a děsně to prožívám. A tady už vím, o čem je příběh a nespala bych asi i dopředu.
crazydaisy neznam, ale neni lepsi nejaka pohodlna bez kostic co ty prsa podrzi? Tohle mi prijde max jako reseni pro mensi velikosti. Ale koukam na to a uvedomila jsem si, ze instinktivne (spim na boku nebo na brichu, na zadech to nesnasim), cpu do dekoltu perinu kvuli pohodli. Ehm, tolik prispevek do tematu "kolik toho na sebe prasknu online"
Mám jednu moc oblíbenou tetu, která leží ve vážném stavu v nemocnici vzdálené minimálně 4 hodiny autem. Má jen jednoho přímého příbuzného, který moc nefunguje. Rozhodla jsem se do té nemocnice zajet a promluvit s lékaři o tom, v jakém je stavu, jaké jsou možnosti léčby... Jenže mám strach, že mi nebudou chtít sdělit žádné informace. Kdo určuje, jestli se se mnou budou lékaři bavit? Stačí, když lékařům řekne teta, že se můžu informovat o jejím stavu?
Určuje to pacient, to půjde. Co si pamatuju, dává se jméno, tel. číslo a asi ještě domluvené heslo.
dynda Díky
0zero7
s tou peřinou je to dobrý nápad. Ještě před pár lety se ta zmuchlaná kůže ve výstřihu rychle ráno narovnala. Teď už to tak rychlý není, tak zkoumám, jak udělat, aby se vůbec nezmačkala. Bohužel na zádech spát neumím.
notna anglicky pacient ![]()
notna mozna uplne mimo, ja na velke tragicke lasky nejsem, sle co rozum a cit?
Nebo Tiger a drak. Je to vypravne, velke, tragicke, velice malebne a neni to zas tak depresivni.
continuity rozum a cit bych kdyžtak doporucila seriál BBC
continuity a k tygrovi a drakovi i klan létajících dyk
Zpetne docitam a ve vedlejsim vlakne me zaujala debata o povadlem obliceji jako nasledek zhubnuti. Porad jsem si myslela, ze baseti tvare mam z toho,ze mi jeste nejaka ta kila do idealni hmostnosti chybi shodit,ale je pravda,ze teorie o vytahane kuzi dava smysl. A ja se tedy ptam, co s tim? Krem? Masaz? Nebo fakt uz jen plastika?
tzaziki va vašem věku by mohla ještě zafungovat hlavně obličejová gymnastika a masáž. krém maximálně na podporu elasticity pokožky.
notna Malá mořská víla. ![]()
Potrefenáhusa to me taky napadlo, ale tiger a drak se mi libil o trochu vic. Pravda ten klan je jeste vic tragicky
.
notna miluju pýchu a předsudek s keirou knightley. To si pouštím když jsem večer sama doma a dítě už spí:)
notna Cikáni jdou do nebe?
Nebo něco od Saury?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí