barbucha Sweet Potato děkuju moc!
barbucha je to myslím v kontextu, že jako šéf moc nevede svý zaměstnance.. werden die Mitarbeiter aber mehr schlecht als recht geführt,...
barbucha Sweet Potato děkuju moc!
barbucha je to myslím v kontextu, že jako šéf moc nevede svý zaměstnance.. werden die Mitarbeiter aber mehr schlecht als recht geführt,...
Aha, tak to bych rovnou asi řekla že je vede mizerně
Páč tam se to s bídou ani stěží moc nehodí, že jo.
barbucha tak jo, dík!
notna Ty BBC seriály jsou vůbec moc pěkný, moc se mi líbila i Anna elliotova (jsou dvě verze, v jedny se mi nelíbila A.E. (ale Ciaran Hinds
), v druhy je trochu slabší ten její (co ho hraje ve starší verzi ten C.H.), ale zas je tam bozi ta Anna. A pak se mi moc líbila Láska v bílém pekle od E.Gaskell (R.Armitage
) - tam teda ten název překládal nejakej ignorant (north and south)
Potrefenáhusa Díky za tip, to bych taky mohla zkouknout.
notna jestli to nemusí být o velké lásce a jde jen o to si pobrečet, doporučuju Den pro mou lásku. To byl jediný film, kdy jsem odcházela z kina uřvaná.
Kokoska jo, to je sila
Jeden blbý pro místní módní guru:
nosí se ještě maskáče.?
(černošedé),
a když už - je možno i jako boyfriendy.?
Miru Do města bych v tom nešla
Neznáte někdo revival Floyd Pulses? Má to slušnou úroveň? Díky!
Kokoska Den pro mou lásku mám ráda, je moc krásný film, ale pro mě je už v kategorii tragédie. Přemýšlím, jestli jsem někdy viděla nějaký smutnější film, než tento. Asi ne.
Nechtěla jsem si pobrečet, to mě popravdě ani nenapadlo. Jen mám poslední dobou chuť na film, kde by byly velké city, drama atd. A nějak jsem nemohla najít nic, co bych ještě neviděla.
notna chápu, jen mě to tak napadlo.
notna Ještě mne napadl Milenec (podle M.Durasové)
Miru Husty, dej pak foto, maskace jsem na zene videla naposledy predloni na trampfestivalu Country na kolejich:-D
Karja hm, tak ja dnes v metru ![]()
continuity :-D To vis, ja ani v Praze metrem jezdila vyjimecne, to clovek prijde o hodne;-)
Jeden blbý pro místní módní guru:
nosí se ještě maskáče.?
(černošedé),
a když už - je možno i jako boyfriendy.?
Hele jak tě znám, tak ten army/military look by ti seděl, ale maskáče jako takový jsou už kapku out
Spíš takový ty náznaky... víc barevností a materiálem než co jinýho ![]()

...jo, to se mi líbí!.
Máš pravdu jinak... Je fakt, že mně je v takových outfitech dobře - když je k tomu bílá košile, halenka - je to šik, když triko, můžu si sednout, kde mě napadne, nemusím hlídat, jestli není někde blbej sklad nebo šmouha(i když já peru hadry po denním nošení...).
Dík![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.