notna Vzpominky na Afriku
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
tzaziki jsem tu zaznamenala radu v ramci cviceni jogy, ktera se celkove doporucuje na krasu a pruznost az do stalet a to stat denne nejaky cas na hlave
a ma to snad vazne nejake opodstatneni tak to zrovna zkousim, rano jsem vydrzela minutu![]()
notna Než jsem tě poznala, Zápisník jedné lásky, Podzim v NY, ...neviděla jsem ani jeden, protože proto, ale kamarádka je profes. plačka a tyhle se pamatuju, že o nich mluvila
Já dala jednou nuceně Hačika a Osm statečných (ty jenom do pulky, pak už jen vyprávění) a byla jsem zralá na plato neurolu
crazydaisy to je strašný, ten postroj...taky spím na břiše, ráno jsem jak šarpei, ale nerada bych se ještě v noci v čemkoliv škrtila, raději budu povadla
viktorka_od splavu Že by obličej natekl zase zpátky? Jdeme na to!
notna ja mam krom vyse zminenych rada Madisonske mosty, z posledni doby se mi libilo Nez jsem te poznala (pekna je i kniha) a davno se mi libil Barevny zavoj, ale nevim, jak bych se na to divala s odstupem casu.
Královská aféra
0zero7 ja si tiež takto dávam perinu. Akeó skúšala som už rôzne podprsenky, ale je úplne jedno, aký je strih, vystuženie-nevystuženie, vždy ma potom ráno pekelne bolí chrbát.
crazydaisy mne pomáha krém od Balea na krk a dekolt, taká modrá tuba, len teda ten dekolt beriem až skoro po pás
. A na krk používam iné.
notna V doporučených stojím za Potrefenáhusa Anglický pacient a Klan létajících dýk jsou
(ale já nekriticky zbožňuju Pana Modrého).

Pak třeba Husar na střeše. A kdyby nevadil seriál, tak Vojnu a mír.
slniecko Boli te zada od podprsenky? Aha, to asi neznam, nespim v nich teda, ale stalo s emi uz ze jsem usnula odpo treba v pradle, ale nic jsem nepocitovala. Ja nejlip usnu tak napul na boku a napul na brichu s jednou nohou pokrcenou, no kino oko jako, zaberu celou postel pomalu.
0zero7 hej, mám to rokmi odskúšané. Pričom normálne nosím prakticky stále dosť pevné, najlepšie kosticové, aj na doma, ale keď zaspím v podprsenke, hocako voľnej, ráno mám boľavý chrbát.
Mám jednu moc oblíbenou tetu, která leží ve vážném stavu v nemocnici vzdálené minimálně 4 hodiny autem. Má jen jednoho přímého příbuzného, který moc nefunguje. Rozhodla jsem se do té nemocnice zajet a promluvit s lékaři o tom, v jakém je stavu, jaké jsou možnosti léčby... Jenže mám strach, že mi nebudou chtít sdělit žádné informace. Kdo určuje, jestli se se mnou budou lékaři bavit? Stačí, když lékařům řekne teta, že se můžu informovat o jejím stavu?
Stačí povolení od tety, píše se to do dokumentace. Kdysi se můj taťka v nemocnici dostal nečekaně do kritického stavu a v papírech neuvedl nikoho. Bylo to strašné, když jsme nemohli několik dní dostat žádnou informaci. Hned, jak se probral, tak tam uvedl celou rodinu.
Renusatko Ona na tom taky není dobře, slyšela jsem, že do telefonu kromě hesla budou chtít i rodné číslo a ona si nemůže vzpomenout na číslo za lomítkem...Vypravím se tam osobně, snad dobře pořídím.
Minule jste mi dobře poradily film Příchozí. Tak prosím dnes tip na nějaký film, velký city, by nebyl? Chci si něco pustit, nevím co. A velkou tragickou lásku jsem už hodně dlouho neviděla.
Zkrocena hora?
A ze starších mám moc ráda Indočínu.
Díky moc všem za tipy! Jsem včera nakonec změnila plány. Ale poznačila jsem si Tygr a drak, Klan létajících dýk, Slunečnici a Královskou aféru a určitě něco dám nejpozději o víkendu. Už se těším. Ostatní filmy jsem viděla, ale díky za připomenutí.
Rozum a cit seriál je nádherný. Ale ve filmu hraje plukovníka Brandona Alan Rickman, takže u mne vede film. Ale Pýchu a předsudek mám ráda film i seriál stejně. V Pýše jsem poprvé vzala na milost Keiru Knithly. V jiných filmech ji moc nemusím.
je tu nějaký cizojazyčný vlákno?
já mám zas dotaz z němčiny: mehr schlecht als recht můžu přeložit jako "sotva, stěží, víceméně" v kontextu věty? má to význam cca: s velkou námahou a obtížně?
Řekla bych že to vystihuje "s bídou". Jako er hat es geschafft mehr schlecht als recht - zvládnul to s bídou.
Nakonec i to stěží je odpovídající, ale záleží na tom kontextu a taky stylu textu.
Ounz Horko těžko?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí