...no a já nemůžu bílá vína sladká(byť sebekvalitnější).
Protože jak mi to chutná, tak to piju jak mošt a jsem schopná zmařit láhev za chvíli...![]()
...no a já nemůžu bílá vína sladká(byť sebekvalitnější).
Protože jak mi to chutná, tak to piju jak mošt a jsem schopná zmařit láhev za chvíli...![]()
...jako já bych viděla následující tip na dovolenou -
wellnes:
ráno intenzivní jóga, odpoledne se zničit spinningem(či jinou rasovinou, kdy ze mě leje), no a večer degustace vína a pořádnej kus masa, no, dobře, i jiného dobrého jídla(kdo nerad maso).
Přes den na pláži či vysokohorské výšlapy.
No, to by bylo dobré. A v partě stejně "chycenejch"...![]()
Miru při představě jakékoli večerní degustace čehokoli se mi rovnou dělá těžko. vůbec nechápu, jak to lidi dělají, že můžou na noc jíst. v americe, potažmo na celém západě, bych s ohledem na jejich hlavní večerní jídlo nejspíš brzo umřela na těžké zažívací problémy.
...tak jednak záleží, v kolik hodin se večeří a v kolik se jde pak spát, a taky - člověk se nemůže nacpat k prasknutí. To je celkem logický, ne.?![]()
Miru já jím naposled před pátou a spát chodím v jednu ráno, a mezitím většinou cca hodinu cvičím (a pracuju a venčím psa) a kdybych jedla o hodinu později, mám vyzkoušeno, že neusnu. je mi jasný, že to je asi ojedinělý problém, ale třeba jak lidi pořádají večerní grilovačky, když vidím, co všechno sní, a pak jdou spát třeba za dvě max. tři hodiny, na mě jdou mrákoty.
Jiná Realita no lidi jsou různý, na mě jdou mrákoty z pomyšlení, že bych od pěti už nic nejedla. Zas nejím ráno, nebo jen z donucení.
tady se ví skoro všechno - mám proto dotaz na rusisty, fandy východních filmů apod.
existuje něco jako ruské čsfd?
jak najít konkrétní film? na youtube jeden je, zřejmě je z roku 2018 (ale mohl by to být i rok nahrání na YT, těžko říct) a možná se jmenuje partizán. bohužel je vystřihnutý tak, že k němu nejsou titulky, jména herců, nic, a mně by to fakt zajímalo. je to normálně klasicky dlouhý film, žádná krátká tvorba, nicméně možná je nízkonákladový, hrají v něm jen dvě hlavní postavy, dvě vedlejší a asi dva další lidi (a pes) a celý se odehrává v lese, takže rozpočet musel být nízký.
zkoušela jsem googlit, ale nic jsem nevynašla ![]()
...tak kdybych měla tak velkou mezeru od doby, kdy naposledy jím a kdy jdu spát - neusnula bych hlady.
Někdy jím naposled ve čtyři, ale někdy i po sedmé večer klidně.
Taky nemůžu jít najezená hned spát, neusnula bych, potila bych se, atp.
Ono se sice doporučuje, aby od večeře do snídaně/prvního jídlo ráno bylo alespoň 12 hodin, ale pokud snídáš déle jak v pět ráno, tak mi to přijde jako hladovění, a pak to tělo si paradoxně ukládá zásoby na dobu, kdy zase nebudeš jíst.?.![]()
Miru to je klidně možný, ale já bych fakt jinak nespala, musím jít spát s pocitem trochu hladu nebo prostě prázdného břicha.
tady se ví skoro všechno - mám proto dotaz na rusisty, fandy východních filmů apod.
existuje něco jako ruské čsfd?
Ano, třeba zde: https://www.kinopoisk.ru/
Jen teda nevím, jestli se Vám podaří najít něco podle těch nápověd. Kdyžtak mi pošlete odkaz na ten film na youtube, zkusím do dohledat.
Jiná Realita tjo ja hladova neusnu a kdyz, tak se vzbudim hlady. ve spitale to bylo peklo:-( normalne nesnidam, rano hlad nemam vubec. pokud snidas rano v sedm tak to dava smysl. ackoliv kdybych sla spat v jednu, tak mam v sedm jeste pulnoc.. bych nestihla jist skoro nic![]()
Jiná Realita já bych hlady neusnula, nemusim jist na noc moc, ale 12 hodin bez jidla mi přijde skoro maximum
belledejour děkuji! i když ani tam není, těžko říct, jestli se fakt jmenuje partizán, oni ti youtubeři tam častou píšou nesmysle.
Jiná Realita a když to zkusis hledat v azbuce? Já nasla jednoho partizana z r.18, kde hraje Andrej merzlikin, ale ani csfd (mmch výborná i na obskurnosti) ani ty rusky stránky u nej takový film nenašly. (Já bych ti hledala, ale jsem jen na mobilu a je to strasnej vopruz)
belledejour děkuji! i když ani tam není, těžko říct, jestli se fakt jmenuje partizán, oni ti youtubeři tam častou píšou nesmysle.
Asi jsem to našla, v komentářích všichni nadávají, že je to špatně pojmenované. Jedná se o TV film Двое z r. 2010. A Potrefenáhusa má pravdu, hraje tam Merzlikin :)
Potrefenáhusa Lamicka Tak to vůbec neposloužím, o histaminu ve víně nic nevím, ani si nevzpomínám, že bych o tom někdy slyšela. Jen mě napadá k tomu bílému, že bílá z konvenčních vinařství obsahují víc síry, protože obvykle i suchá obsahují aspoň trochu zbytkového cukru a sírou se ta vína stabilizují a konzervují. A třeba pro mě je síra hlavní původce (pominu-li prostou přemíru alkoholu ;) bolehlavu i nevolnosti. Můžeš být na to třeba hodně citlivá. Ale to je jen takový nápad.
Potrefenáhusa belledejour jezus, no to je ono :) dík, jste fakt dobré (v azbuce jsem hledala jen toho partizána).
Pinot Noir tjo to je ale hodně zajímavý! (taky jsem nevěděla nic) https://mojelahve.cz/clanek/neobvykle-latky-ve-vine-histamin-tyramin-putrescin-a-dalsi-biogenni-aminy-a-latky-prirozene-se-vyskytujici-ve-vine-541
Pinot Noir díky, budu muset zkusit, jestli si z toho večírku někdo z kolegu něco pamatuje :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.