"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 12. března 2019 10:44

Pavlena Swatch mi přijdou dost nezničitelné, jediné, co nám u nich odchází, bývá zapínání.

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 12. března 2019 10:48

Pavlena swatchky jsou fakt odolný, pásek se dá vyměnit. Mně se na jednech nejstarších ulámaly postupně takový ty udělátka, co drží osičku, ale to bylo po mnoha letech nešetrnýho zacházení (dorazila jsem je někde na pláži, kdy jsem si na ně klekla pod ručníkem)

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 12. března 2019 10:55

Pavlena ja mam digitalky z Decathlonu se silikonovym reminkem, ktere jsem nosila na dovolenou k mori, pujcila dceri na vodacky tabor a prezily. presny cas to ukazuje, maji i stopky a budik a stali tehdy asi dve stovky. 

moc bych nad tim nedumala a koupila jakekoliv levne hodinky, idealne vodotesne, protoze pak to nebude potrebovat porad sundavat a nandavat a nekde je hned neztrati. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 12. března 2019 11:21

Mám blbý dotaz. Není tady někdo z Třebíče? Kdyžtak se mi ozvěte do SZ. (žádný letadlo a jiný marketingy, potřebovala bych tam něco malýho koupit)

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 12. března 2019 11:22

continuity Ten Decathlone možná není úplně blbý nápad, ona je spíš klučičí, rozhodně ocení spíš stopky, než spoustu diamantů na dislpleji.. Jen jsou ale strašně šeredný....

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 12. března 2019 11:46

Ok, blbá otázka - obchod Wish ....bola som rozhodnutá ho nonšalantne odignorovať, ale deti mi tu pravidelne robia psie oči, čo všetko odtiaľ majú kamaráti. Tak som sa chcela pozrieť. A ono to vyžaduje najprv registrovať . Je to bezpečné?

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 12. března 2019 11:59

Já měla v tom věku Timexy, ty byly taky nezničitelné, ještě někde u našich určitě jsou.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 12. března 2019 13:09

711990 hele letni mimino jsem jeste nemela, treba budem prekvapeny obe:D

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 12. března 2019 13:19

Tak koukám na Swatch a budou to ony.. Ale které...??? Asi potřebujem všecky. Tak vám dík...

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 12. března 2019 13:33
Reakce na slniecko:

Ok, blbá otázka - obchod Wish ....bola som rozhodnutá ho nonšalantne odignorovať, ale deti mi tu pravidelne robia psie oči, čo všetko odtiaľ majú kamaráti. Tak som sa chcela pozrieť. A ono to vyžaduje najprv registrovať . Je to bezpečné?

​No ja pevne doufam, ze ano, pote, co me tam pred casem zaregistroval pritel... Nutne potreboval dziny. Ani nechtej vedet, co prislo za prisernej hadr 

Ale vazne, mam tady dost znamych, kteri se zaregistrovali a o zadnych problemech jsem nikdy neslysela, tak snad!? 

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 12. března 2019 13:39

MP Marge od samotný registrace bych žádný problémy nečekala, spíš jestli je bezpečný platit tam kartou? Nejde to přes paypal?

jinak mě tyhle krámy přijdou takový trochu chucpe a šíleně neekologický, znám teda akorát aliexpress, kde jedna moje kamarádka nakupuje uplně šíleně kravin, roztomilý jelení loje, který nikdy nepoužije, houbičky na nádobí ve tvaru kočičky, obaly na mobil, poštovný je zdarma a si vždycky říkám, kolik takhle po světě asi putuje jednotlivě zabalenejch hovadin typu nálepky apod.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. března 2019 14:11
Reakce na rasaNori:

Potrefenáhusa prave ze jo. Jsem chtela kozeny Mayari, v lete uz zas normalni boty nedam tak neco pohodlnyho no. 

​Tak dik, už pozerám či Mocca alebo black..tieto si asi fakt musím kúpiť   ale 70€ za šľapky uaaa

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 12. března 2019 14:18

Mrakoplas no a upozorňuju, že ty pásky má kožený jen minimum modelů, ale vono to teda ničemu nevadí, páč ten jejich materiál birkoněco je fakt příjemnej a odolnej.

Akorát teda zatímco předchozí sloužej byť už dost vostudný snad desátej rok, loňský jsem po měsíci vracela, protože v ohybu praskly - takže bych je nekupovala moc s předstihem

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. března 2019 14:22

Potrefenáhusa fakt? Ako za tie prachy by ten malý remienocek mohol byť aspoň kožený. A tiež som rátala s výdržou, hm. vďaka za upozornenie, tak ja ich ešte premyslim.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. března 2019 14:22

slniecko švagr na wish úspěšně nakoupil všechny vánoční dárky a bez problémů.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 12. března 2019 14:27

Mrakoplas ty co jsou pres 2 tis jsou kozeny ty za 1800 a min jsou ty birkoflor:) ja si loni koupila mayari prave birkoflor, ty leskle ruzovobile hadi, jenze me stve ze nejsou kozene. Kozene Gizeh mi sezral znamych pes predloni a jeste jsem po nich neprestala smutnit...

Edit. Neni my jako my:D

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 12. března 2019 14:32

Mrakoplas voni vydržej, ale jak je to ten lepenej korek, tak v tom namáhaným místě asi dřív nebo pozdějc prasknou, tohle byla asi fakt smůla. Ty jiný modely maj zrovna tohle místo zakrytý nějakým páskem, ale ty pantofle to maj fakt odkrytý.

Jako podle mě to birkoflor nevadí, já ty starý mám kožený a ta kůže se zase nošením trochu zdeformuje, to birkoflor drží furt stejně a ten materiál je fakt dobrej, odolnej

kožený některý dělaj, ale za ještě vyšší obolos, no...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. března 2019 14:56

rasaNori a je rozdiel v komfortne tých kožených a nekozenych? Už vidim, že kožené stoja 82, to už taký rozdiel nie je.

Aha už čítam, že Potrefenáhusa píše rozdiel, tak pôjdem asi podľa výzoru. Ešte dotaz na velkost, ja mám občas 38, občas 39, sú väčšie či menšie?

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 12. března 2019 14:58

Mrakoplas  spíš menší, podle mě

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 12. března 2019 15:16

Mrakoplas u me spis pocitovy ale toho birkofloru bych se fakt nebala:)