Tabea děkuji, zapátrám :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Janulik03 jsou to sampony od Bleach London, delaj i vymyvaci barvy. Maj v nabidce samponu jak silver, tak smoky(sedo-spinavy) a i rose(jemna ruzova). Musi se to teda objednavat z UK, coz asi zacne byt problem, pocitam.
Lokalne muzu doporucit Swiss O. Par, ten se v CR prodava normalne v DMku i s maskou/kondicionerem a je ucinnej a nevysusuje. Ale v ty masce jsou silikony, pokud to treba u samponu resis.
711990 Jééj dakujem, že si sa ozvala. Idem to pozrieť. ![]()
711990 takže idem do DM miesto obedu dnes ![]()
Janulik03 jooo, fakt to byl nekdo jinej ![]()
711990 Používám tenhle https://www.dm.cz/schwarzkopf-schauma-sampon-na-vlasy-silver-reflex-p3838905554468.html
není nejhorší, ale zase nějak extra nadšená z něho nejsem ( a taky k němu není k sehnání kondicioner, takže když vlasy opláchnu po šamponu a + kondicioneru nezbyde na vlasech skoro nic ). Nezkoušelas ho? Je ten od Swiss lepší?
Poéma tento od schwarzkopfu mám doma teraz, Celkom sa dá. Minule ho použil muž, lebo ved je to pánsky šmpon, je tam zobrazený muž
. A jeho šediny boli ovela žiarivejšie
. Ale už ho nechce. Len sa mi zdá že hodne vysušuje vlasy.
Poéma nezkousela:( ja prave taky musim mit i s kondicionerem, jinak to nefunguje:) pouzivam teda i Balea sampon a kondicioner Silver, ale neni to nejak extra ucinny, spis takovej standardni sampon. Ono zas neni dobry to pouzivat v kuse porad, ty vlasy maj tendenci bejt takovy matny na koncich a vypadat chciple.
Lama_z_Lana jjjo už viem. tak pekný den ti želám ![]()
Janulik03 S tím vysušováním mi to taky přijde, u té Schaumy.
Janulik03 No právě, taky se mi zdá, že moc vysušuje a vlasy mi po něm "létají" jak nadzvukový tryskáč. Teď si do něho přimíchávám ještě tak půl na půl šampon hydratační od Revlonu, je to trochu lepší, ale účinek se tím umenšuje. Zbytek bych mohla manželovi přenechat, dobrý nápad.![]()
![]()
711990 Díky, tak já vyzkouším ten co používáš + kondiš. Taky si vlasy pokaždé nemyji obarvujícím šamponem, obzvlášť pár dnů po kadeřníkovi, který mi na vlasy po obarvení napatlá na konečky nějaký přeliv do šeda. Ten mi pak chvíli vydrží než se smyje.
Poéma momentálne mám vlasy takto. A strašne ma rozčuluje ten žltý podton. 
Janulik03 na fotce vidím jen hezkou studenou blond :)
proti žlutému tónu mám tohle https://www.notino.cz/sachajuan/cleanse-and-care-silver-neutralizujici-stribrny-sampon/ a existuje i hydratační kondicionér, ale s tím zkušenost nemám, mám nějaký regenerační. Ten šampon nebarví, jen zmírňuje tu nažloutlou barvu.
A mám od nich moc ráda tohle na objem vlasů.
Janulik03 na fotce to zluty neni, ale ja to chapu. On je pak clovek uplne posedlej, aby naaahodou nemel zluty vlasy:)))
ten spray vyzerá zaujímavo. Funguje ti? teraz mám už odrast a tak ten žltý odtien je pri korienkoch viac. Ale tá čo mi farbila vlasy, kedže nestrihá a v podstate naposledy ani nevyfukala, len tak cez prsty vysušila, ma trochu tým prístupom sklamala. a navyše ešte aj mi odložila termín že ide k lekárovi a potom dala na FB fotku ako farbi jednu svoju kamarátku s dlhými vlasmi.. Tak to je prístup povedala by som že dost nezvyčajný. A pani čo vie strihat sa bielej blond obáva, že to nevie robiť. ![]()
Možno skončím zas s domácim pokusom
711990
nooo ja to vidím
Janulik03 Kadeřnice, která nestříhá?
Nebo ty víš, že od ní raději stříhat nechceš?
Sweet Potato nestrihá, vobec. Mna teda prekvapilo, ked som na nu počula samé chvály ohladom farbenia, sama sa nazýva koloristka. A ked som k nej prišla prvý krát, tak po farbení vzala síce fen, ale len mi to vysušila. Pýtam sa jej že styling žiadny? a ona že nemá ani kefy, že sa chce špecializovat iba na farbu
No malo ma to upozorniť, že to nie je uplne v poriasku, ale s farbou som bola spokojná, tak som to prekusla. Na druhý krát, som si pre istotu vzala svoje kefy
čo ju prekvapilo, že chcem aj učes.
No a nadfalší krát už išla k lekárovi cez moj termín ![]()
Janulik03 Jj, vidím ho hlavně vzadu na konečcích. Chápu, že tě to zlobí, ale není to nějak strašné.
Já vlasy nemám tolik do studené blond, spíš něco v tomhle duchu Jany Švandové...
Janulik03 jeste ta Maria Nila ma pry dobre ty masky na vlasy
https://www.bezvavlasy.cz/colour-refresh-masky-s-barevnymi-pigmenty/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje