MP Marge tak to je hodně dobrá cena. A to je za klasiku - zbroušení, odlitek a výroba v laboratoři nebo moderní cad cam system tj.pouze velmi lehké zbroušení, sken do pc, zpracuje to zubař nebo technik a vyrobí to fréza řízená pc?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
crazydaisy A ty belic pasky, nebrni te po nich zuby nebo tak neco? Nikdy jsem.nebelila, ale zuby zloutnou. No piju ctyri kavy denne, tak nevim, jestli to ma vubec cenu..
MP Marge tak to je hodně dobrá cena. A to je za klasiku - zbroušení, odlitek a výroba v laboratoři nebo moderní cad cam system tj.pouze velmi lehké zbroušení, sken do pc, zpracuje to zubař nebo technik a vyrobí to fréza řízená pc?
Za klasiku
MP Marge Tak to jo, klasika vyjde levněji
.
Karja Když jsem je měla poprvé, tak jsem se snažila dodržet návod - tam myslím bylo asi 20 dní. Vím, že po pár dnech jsem ty zuby měla citlivý, tak jsem den vynechala a pak pokračovala. Stačilo mi 14 dní a pak třeba jednou za týden. Teď to teda hodně flákám, tak po čtvrt roce i dýl. Jo a piju taky tak čtyři kávy denně a ještě tomu bez mlíka
. Mám někde fotku po vybělení, ale vyceněný chrup sem nedám
.
crazydaisy Tak ja si to poridim, mam ty zuby fakt dost zluty. Diky;-)
přátelé z prahy, poraďte vidlákovi.
na víkend možná pojedu do prahy, a asi budu muset autem :/ aneb povezu někoho v pátek do brna a nejde jinak, než ho pak budu muset dál vézt směr praha. v sobotu tam něco mám, brzy od rána a budu tam potřebovat přespat.
akce bude na žižkově, tam je dost míst, kde přespat můžu, ale kam dám auto?
nemáte tip, kam v takovém případě ideálně a bezpečně odložit někde blízko mhd auto, když budu přijíždět po d1 od brna? v sobotu pozdě odpoledne ho zase budu vyzvedávat a pojedu zpět.
na žižkov s ním fakt jet nechci, protože když jsem tam bydlela minule, tak se mi situace s parkováním zrovna ideální nezdála.
nějaké oc? parkovací dům? u metra? hned někde u sjezdu z dálnice?
kdysi bylo u Opatova zachytne parkoviste. Ja ho kdysi nechavala u koleji Jizni mesto, tam jsou relativne velka parkoviste
Jiná Realita záchytné opatov už není. záchytné je už jen v oc chodov, když přijedeš odpoledne/večer, kor v pátek, místo tam bude. za stání přes noc tuším stovka nebo tak nějak
Jiná Realita P+R na Chodove. Je to v ramci OC a je to snad 20kc/den.
Candance mitford sister 711990
děkuji moc, snad tam trefím :D s mojí vtipnou navigací, která místo sjeďte hlásí odbočte mírně doprava a podobně ![]()
Jiná Realita Na Žižkově je kdyžtak dost míst, kde se o víkendu parkuje zdarma.
MP Meri já mám z vnitřní prahy blbej pocit, nechce se mi mezi tramvajový provoz, běžně se s ním moc nesetkávám, a taky nějaké jednosměrky nebo práce a budu tam bloudit hodinu O:-) když můžu, nechávám auto někde na dobře dostupném místě a do dobrodružství v ulicích se nepouštím.
dnes blbými dotazy jen hýřím, mám ještě jeden.
potřebovala bych v ideálním případě vyřešit následující situaci:
poslat do německa dopis, ve kterém by byl ještě jeden menší dopis, už ofrankovaný, tak, aby ho první adresát prostě jen hodil třeba do schránky a v rámci německa poslal dalšímu adresátovi. a neměl s ním žádné výdaje ani žádnou práci. protože nemám adresu na toho druhého a jen tak ji nedostanu.
mám takový dojem, že jsem někde četla, že když jste třeba vášnivý sběratel autogramů, tak se to dělá podobně, pošlete to agentuře, která herce zastupuje, a ona vám hodí do vaší předem zaplacené obálky autogram a pošle zpět. a ty známky třeba do ameriky se dají koupit i v čr. ale opravdu si nejsem jistá, možná to tak ani nebylo, jen mi zbyl ten dojem.
neví někdo, jestli to nějak takto nejde i s německem? ![]()
crazydaisy a musi se u pasku drzet behem tech prvnich dni, kdy belis intenzivme, bila dieta?
whiskas Mně se osvědčil tenhle uzel, nerozvazuje se nic, pouze kulaté tkaničky na pohorkách :)
No, aspon myslim
Ted jsem si vas prispevek precetla jeste jednou a uvedomila si, ze si vlastne vubec nejsem jista. Musim se zeptat
coralline To jako fakt? Tak jednoduché řešení? Vyzkouším. ![]()
ISON Tak tohle už je pro mě asi moc věděcký postup
. Ale i tak děkuji. Minimálně na pohorky se mi to bude hodit a kdo ví, třeba to následně přenesu i do běžného života. To jsou fakt skvělé vychytávky
.
whiskas Mně to fakt funguje na superklouzavý (mají nějakou nepromokavou úpravu
) kulatý tkaničky. Tak držím palce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje