whiskas hele a zavazujes na dva uzly?:D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
crazydaisy ty bělicí pásky se používají samostatně, nebo je k tomu potřeba nějaká ta lampa? (koukla jsem teď na ten odkaz od Poémy)
Vidis, ja bych si zarivy usmev zaplatila rada
A to se ani neptej, na kolik prijdou ty fazety ![]()
Potrefenáhusa Mozna se neco zmenilo, protoze cca 10 let zpet mi zubarka rikala, ze by mi zuby stejne zbelaly jen tak o 2 stupne, ted zubarka i hygienicka rekly, ze jde dosahnout maxima. Obe maji zuby vybelene, stejne jako kamaradka, ktere je belila mama zubarka. Zase si rikam, ze kdyby to bylo tak spatne, tak to tolik zubaru a hygienicek nema
.
barbucha caje se klidne vzdam, ale kafe
a jestli mam nejaky kamen v ustech, tak je to urcite usazeny vinny kamen ![]()
Byla jsem kdysi na nejsky zubarsky přednášce a tam rikal tehdejší předseda česky stomatologicky komory, ze kdo chce belejsi zuby, má si radši opálit obličej (ale tak jako technologie asi pokročily)
Můj zubař mi taky nedoporučil bělení s tím, že přece jenom je to zásah pro ten zub. On mi teda ani nedoporučil rovnátka, protože kvůli estetice si nemám nechat vytrhnout zdravé zuby. Že se mi prý budou ještě hodně hodit v pozdějším věku. Ale mohla by se zkusit zeptat znovu, taky už je to pár let, co mi to říkal.
RoSa crest whitestrips samostatně.
whiskas https://belici-pasky.com/?gclid=EAIaIQobChMIgM7XreWp4QIVZrftCh20UAFsEAAYASAAEgLp3vD_BwE
A který z toho vybrat? Vzhledem k prvnímu pokusu a vzhledem k účinnosti? ![]()
notna Na druhou stranu velká část ortodontických zásahů není jen z estetických důvodů. Blbý překryv zubů je potenciální problém. Skus samozřejmě taky. Trhání je blbý, někdy bohužel nezbytný. Bělení mi ale nedoporučili tři tubaři ze tří.
barbucha Na první pokus bych brala tyhle, na zkoušku budou dostačující, jsou to ty nejúčinější, "profesionální" a teď jsou dokonce v akci. Barbuš, já jsem taky pijan kafe, kuřák a po ne moc úspěšném domáckém bělení zubů ( pasta do formiček ) se mi tohle ve výsledku zdálo lepší. Nečekej ale hollywoodský úsměv.![]()
https://belici-pasky.com/d/12-bal-crest-3d-white-professional-effects/4/
Dadoo Až tolik je miluješ?
Já jsem je měla na noze cca 3x ... , ale určitě zase přijde jejich čas. Žádné extra vedro zatím není.
711990 Ehmm, ne
.
Neustále se mi rozvazují tkaničky u Emmeline
, nevíte někdo, co s tím?
Mně na tkaničky rozvazující se po každých 5 krocích pomohl tenhle návod.
(Ze začátku tam jenom kecá, vydrž nebo to přeskoč.)
RoSa aplikace je jednoduchá, bez formiček, bez lampy, nalepí se pásky na horní a dolní čelist a asi za půl hod se sundají. Mám tyhle.

Vidis, ja bych si zarivy usmev zaplatila rada
A to se ani neptej, na kolik prijdou ty fazety
Tady fazety na jednu čelist přijdou od 125 tis.
whiskas a pak se divis:D
Sweet Potato U mě je to právě jen estetický důvod, takže jsem od toho ustoupila. Chodím jen častěji na zubní hygienu, abych si nechávala lépe dočistit místo, kde jsou zuby k sobě nakloněné nestandardně a hůře se tam dostávám kartáčkem.
kulaté tkaničky jedině na dva uzly :-)
crazydaisy Ja mam predbezne domluveno se svym zubarem, ze to udela vsechno, nahore i dole, za $8000. Tak koukam, ze to me to tady vyjde levneji, to jsem necekala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje