Emi dekuji.
no,sem na tabletu,kde to je taky nejaky blby,to zas budu hledat dve hodiny....![]()
Emi dekuji.
no,sem na tabletu,kde to je taky nejaky blby,to zas budu hledat dve hodiny....![]()
hele a používáte někdo blokátor reklam pro safari? jakej? v tabletu mám adblock a to nefunguje vůbec..
Ounz mně Adblock funguje
Jak se da to okenko na psani zvetsit na mobilu!? (Android). ![]()
Ounz Já používám AdGuard. Adblock mi taky moc nefungoval.
Myrtila díky. žádný zpomalení?
Ounz Nic nepozoruju.
Myrtila díky:)
Neni zac :)
whiskas Já bych se toho nebála, ten uzel vypadá zpočátku hrozně složitě, ale po pár pokusech to jde už automaticky
ISON Děkuji za důvěru
.
Ti obr smajlici su strasidelni
Ti obr smajlici su strasidelni
Janulik03 jak na mě mrkl, skoro jsem spadla ze židle :D
Jiná Realita no tiez ma mklo ked mi zamaval
Janulik03 Já myslela, že je to jen chyba mého PC ... Tak vidím, že ne.
Ounz Docitam se zpozdenim, tak uz ti to mozna nekdo napsal, ale na tvem miste b.ch zkusila p-shine (japonskou manikuru), je to hezke, nenapadne a posiluje to neht. A kd.z si to výjimecne budes moct dovolit, da se to normalne nalakovat.
Garfie Lepší než pralinky jsou kávová zrna v čokoládě. Nebo i kakaové boby.
Víno prosím ve skle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.