RoSa jo, tak mobil jsem jaksi nebrala do úvahy...
prostě klapky na očích, no ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zarinya
, teda .... ![]()
Zarinya mně to na PC funguje docela dobře.
Kokoska to je fajn,no,ja,ale kvuli parf.nebudu sedet u pc....dela mi to i tablet i mobil.
Mne nejvic stve,ze nikdo neodpovi a to sem to psala do adminskyho vlakna.
Vubec nevim jak dlouho budu mit nervy nez s tim trisknu.![]()
Zarinya ja to mam taky, resp vsimla jsem si, ze bezny provoz stranek je super a rychlej, ale jakmile chci neco, co je specificky pro muj ucet - tj. moje diskuze apod., tak se to hrozne zpomali a nacita celou vecnost:( jak na mobilu, tak na PC.
Zarinya nemůžu si pamatovat, kdo používá jaké zařízení, proto jsem taky napsala, že z PC. Teď jsem to zkoušela na mobilu a přes Nové příspěvky to jde rychle, delší dobu trvá otevřít stránku se seznamem Sledovaná témata, ale když už v tom seznamu jsem, tak pak rozkliknutí jednotlivých vláken taky netrvá nijak dlouho.
Tohle je asi strašně těžké otestovat a opravovat, těch zařízení a prohlížečů je X. Mně teda wendulka vždycky odpověděla, když jsem měla nějakou připomínku, tak určitě na tohle taky dojde.
711990 presne.
Zarinya wendulka odjedla na dovolenou a zdolf jsem nikdy moc nepsal. ono bude skoro lepsi, aby programoval, nez tady cetl diskuze (seznam problemu od wendulky ma). chapu, ze to je protivny, ale reakce tohoto typu - kazdemu uzivateli a do nekolika hodin, se nedelaji ani v pripade komercnich projektu, co my opravdu nejsme.
continuity ja si ted cetla to adminsky vlakno a wendulka normalne dal reagovala pod mym dotazem...tak ji holt zkusim zminit.
ono je problem asi taky v tom,ze tam nikdo jinej o tom problemu nepise tak oni to mozna ani nevi...
Zarinya Ale zase máš čas zajít si na záchod, uvařit kafe a tak. ![]()
Bych teda byla velmi zdrženlivá s kritikou. Mi to na tabletu i mobilu jede naprosto normálně a jak píše Continuity - není to komerční projekt. Kdyby se rozhodli to tady zrušit celé, je to jejich právo. Vztekat se mohu, až nebudu spokojená s něčím, co si zaplatím a nebudou dodrženy mé požadavky
Kammila tak sbírka byla, reklamy vidim...proč zdrženlivost že![]()
Kdyz se chcete inspirovat nejakym outfitem, je nejakej trik jak to hledat? Ja zadavam do googlu obrazku treba yellow skirt outfit atp. atp. Ale neni to zadna slava, neni pro tyhle inspirace neco lepsiho nez google obrazky?
Karja zkus pinterest.com
Karja rozhodne Pinterest a muzes si to tam i ukládat a třídit na nástěnky
Prosim, Garfie, mohla bys doporucit nejaky bistra v Olomouci? Nebo asi i normalni restaurace. Chystam se tam na AFO, tak at nejim jen na jednom miste, jako obvykle:) Uz jsem koukala i na Entree, ale po fiasku v Esce (jsem vybirava a jedla jsem jen tak pulku veci), z toho mam hruzu:D
Prosím,co můžu udělat na tabletu, aby se mi rozšířila tabulka na psaní příspěvků.
Taky to pomalý načítání stránek.
PC už mi funguje vcelku dobře.
Tak beru zpět. Sotva jsem odeslala příspěvek, je tabulka zázračné rozšířená.
Tak Betty tomu se říká: vzpomeň tisícovku...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje