jerry Souhlasím.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nevíte někdo, zda se na eshopu COS dá filtrovat oblečení podle velikosti?
mam naprosto priserne pomale nacitani stranek,nevite cim to muze byt?ale jen parfumanii,ale za to na tabletu i telefonu....![]()
Zarinya já tady, přičítám to té změně, protože tehdy to začalo...
nolita ja vim o jedne uzivatelce ktere to jde rychle,proto uz me to stve.Sem myslela,ze to ma alespon kazdej![]()
Napiš to sem:
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/administrativni-debaty:c10/t1718.htm
Aktualizováno máš?![]()
Sweet Potato asi mam,protoze se mi i to okynko zvetsilo,na psani textu....uz nevim co dal vymazat.Ale uz prestavam mit nervy na to nacitani,to je katastrofa,proste.
Zarinya To je blbý. Mně to teď jede bleskurychle, ťuk ťuk ťuk. Ale fakt to hoď do toho vývojového vlákna. Asi nejsi jediná.
Sweet Potato bleskurychle???![]()
Zarinya Se na mne tolik nemrač,
já za to čestý pionýrský nemužu.![]()
Sweet Potato to se nevi![]()
![]()
Sweet Potato Jestli ty, jako jablečná mluvčí nemáš nějakou protekci. ![]()
Bledule mne to taky jede jak po masle. Rozhodne rychleji nez pred tim.
continuity a proc nekomu jo a nekomu ne?![]()
ty jsi pocitacovy expert tak se ptam.![]()
Zarinya nemam tuseni, ja do webovych aplikaci nedelam a to malo, co vim, se tyka bezpecnosti ![]()
continuity aha tak nic a budu doufat,ze mi nekdo odpovi v adminskym vlakne nebo,ze to zacne bezet.Ted sem jeste zkousela jiny prohlizec a stejny.![]()
Zarinya Taky hlásím pomalé načítání.
I já ![]()
Zarinya Tak Betty rozarka nevím, jestli zrovna ve vašem případě může pomoct kombinace tlačítek CTRL+F5, ale bylo by dobré to zkusit znovu ![]()
i když jste tuto kombinaci už použily, tak dokud souběžně probíhá oprava chyb, použitím CTRL+F5 si váš prohlížeč znovu stáhne aktuální stránku ze serveru a bude mít k dispozici poslední verzi.
prďola pokud píše z mobilu, tak je jí ta kombinace k prdu, prďolo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje