Garfie děkuju za informace, o tom p shine už mi říkala kamarádka :) já mám nehty silný, ale musim a i chci je mít krátký, nejvíc mám mrzení s tou kůží okolo, říkala sem si, že kdybych někam docházela, tak se to třeba zlepší. To p shine mě ale v minulosti zaujalo a pak sem to ale nějak vypustila z hlavy, tak já to prozkoumam :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ounz na tu kůži okolo zatim jediná věc, která mi kdy fungovala, bylo tohle, maj to i v déemku a asi všude

Sweet Potato No jo, ale to b.lo v navaznosti na barveni zubu, to ti sklo nepomuze, leda brcko ![]()
Potrefenáhusa jo, to sem zkoušela, ale pořád musim stříhat, mně. se děsně třepí ![]()
Potrefenáhusa Co to je? To je jako na zadery? Diky. To mam ja, zlousela jsem se jich zbavit mazanim ale neproslo to.
Karja no sežere to tu kůžičku, do jistý míry
Potrefenáhusa Jo aha, tu na nehtovem luzku?
Karja no a i okolo, myslim se to dá používat do jistý míry i na mozoly, ono to tu ztvrdlou kůži rozpustí
můžu jít na svatbu v černým?
budu fotit a mají to břevnovský klášter - takže tráva nebo kočičí hlavy, proto si beru černý slimky, boty takový nižší kotníčkový "koně", jakoby smokingovej kabát - delší, saténová klopa... a nevím co k tomu. bojím se, že bílou košili si za ten den zapatlám. ženich a nevěsta jsou pohodáři, netrpí svatební mánií a perfekcionismem - viz moje angažmá jako svatebního fotografa...já jen jestli to není úplně trapný jít v černým
Prosim, kde v Praze vyzkouset/okouknout plastovy Birkenstocky ?
Pridavam se ke svatebnimu dotazu, je hodne blby jit v bily sukni? Je z madeiry, takova nadychana, rozevrlata, ke kolenum. Top bych si vzala barevny;-). Nevesta bude mit klasicke bile saty;-). Mam I jiny obleceni, takze pohoda.
Karja Mslím, že v pohodě. mitford sister Já bych v černém nešla, ale na poslední svatbu jsem to hrozně řešila (bylo to v zimě, navíc v kostele, takže moc vhodných jsem neměla) a nakonec byla v černém i matka nevěsty....
mitford sister Jako host bych v černém nešla, jako fotografka ano.
Cervanek Snad neodpovídám pozdě. Vystoupíš z metra směrem k Muzeu Hlavního města Prahy.
Pokud pojedeš metrem směr Letňany (z Hájů, Muzea, Hlavního nádraží...) vystoupíš proti směru jízdy, tj od konce soupravy.
Pokud z Letňan, Holešovic... směr Háje, tak po směru.
V podchodu pak bude na Muzeum HlmP šipka. A asi i na busy směr Žižkov, Michle.
Můžeš - nejsi host, ale jsi na svatbě "pracovně".
Bílou sukni s barevným topem bez problémů ano.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje