Catherinne asi mám dlouhý vedeni
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jde vám normálně Parfumánie? Chvíli jsem tu nebyla, tak se omlouvám, jestli se to tu někde třeba už neřeší. Teď jsem si to tu otevřela a dějí se mi dost kuriózní věci. Je chyba na mém přijímači?
Gatita nene, byl upgrade. Prvni pomoc na PC je nacist znovu stranky pomoci F5 nebo Ctrl+f5. Pokud zlobi tablet nebo mobil, tak zmazat historii pto parfumanii. Jinak administrativny vlakno nebo vyvoj
continuity dik moc, zkusim to.
Edit: Zafungovalo okamžitě. Je poznat, že děláš do IT
Díky.
Gatita nene, resi se to tady tusim od pondeli. VSICHNI uz vime, co s tim ![]()
No já byla pryč, sice v žádné divočině, ale Parfu jsem tam checkla jen jednou a nějak se to zadrhávalo, tak jsem to brala jako znamení, že se mám víc věnovat životu. Takže zas nevím nic
Gatita tak si si aspon poradne uzila vylet!
continuity Ale jo, bylo to jen k sousedům a ještě ke všemu pracovně, ale i tak dobrý. Jak jsem dlouho nikde nebyla, tak jsem si aspoň zopakovala cestovní návyky:)
Tak Betty no prostě jen co si na něco vzpomeneš, tak se to stane, nebo na někoho vzpomeneš a on se objeví nebo třeba zavolá. No a asi jako vzpomenout si najít tisícovku, tak ji nenajdeš. Ale vzpomeneš protivnéjo souseda a vzápětí ho potkáš. Například. Já pamatuju, že to říkávala babička.
711990 Sice jsem nebyla tazana já, ale olomoucké podnik* mám obšancované ;). I když věřím, že se to zase kousek posunulo. Na malé jídlo je moje nej Coffee Librar*. Pak třeba Naše Café, Sophie’s nebo Kafe jak lusk. Zaznamenala jsem otevření Cafe Jan, ale to teda nemám ozkoušené. Z restaurací je moje nej Plán B (doporučuji kouknout na aktuální nabídku na webu). Pak je celkem fajn Hanácká nebo nepálská Káthmándú. Chvalené je tak* takové mini burger okénko The buns. Jsou to klasik*. Na gastro zážitek v Olomouci snad opravdu jen to Entrée. Ještě mě napadá Theresian Hotel&Spa nebo Club52 (nabízí hlavně r*b*). Dobře vařili vždycky i přímo v Konviktu, ale tam se to pořád nějak měnilo, tak netuším, jak je to teď.
711990 Hmm, tak v tom případě bych Entree asi vynechala :-) I když on je to zážitek sám o sobě, můžeš tam zajít třeba jen na kafe a na moučník, nebo možná ta polední menu nebudou tak vyhrocená. Z těch zajímavějších bister zkus určitě Bistrou krávu. Fajn je vegetariánské bistro Koza zůstala celá Jinak myslím, že nějaký program probíhá v Jazz Tibetu, tam dobře vaří a vedle je taková malá kavárnička, kde dělají sendviče a tak. Příjemné, ale spíš snídaňové bistro je Café 87 vedle Muzea umění. Nebála bych se jít do Coffee Library, nikdy jsem tam nebyla, ale znám ostatní podniky majitelů. A pak tam v tom okolí Univerzity vznikla spousta nových malých podniků, nudlárna a tak, které neznám, ale vypadají dobře :-)
evuch Konvikt je bohužel, pokud vím, zavřený :-(
Hledám tatéra v Praze. Návrh budu mít vlastní, nejde mi tolik o originalitu jako spíše o naprostou pečlivost. Kérka ani nebude barevná, ale je velmi důležité, aby byla přesná. Mohli byste mi někoho doporučit?
andulka01 Inkmatiq. Hynek se specializuje na minimalistický černý věci.
711990 Tak tam nechod!!!
A pak dej vedet...
MP Meri Díky!
Garfie :D urcite poreferuju:) a mozna se odhodlam i na Entree:)
Kdo jste si koupil jezerní skřítky, v jaké jsou kondici?
Ten můj je připláclej na dně sputniku a šedne. Jednou za týden mu měním převařenou vodu.
Tak Betty můj je pořád krásný a zelený.
Tak Betty normálně ho proplachni ledovou vodou a hodne vyzdimej, klidně několikrát, je fakt odolnej
ja ho i ostrihala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje