Zina Do Prahy to mám trochu z ruky, ale tady kousek od nás jsou zooslužby, které se zabývají tvorbou akvárií na míru, tak se tam zajdeme poradit.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosim vas, nevite, kde v Praze maji vetsi vyber Birkenstock bot? Byla jsem v Humanicu a Destroy a maji toho minimum. Dekuji!
používáte někdo kosmetiku korres?
Mate nekdo truhliky s kvetinama na okennich parapetech? Jak je tam mate zabezpecene?
tv Muž mi tam přidělal taková elka ze železa, do kterých je postavím (přišrouboval k rámu). Máme hodně široké parapety, takže původně jsem je tam měla jen tak postavené, ale pak mi je shodila nějaká vichřice a od té doby se bojím.
tv nemám ja, ale suseda , ale pokial aj tento rok otec zas prepašuje na okná tie hnusné tahavé muškaty, budem musiet tam niečo dať, lebo ZAS mi spadne na hlavu. ![]()

Garfie Tak to nevim, jestli by se libilo majiteli bytu. Snad ne, uvidim. diky!![]()
tv Možná by to šlo nějak dočasně, těžko říct
Janulik03 Pinot Noir Diky, uz na to koukam, to je fajn reseni! Neco podobneho mam mezi futrama a delam na tom shyby.![]()
Jiná Realita Ja bych se do vrtani asi nepoustela, takze tycka pro me ideal.
tv tak jednu už máš a dalšie dokupiš ![]()
Kam byste sli v centru, nekde blizko vaclavaku v sobotu odpoledne na kavu? Potrebuji fakt nejakou prijemnou zastrcenou kavarnu, kde nubude moc lidi;-). Na kafe fajnsmekr nejsem, takze to neni snad tak narocne;-)
Karja teda vůbec netuším, jak to tam vypadá teď, ale chodívala jsem ráda do Jindřišské věže, v 1. patře byla kavárna.
Karja cafe langhans - to je hned ve vodickově a má to tak nenápadnej vstup (dá se tam vlezt i skrz foto skoda), ze o tom nikdo neví
nebo je kavarna naproti v 1.patre knihkupectví academia, ale ta je taková slabší
Kokoska Není to úplně kavárna, spíš luxusnější restaurace. Nicméně kávu mají moc dobrou.
Karja Co Café Colore
andulka01 ona byla ještě nějaká opravdu restaurace úplně nahoře, tam dole dělali myslím jen nějaké tousty nebo slané lívance. Ale jak říkám, už je to hodně dlouho, co jsem tam nebyla.
Kokoska Aha. No dole je tuším teď Whisky Club, kavárnu jsem tam neviděla, my byli v létě nahoře a to je restaurace.
Karja Hned vedle Foto Škoda ve Vodičkově je moc příjemná kavárna zastrčená v průjezdu a otevřená do zahrady. Styl&Interier, Vodičkova 35
Dekuji vsem, z toho neco vyberu;-)' Jeste jsem premyslela o vysehrade ale nevim nevim, tam nic smerem od C metra smerem k vysehradu poradnyho neni mi prijde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje