Tak Betty měl by bejt v co nejstudenejsi vode.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa má ofinu?![]()
Catherinne Na ježka. ![]()
Tak Betty Mám ho víc než rok a furt dobrý. Potřebuje co nejstudenější vodu, v létě ve vedrech jsem mu tam občas lupla i kostku ledu.
Studenou vodu dávám, moožná je mu u nás moc teplo. Asi skončí na stolku v předsíni, tam je nejchladnějc.
Voní ty fialkove výrobky z Manufaktury vážně jako fialky? Nebo nevíte o jiné značce, kde mají věci, co voní vážně jako fialky?
Já skřeta při každý výměně vody koulím po dlani, jak bylo doporučeno a mám ho na severním okně..
Tak Betty mám skřítky dva, za péči se trochu stydím, občas vodu měním po delší době, dávám jim filtrovanou kohoutkovku. Chladné místo se u nás moc nevyskytuje, přesto prosperují.
Prý nemají být na přímém slunci, to je jediné, co mě napadá..
mám dva dospělé skřety + jednoho puberťáka (2xL a 1xS), vodu měním nepřevařenou, ale co nejstudenější, při výměně důkladně proplachuju pod tekoucí vodou a vede se jim skvěle! dokonce mi z jednoho vylezla nítěnka, zřejmě jako pozůstatek předchozího umístění v akvárku...
Voní ty fialkove výrobky z Manufaktury vážně jako fialky?
Voní. Akorát nevím, jestli jsou ještě někde k sehnání - byla to limitka a na podzim je doprodávali (tehdy jsem se důkladně zásobila).
dzizisketa komu ako, treba skúsiť. Je fakt, že ja som skúšala len ten telový sprej a aj to len letmo. V každom prípade, keď som bola asi pred mesiacom v jednej Manufakture v BA, ešte to mali. Skús, má to veľa dobrých referencií.
Tak Betty Zeptala bych se, ale jsem v nemilosti, neboť sestra skřítkům měnila vodu, rozbila kouli a prý se ošklivě pořezala. Tak jsem radši zticha :-) i když za to že je nešikovná fakt nemůžu. Ani nevim jestli je vůbec ještě má.
Zu jś ho mám na sever, přímý slunce tam nejde, ale má světlo na fotosyntezu. Mýmu se teda daří dobře..na okno sem ho dala protože zatim pro nej nemám lepší místo, obývák mám na jih a to by asi nebylo ono.
Všem děkuju za rady ohledně skřítka, tak ještě musím doladit to proplachování a ždímání ve studené vodě. Zatím jsem vždycky jenom vyždímala.
Ono se mu začne dařit dobře!!!
...jaký máte názor na značku MET?.
Miru 90% hruza
Taky mám dotaz na skřítka. Ten můj se jakoby otevřel. Prostě to už není kulička, ale jako by ho někdo nakrojil. Co s tím? Znamená to, že je po něm?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje