Samantha tak děkuji hodně nahlas![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Marge - jo, dostává jen to bzučení, jako výstraha to stačí, vlčák který není k uklidnění, nastudovala jsem všechno možné, ale na jiné řešení jsem nepřišla. Ránu dostal jen když utekl za zvěří, a to ještě tu mírnou. Školení mi nedávejte pes je z útulku a snažím se mu dát vsechnu péči a lásku. Ale staré chování a špatné z něj nedostanu, musela bych být strašně tvrdá a to neumím. Na procházce už jsem musela vyvinout maximum síly, abych ho udržela.Pokud zabere, tak je to hodně tvrdý ho udržet a bohužel napadl malýho pejska. Jinak je zlatý a lásku vrací.
Jo, a chce být se mnou doma , takže až když vyvádí moc, někdy se ani nedá koukat na televizi. Snad věkem a časem se zklidní. Psychických traumat má dost, ale kůlničku na dříví mi prostě ze vseho udělat nemůže
jitřenka Aha, no s takovym psem to potom zase chapu! Obdivuju te, ze ses na to dala
Ja mam malou civavu (nebo spis krizence) a mam toho nekdy plne kecky! Skoleni z me strany rozhodne nehrozi ![]()
Moje negativni reakce na elektricky obojek premeni z mistniho zvyku (ziju v USA) davat je psum kvuli tomu, ze stekaj ![]()
MP Marge - díky, já říkám že je moje štěstí i neštěstí a nějak věřím, že čas to srovná. Když na mě hodí ten pohled miluju tě, tak smaže všechny problémy. Ale nesmí mě přerůst přes hlavu, to by byl průser.Jo a existují obojky jen proti štěkání, de facto mají jen ty zvuky, to si nemyslím že je špatně.
Připomeňte mi, kde kupujete plavky? Zvlášť když si jedna vzpomene v červnu
. Dvoudílný, ale ne trojúhelníčky, ideálně nějaký takovýhle střih vršku. A aby to nestálo majlant.
Tyhlety jsou z M&S, kde jsem viděla jiný moc hezký, ale velikost už není k sehnání.
Aranel minuly tyden meli docela slusny vyber v lindexu
Aranel Ja si objednala tento strih, ale obycejne barbinovsky ruzove z Lidlu, 100Kc dil. Jsou dobre, ale ja nikdy lepsi plavky nez z HaM ci Decatlonu nemela, a tyhle jsou kvalitou nastejno;-)
Když blbý dotazy, tak já bych ráda věděla, kam jsem si včera večer založila odstřiky parfémů z Ingredients. Můžou být v jediné místnosti a prostě zmizely.
Kokoska tyhle veci se zpravidla objevuji v polici se zvirecim zradlem, v garazi, v druhem byte, v kancelari pod sanonem...
jinx divala jsem se i do lednice v jinem patře, nakonec se objevily v zásuvce v tom správném pokoji, do které jsem se ovšem předtím 3x dívala. Zatracený trpaslíci, už by s tím přemísťováním věcí mohli přestat!
Prosím, kdo máte zkušenost se zatemňovacími závěsy - na co je nejlepší je zavěsit? A stačí, když bude šířka cca 1,5 krát šířka okna, nebo je potřeba to naměřit a střihnout nějak přesně? Vím, jsou to dost debilní dotazy, ale je pro mě hodně důležité, aby to fungovalo, jinak to dítě přetrhnu ![]()
dynda sirku neposoudim, tech 1.5 zni ok, na zabeseni je idealni je takova ta lista na strope, aby nahore neprosvitalo. Maji ji normalne v Obi/Ikea.
Kokoska Copak odstřiky. Já na podzim někam schovala celé flakony letních vůní a teď je nemůžu najít. A nutně potřebuju Grand Néroli.![]()
Sweet Potato to je horší, uznávám. Ale určitě se objeví, třeba až budeš za par měsíců hledat něco zimniho. ![]()
Děkuju, zrovna ten strop by mě ani ve snu nenapadnul.
dynda my mame vsechny zavesy na nerez lanku s kotvou do zdi a drzi to v pohode i ten zatemnovaci zaves, ktery je docela tezky. Sirku neporadim, proste aby to bylo navlnene.
jitřenka my máme rotvajlerku a teď, když poprvé hárala, tak byla jak urvaná. Že jí takhle rupne v bedně jsem nečekala, všechny návyky pryč - a těch 40 kilo mě vláčelo přes pole naprosto svéhlavě - celkem jsem pochopila, že jsou situace, kdy má taková věc opodstatnění. Už je to zase hodnej pes, no. Naštěstí. Nemá ráda kompresor, sekačku a akordeon.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje