"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Tak Betty
5972 příspěvků moje polička 06. června 2019 13:02

Samantha tak děkuji hodně nahlas

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 06. června 2019 14:32
Reakce na jitřenka:

a když mi dojde trpělivost tak nasazuju elektrický obojek

​To jako fakt!? 

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 06. června 2019 15:10

MP Marge - jo, dostává jen to bzučení, jako výstraha to stačí,  vlčák který není k uklidnění,  nastudovala jsem všechno možné, ale na jiné řešení jsem nepřišla. Ránu dostal jen když utekl za zvěří, a to ještě tu mírnou.  Školení mi nedávejte pes je z útulku a snažím se mu dát vsechnu péči a lásku. Ale staré chování a špatné z něj nedostanu, musela bych být strašně tvrdá a to neumím. Na procházce už jsem musela vyvinout maximum síly, abych ho udržela.Pokud zabere, tak je to hodně tvrdý ho udržet a bohužel napadl malýho  pejska. Jinak je zlatý a lásku vrací. 

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 06. června 2019 15:17

Jo, a chce být se mnou doma , takže až když vyvádí moc, někdy se ani nedá koukat na televizi. Snad věkem a časem se zklidní. Psychických traumat má dost, ale kůlničku na dříví mi prostě ze vseho udělat nemůže 

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 06. června 2019 16:28

jitřenka Aha, no s takovym psem to  potom zase chapu! Obdivuju te, ze ses na to dala Ja mam malou civavu (nebo spis krizence) a mam toho nekdy plne kecky! Skoleni z me strany rozhodne nehrozi

Moje negativni reakce na elektricky obojek premeni z mistniho zvyku (ziju v USA) davat je psum kvuli tomu, ze stekaj

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 06. června 2019 16:45

MP Marge - díky, já říkám že je moje štěstí i neštěstí a nějak věřím, že čas to srovná. Když na mě hodí ten pohled miluju tě, tak smaže všechny problémy. Ale nesmí mě přerůst přes hlavu, to by byl průser.Jo a existují obojky jen proti štěkání,  de facto mají jen ty zvuky, to si nemyslím že je špatně. 

Offline Aranel
6339 příspěvků moje polička 06. června 2019 16:49

Připomeňte mi, kde kupujete plavky? Zvlášť když si jedna vzpomene v červnu . Dvoudílný, ale ne trojúhelníčky, ideálně nějaký takovýhle střih vršku. A aby to nestálo majlant.

Tyhlety jsou z M&S, kde jsem viděla jiný moc hezký, ale velikost už není k sehnání.

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 06. června 2019 16:57

Aranel minuly tyden meli docela slusny vyber v lindexu

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 06. června 2019 17:41

Aranel Ja si objednala tento strih, ale obycejne barbinovsky ruzove z Lidlu, 100Kc dil. Jsou dobre, ale ja nikdy lepsi plavky nez z HaM ci Decatlonu nemela, a tyhle jsou kvalitou nastejno;-)

Offline Aranel
6339 příspěvků moje polička 06. června 2019 20:29

Karja Dík, mě prostě Lidl nenapadne, když tam chodím akorát pro tofu, čaj a rajčata v plechovce a takový věci.

Lamicka Fajn. Taky Calzedonia prej... ještě se teda vykopat na nákupy.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 06. června 2019 20:56

Když blbý dotazy, tak já bych ráda věděla, kam jsem si včera večer založila odstřiky parfémů z Ingredients. Můžou být v jediné místnosti a prostě zmizely.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. června 2019 21:23

Kokoska tyhle veci se zpravidla objevuji v polici se zvirecim zradlem, v garazi, v druhem byte, v kancelari pod sanonem...

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 06. června 2019 21:59

jinx divala jsem se i do lednice v jinem patře, nakonec se objevily v zásuvce v tom správném pokoji, do které jsem se ovšem předtím 3x dívala. Zatracený trpaslíci,  už by s tím přemísťováním věcí  mohli přestat! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. června 2019 23:34

Prosím, kdo máte zkušenost se zatemňovacími závěsy - na co je nejlepší je zavěsit? A stačí, když bude šířka cca 1,5 krát šířka okna, nebo je potřeba to naměřit a střihnout nějak přesně? Vím, jsou to dost debilní dotazy, ale je pro mě hodně důležité, aby to fungovalo, jinak to dítě přetrhnu

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 07. června 2019 05:04

dynda sirku neposoudim, tech 1.5 zni ok, na zabeseni je idealni je takova ta lista na strope, aby nahore neprosvitalo. Maji ji normalne v Obi/Ikea.

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 07. června 2019 07:11

Kokoska Copak odstřiky. Já na podzim někam schovala celé flakony letních vůní a teď je nemůžu najít. A nutně potřebuju Grand Néroli.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 07. června 2019 07:16

Sweet Potato to je horší, uznávám. Ale určitě se objeví, třeba až budeš za par měsíců hledat něco zimniho.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. června 2019 08:14

711990

Děkuju, zrovna ten strop by mě ani ve snu nenapadnul. 

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 07. června 2019 09:56

dynda my mame vsechny zavesy na nerez lanku s kotvou do zdi a drzi to v pohode i ten zatemnovaci zaves, ktery je docela tezky. Sirku neporadim, proste aby to bylo navlnene. 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 07. června 2019 10:03

jitřenka my máme rotvajlerku a teď, když poprvé hárala, tak byla jak urvaná. Že jí takhle rupne v bedně jsem nečekala, všechny návyky pryč - a těch 40 kilo mě vláčelo přes pole naprosto svéhlavě - celkem jsem pochopila, že jsou situace, kdy má taková věc opodstatnění. Už je to zase hodnej pes, no. Naštěstí. Nemá ráda kompresor, sekačku a akordeon.