"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 13:42

diky vsem. barbucha to centrum bolesti je dobra rada

Karja ja jsem taky ochotna verit, ze "neco" muze fungovat, ale ta cena mi zavani spise podvodnikem. Co by asi z bylinek mohlo stat tolik?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 16:12

Neznate prosim nejakou aplikaci na dril slovicek? Idealne neco, kam to muzu sama nasypat nebo aspon si vybrat, co mi bude nabizet (italstina). Pouzivam duolingo, ale potrebovala bych nova slovesa vic namlatit do hlavy, vcetne konjugace. 

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 06. srpna 2019 21:34

baltik Tolik peněz zavání opravdu spíš podvodem. Ty bolesti po rakovině jsou dost často psychické a nebo je způsobují některé léky, které se dlouhodobě berou. Celkem dost si na to pacientky stěžují. Napřed bych zkusila centrum, kde se léčí, potom centrum bolesti a až potom případně něco dalšího. Kdybych už někdy něco zkoušela, tak je to čínská medicína. Jednou mi pomohla s problémem s kterým lékaři ne a jednou teda nic .

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 11:15

SOS! Z merunkoveho džemu mám souvislé připečené dno anticoroveho hrnceje to jak sklo. Jak to vyčistí?

Michala jsem jak dívá a nepomohlo to

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 13:38

Dadoo Zkusila bych povařit v něm sodu v trošce vody a možná octa. A nechat vychladnout.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 13:42

Dadoo 

Mně se džemový hrnce úplně v pohodě umyjou v myčce Takže bych to maximálně nechala odmočit. Ale já to nemívám vůbec připálený.

Online jerry
10914 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 13:47

Dadoo 

V sobotu se mi připekl na dno nerezového kastrolu pečený čaj (a taky jsem míchala) - pomohla trocha vody, prací prášek a povařit na mírném plameni. Do rána jsem nechala vychladnout a šlo to v pohodě dolů.

Ta zmíněná soda asi udělá stejnou službu.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:43

rozarka dynda jerry dekuju za rady. Už odmáčím a povařím i sodu. O ten hrnec bych nechtěla přijít.

A přivezou mi další ovoce..

Offline Černá kočka
1725 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 18:11

Prosím, nemáte někdo tip na dobrou kavárnu/bistro/pizzerii apod. v Brně někde v blízkosti Vaňkovky (v okruhu max. 15 minut chůze) ? Hledám nějaké spíš klidnější místo.

A nevíte jestli se někde v Brně dá zkusit Shalimar Souffle  de Lumiere a d´Oranger?  A kam chodíte zkoušet ty vůně od T. Forda, mají je i ve Vaňkovce?

Offline Tak Betty
5972 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 18:29

Dadoo jak píše jerry povařit s práškem na praní, prpověřeno lety. stačí chvilka

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 19:15

Tak Betty Děkuju, zítra povařím

Online eM
1714 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 19:47

Černá kočka Forda ve Vaňkovce mají určitě. Shalimar nevím. Kavárna mě napadá Café Práh (přímo ve Vaňkovce). Na pivo a něco k tomu bych šla do Schrottu na kraj Křenové.

Offline Černá kočka
1725 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 19:55

eM Děkuji.

Offline viktorka_od splavu
48921 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 20:38

Černá kočka jdu zrovna z Vaňkovky a chtěla jsem sem napsat, že kdo ještě nezkusil tak tam mají dole v Marionaud pomerančový Shalimar  

a v Douglasu jsem testeru Metalique trochu pustila žilou, ale ještě tam něco zbylo 

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 21:06

Černá kočka pobliz kapucinu (kousek od nadrazi po Masarykove a hned prvni ulice doleva) je Cafe Pilat. Moc prijemny podnik s dobrym jidlem, jen nabidka jidel neni extra siroka, zato vzdy zajimava. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 22:22

viktorka_od splavupomerančový shalimar?? to musím někde zkusit!

Offline viktorka_od splavu
48921 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 22:35

Jiná Realita jestli ti nektery ten souflik voni a jestli rada pomerancovy kvet.. ja za b ano ale za a nikoliv:-)

Offline Černá kočka
1725 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 23:05
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 23:29

Jiná Realita jestli ti nektery ten souflik voni a jestli rada pomerancovy kvet.. ja za b ano ale za a nikoliv:-)

​cože? je na mě nějak pozdě, nerozumím řeči tvého kmene neumím si představit kombinaci shalimaru s vůní pomeranče. jestli by mi to vonělo, to netuším vůbec, ale zní to zajímavě.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 08. srpna 2019 00:13

Jiná Realita Shalimar souffle XY... je oznaceni odnoze Shalimaru, Shalimar souffle d'Oranger je letosni novinka, ktera mj. obsahuje pomerancovy kvet (mmch voni krasne, ale ne jako pomeranc) https://www.parfumanie.cz/database/detail/shalimar-souffle-d-oranger-guerlain

Viktorka ma rada pomerancovy kvet, ale řada shalimar souffle ji nevoni