žluťásek diky moc, ja nechodim ani do jednoho, tak nevim. podivam se.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosim vás, ženy. Potřebovala bych poradit básničky k recitaci u příležitosti oslavy 65.výročí svatby. Já jsem projela ty svoje zdroje, buď je to romantická mladá láska, nebo erotika, nebo něco co se nehodí (zmar, rozchod, smrt, žal, promiskuita). Recitovat budou dvě holčičky, potřebuju dvě básničky. Kdyby vás něco napadlo..
děkuju.
Gellnerova V nějakým vedlejším vlákně jsem viděla pěkný básničky ![]()
Gellnerova Sakra, to je hezké zadání. Škoda, že nemám čas zahrabat se do knížek. Co třeba Hrubínovo Živote postůj, takhle na první nástřel?
To závěrečné Díky, žes nestál, z každé chvíle se hodí tisíc nových chvil by mohlo fungovat?
moonlight prosím přesměrovat ... Potrefenáhusa čemu se tlemíš
??
Gellnerova protoze ty basnicky bys nechtela recitovat ani nejhorsimu nepriteli ![]()
moonlight Ale no tak!![]()
![]()
![]()
Gellnerova Zeman aspol. pár posledních stránek, ale básně jaksi plynule přechází do receptů jsem teď zaregistrovala
Joke, snad ti poradí někdo něco seriózního!
continuity moonlight aha..
.. na MP bylo to básničkové vlákno. Ok, vedle koukat asi nebudu.
Ty jo, u nas by se recitace k jakemukoli vyroci svatby s uspechem nesetkala, jsme cynicka rodina ![]()
dzizisketa je to na stejne strane tela?(tzn i ruka je prava)
Prosím, potřebovala bych tip na dobrého fyzioterapeuta v Praze, který dokáže i poradit správné cviky na cvičení doma (záda). Díky!
NEČTI ZEMANOVÝ VLÁKNO, NEČTI ZEMANOVÝ VLÁKNO, NEČTI TO! Tvůj život už by nikdy nebyl jako dřív!
dynda já nebudu, já jsem odolná. Neklikám ani na žádný průkliky tady.
Tulipe no, to my asi taky. Ale máme tady na vsi takovej pěknej společenskej úzus.
Jo a ženy, co to je, když od včera trochu necítím kus paty? Jako zároveň mám něco trochu bloklýho u lopatky, tak to je asi stejnej jmenovatel, že jo..??
Noren therapypoint, chodim do Thakurovy uz leta a nikdy jsem nemela problem, vsechny holky byly jsou super.
moonlight Už jsme se ze Zemana přesunuly do jídla, dále můžete básnit ![]()
Gellnerova Co tenhle kousek ze Seiferta, z Písně o Viktorce? Každá jednu skoku a o třetí by se prostridaly :-).
-Když se jen dotkneš ruky mé
a dlaň tvá lehce padne do mé,
struny, o kterých nevíme,
ozvou se tiše, povědomé.
Když dlaň tvá lehce padne do mé,
když se jen dotkneš ruky mé.
Svět nikdy nebyl bez růží,
kdo spíš než milenci to vědí;
a řinčelo-li oruží
z ocele kuté nebo z mědi,
kdo spíš než milenci to vědí,
svět nikdy nebyl bez růží.
Ty, lásko, pozdravena buď,
buď vděčná, skutečností jsi-li.
A jsi-li snem, jen neprobuď
mé oči, i když de je bílý.
Člověk je šťasten, třeba šílí,
ty, lásko, pozdravena buď!
Noren taky Theraphy point. Jsou fakt super. Pak jsem jednou byla u Strnada ml. v Barma Medical, mlady chlap, sportovec, ale nevim, jestli se k nemu da dostat. Ja u nej byla, kdyz zaskakoval u sveho taty, ktery je maser.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje