"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. března 2017 12:45

Dají se složenkou poslat peníze někomu na účet? nebo se složenkou posílají jen k vyzvednutí na poště?

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 14. března 2017 12:57
Reakce na Berta:

i na ucet. nevim ktery typ ale na poste poradi. 

edit: je to slozenka typ A

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 14. března 2017 12:58
Reakce na Guinea Pig:

Hlasuju pro nápad Dadoo, Svatý Jan od Skalou mě uchvátil a ráda se tam vracím. Spojení vlakem i busem. My se občas vracíme oklikou do Prahy schválně, ale to se dá pochopit, když na tu skálu koukáte z veterána se sklopenou střechou, ne .

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 14. března 2017 13:16
A hlavně je poblíž Jana hospoda U Grobiána!
Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. března 2017 13:27

Jsem nemocná a dřepím doma. Teď jsem se při obědě po letech chvilku koukala na Sama doma a to jsem teda koukala . Byly tam instruktorky na skákání přes gumu!!! Jak to, že my jsme žádné instruktory nepotřebovali? Je vidět, že děti mám dospělé a vnoučata žádná. Asi teď budou potřeba  i instruktoři na to, jak hrát kuličky, jak hrát na babu, jak si vlastně vůbec hrát atd. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 14. března 2017 13:27

taky mě to zaujalo:-) je fakt, že ke chlapovi kterej se rýpe v jídle bych neměla důvěru...

Přesně, chlap, co se rejpe v jídle, vyřezává kousky masa a nejí x potravin jen tak z plezíru, bojí se ochutnat cokoliv nového u mě hodně ztrácí na sexappealu. PS.: nepočítám do toho vegetariány a neříkám, že má být jako popelnice, záleží na upravě a tak, taky nejim v každé restauraci, spíš naopak.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 14. března 2017 13:30
Reakce na Guinea Pig:

Nevím, jestli to tu padlo, nečtu tak pozorně, ale u Svatého Jana pod skalou jsou i super zábava pro děti. Nahoře, kousek od té vyhlídky - je t jako bývalý lom nebo jakože skanzen lomu???, jezdí tam fakt pěkný "nekýčovitý" vlaček pro děti a je to fakt dost milé. Plus nějaký poznávačky kamenů a tak.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 14. března 2017 13:35
Reakce na crazydaisy:

Já jsem to taky viděla! Minulý víkend jsem byla s dětmi u mých rodičů a chtěla jsem skákání přes gumu naučit dceru (hlavně kvůli sobě, vždycky mě to bavilo), ale mamka nenašla tak dlouhou gumu. Stanu se instruktorkou!

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 14. března 2017 13:37
Reakce na Karja:

vzhledem k tomu ze to vegetarianstvi se obvykle poji s urcitym svetonazorem, tak bych taky zpozornela. ale to je jen moje osobni ne/sympatie:-)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. března 2017 13:45
Reakce na Lamicka:

Super bylo, jak ta instruktorka říkala, že některé děti mají problém vůbec vyskočit?! Tomu se mi ani nechce věřit. I kdyby nechodily ven si hrát s kamarády jako my, tak většina snad chodí do školky. Co teda v té školce dnes dělají??

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:20
Reakce na crazydaisy:

Kdyz nekdo prijde po skolce/skole domu a rovnou sedne k tabletu, tak je mozne, ze neumi vyskocit. Takove deti bohuzel znam. Nevylezou na zebrik, ale umi natocit video na youtube.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:23
Reakce na crazydaisy:

moje deti skacu ako o zivot a bozeuchovaj ak sme niekde v hoteli a je tam postel, na ktoru sa da odniekial skocit. vysvetlujem, nadavam, kricim, zakazujem vsetko jedno. mlada skace ako certik z krabicky. jedine miesto na svete, kde skacu menej, je u babicky na zahrade, co si vysvetlujem tym, ze uprostred je trampolina a tam maju skakat povolene.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:27
Reakce na Lamicka:

treba im ukázať, ako kúlovo vyzerá video natočené z rebríka

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:33
Reakce na brrr:
A hlavně je poblíž Jana hospoda U Grobiána!

Chápu to jako dobrý tip, děkuji, příště se tam zastavíme. My byli ve Sv. Janu restauraci Obecní škola nebo pak v Srbsku v restauraci U Berounky. Dokonce o Vánocích 2015, kdy bylo 27. nebo 28. 12. 18°C, jsme vyvětrali cabrio a U Berounky jsme jedli venku, stejně jako několik motorkářů. Hezké Vánoce to byly .

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:36
Reakce na slniecko:

Treba chlapec bude mit jednou miliony sledovatelu na youtube, co ja vim .  

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:37
Reakce na continuity:

mám doma podobné dva exempláre

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:40
Reakce na Viatori:

ten Grobian se pry docela skazil. ta hospoda v Srbsku je porad docela fajn. k Berounce je dobre vzit si kolo, kolem vody je to moc hezka projizdka.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:40

Jeste me napada, ze ten youtuber je extrem, ale jinak neznam dite, ktere se neumi hybat. Vsechny deti v mem okoli lezou na prolejzacky, na stromy, hrajou fotbal na placku mezi domy, skacou, jezdi na kole, kolobezce... 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:43
Reakce na Lamicka:

ja teda poznam. ked boli este malinke, kolkokrat som dostala ja alebo muz vynadane od okolostojacich mamiciek, preco ich pustame na tu preliezacku, lebo aj to ich dieta tam chce liezt a potom reve a im sa to zda nebezpecne. v skolke nemozu na tie preliezacky, co tam maju, pretoze raz si tam nejake dieta zlomilo celust a boli z toho opletacky. takze len za sucinnosti pi. ucitelky a ta radsej bude klabosit v tieni.  my sme celkom extremna rodina, ale fakt mam pocit, ze tie deti vsetci oprasuju az je to nezdrave. alebo potom poznam druhy extrem, ze decko je 4x do tyzdna tri hodiny na nejakom treningu.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:44
Reakce na Lamicka:

Treba chlapec bude mit jednou miliony sledovatelu na youtube, co ja vim .  

Vieš čo, to je aj od povahy. Si spomínam, ako raz našu bývalú susedku v dcérinom veku varovala jej babka a snažila sa ju presvedčiť na nejaký pohyb. Vzala ju von na prechádzku, nezaujalo, navyše išla pomaličky, nebehala, tak sa ju snažila presviedčať "No Katka, veď skáč!"...nič, len pohľad na babku..."Katka, no tak skoč"...zase nič... "Katka, hop!!!" Katka spravila jedno hop.

A ja som to celé sledovala so závistlivou slzou v oku, pretože mojím hlavným každodenným cieľom bolo, aby ani jeden môj divoch neskončil na chirurgii.

A určite to nebolo vecou nejakej zlej výchovy, aj dvorček za domom sme mali veľmi podobný, niekedy si aj sadla s hračkami von, takže to ani nebolo, že by ju nepúšťali. Proste pokojné dieťa.