"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:51
Reakce na continuity:

Ano, kolem lomu Alcatraz.... dovedete si představit, co tam ta krajina dělá s rodilou Hanačkou?! 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:52
Reakce na continuity:

Tak to je na nic. U nas jsou ucitelky docela benevolentni. Pousteji deti i na nejvetsi prolejzacku na hristi mimo skolni areal. Nejlepsi je dite naucit jak na to, pak ho nechat a klabosit :). Tak jsem to praktikovala ja. Super je na tohle Sokol.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:56
Reakce na slniecko:

To mam doma v jednou balicku. Dcera klidna, rada je doma a neco si tvori. Syn je od 8 mesicu nerizena strela, vsude vyleze, vidi odrazedlo, tak na nej sedne a jede. Ja mam rada, kdyz si zkusi vsechno a vyberou si. Treba me nedavno prekvapila dcera, kdyz mi rekla, ze ze vsech krouzku ma nejradsi Sokol. Manzel se me pak v soukromi ptal, jestli dcera vi, ze je Sokol sport :) 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. března 2017 15:04
Reakce na Lamicka:

Manzel se me pak v soukromi ptal, jestli dcera vi, ze je Sokol sport :)  

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 14. března 2017 15:15
Reakce na Lamicka:

"Treba me nedavno prekvapila dcera, kdyz mi rekla, ze ze vsech krouzku ma nejradsi Sokol. Manzel se me pak v soukromi ptal, jestli dcera vi, ze je Sokol sport :) "

Mňa zas môj syn dostal do kolien, keď prvý deň v škole, keď sa ich pani učiteľka spýtala, čo najradše jrobia prehlásil, že "najradšej spinká vo svojej postieľke". Keď som si predstavila tie naše každovečerné dvojhodinové boje o to, že akože už fakt treba ísť do postele, nehovoriac o tom, že to väčšinou skončí v posteli mojej, tak som myslela, že ma budú kriesiť ....

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 14. března 2017 15:17
Reakce na slniecko:

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 14. března 2017 16:05
Reakce na slniecko:

Máš pravdu, je to povahou a ani stejný genetický základ nedává záruku. Mám tři holky a největší skokan a střelec je ta nejmladší, v sobotu skákala v křesle jak na trampolíně a katapultovala se saltem rovnou hlavou na dřevěnou podlahu. Já v mrákotách ji viděla se zlomeným vazem, ona se otřepala, a druhý den ráno skákala znova, jako gumová. Padá každou chvíli, je zvyklá a padá asi šikovně (snad to nezkřiknu).

Naopak prostřední je velmi klidná a opatrná, nikdy nikam nelezla a její jediná pitomost za téměř šest let života, kdy zkusila jet ve školce na lopatě na sníh jako na snowboardu, skočila hned zlomenou rukou.

Geny mají stejné, výchovu taky, ale každá je úplně jiná.

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 14. března 2017 16:09
Reakce na crazydaisy:

Nevím, co dělají ve školce obecně, ale v té naší, od toho dceřina úrazu mesejí všechny děti i na sáňkování nosit na hlavě helmu Nevím teda, jak by to mělo pomoci nebo jak to souvisí, když dcera si zlomila ruku, ale asi opatrnosti nikdy nezbývá... Za chvíli jim dají skafandry 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 14. března 2017 17:01
Reakce na Tezulie:

no prave, nase dite, co vleze uplne kamkoliv, si zlomilo ruku, kdyz padlo vecer z postele. asi tak.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. března 2017 18:07
Reakce na slniecko:

"Treba me nedavno prekvapila dcera, kdyz mi rekla, ze ze vsech krouzku ma nejradsi Sokol. Manzel se me pak v soukromi ptal, jestli dcera vi, ze je Sokol sport :) "

Mňa zas môj syn dostal do kolien, keď prvý deň v škole, keď sa ich pani učiteľka spýtala, čo najradše jrobia prehlásil, že "najradšej spinká vo svojej postieľke". Keď som si predstavila tie naše každovečerné dvojhodinové boje o to, že akože už fakt treba ísť do postele, nehovoriac o tom, že to väčšinou skončí v posteli mojej, tak som myslela, že ma budú kriesiť ....

To mně připomnělo, že když si můj táta už v dospělém věku dodělával maturitu, tak maturoval i z ruštiny a vytáhl si otázku  denní program. Tak řekl, že " každoje ráno upratájet kómnatu a pje čášku kakája". Bylo to stejně daleko od pravdy,jako tvoje verze.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 14. března 2017 18:09
Reakce na Berta:

Offline Dadoo
11698 příspěvků moje polička 14. března 2017 19:24
Reakce na Karja:

To je vláček na Solvayových lomech. Právě proto píšu, že zatím nejezdí, až od května. Ale je to tam fakt strašně pěkné. Od Lomů k Vyhlídce se jde jak slunečními lázněmi. Tenkrát tam bylo spoustu rodin s dětmi, jsou tam udělaná místa na posezení, děti lezly po kamenech, paráda. 

My tam šli ze Srbska přes Bubovické vodopády, ale to by mohlo být pro malé děti dost dlouhé, náročné.

A rozhodně bych šla směrem do Jána dolů, než z Jána nahoru.

Chce to jen pěkný, slunečný den :-)

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 14. března 2017 19:37
Reakce na Dadoo:

To vypadá nádherně! Děkuji za skvělý tip, určitě ho v pátek probereme. Bohužel to zatím vypadá, že bude v sobotu pršet, ale snad ne nijak moc. Koukala jsem i na Točník, ten už je dokonce otevřen pro veřejnost.

Určitě ale tenhle výlet provedeme, podle fotek je to nádhera.

MP Meri Okoř je taky v možnostech!

Karja berem všechno, kde mají poznávačky pro děti a hlavně VLÁČKY. Vláčků není nikdy dost, v jakékoli formě, velikosti, skupenství.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 14. března 2017 23:53
Reakce na Guinea Pig:

ale jako když srovnám Okoř třeba s výletem na Kokořín.....

Taky mi přijde dobrej ten svatej Ján a okolí, je to výborně dopravně dostupný, kousek od Prahy, jdou tam dělat různý modifikace a je tam fakt krásně. Křivoklátsko je nádherný, ale dost odlehlý a už trochu hůř dostupný.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 15. března 2017 08:07
Reakce na Potrefenáhusa:

Kokořín vypadá nádherně, uložím si to na nějakou vícedenní návštěvu na jaře/létě. Kousek je Bezděz, takže je to bez debat. Díky za výborný tip

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 15. března 2017 10:20

nepotkala jste některá poznámkové papírky tohohle typu, ale z tvrdého papíru? jinak už mi zbývá jen koupit kreslicí karton a nařezat:-(

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 15. března 2017 16:10

Nemusíš to narezať sama, daj si to nasekať v akomkoľvek kopírovacom stánku v obchodnom centre.

Ale tak jasné,jednoduchšie kúpiť, ak sa dá.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. března 2017 16:34

asi se nikdo nechystáte na armina van buurena do trenčína?

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 15. března 2017 22:20

Prosím vás, umíte tu někdo maďarsky?

Nutně potřebuju vědět, co ta žena tomu muži říká (příp. a jakou roli v příběhu hrajou ty polštářky)...neusnu, jeslti tomu neporozumím.

https://www.youtube.com/watch?v=jqRIWqnld40

(Slabší povahy předem varuju, že se jedná o třeskutý underground)

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 15. března 2017 23:05

Prosím vas,daj se nejak hromadne označit a smazat fotky na icloudu?