"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 19:47

Mám blbú otázku. Včera sa mi aktualizoval software k tlačiarni Epson a odvtedy odmieta používať červenú a žltú. Je to tá dopĺňacia a zásobníky sú plné...

Netušíte náhodou, čo sa s tým dá robiť?

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 20:51

A ešte jeden blbý dotaz - neexistuje v ČR (alebo v EU) e-shop so slušným výberom Kpop merchu?

Prosííím...som sa neskoro zobudila...z Kórei mi už nič nestihne prísť do Vianoc.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 21:30
Reakce na brrr:

Nemáte někdo tip na jídelní soupravu (hrnek, talířek, miska) pro kluka? Něco minimalistického, ne krtka nebo tak.

​Třeba s autíčkama?

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 22:14

dotaz z kategorie extrémně blbých, ale zajímá mě jakákoliv zkušenost, názor, tip... cokoliv vás k tématu napadne

partner/ka jako šéf v zaměstnání

změna práce i když daný obor moc neovládám

nechat na holičkách  zaměstnavatele, který se nechová dobře a jít za lepším "i po zlém"

jít za kariérou a vyšším výdělkem, když už je rodina zabezpečená, nebo dát přednost klidnému koutku "na důchod"

a tak dále a tak podobně...

díky moc předem!

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 22:30
Reakce na Ginevra:

​Třeba s autíčkama?

​Tohle jsem koupila synovi . Plus příbor se stejným dekorem.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 22:33

Pinot Noir 

Já věděla, že už to tu někdo zmiňoval. 

Offline brrr
12347 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 22:54

Ginevra Dík, to znám. Myslela jsem právě něco ještě víc minimalistického.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 06:40

Kožená sedačka a zver doma? Blbosť čo? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 06:43

paktofonika Neni, chlupy pěkně smeteš a drápy s ní nic neudělaly. Já teda už bych jí nechtěla, není to příjemný pro mě.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 06:48

Mutziputzi No ja som teraz na jednej sedela, celkom sa mi páčila a nebola tak šmykľavá ako u známych. Ale bojím sa, že v zime chladí a v lete to asi tiež nie je veľmi príjemné. A čo iné by si vybrala? 

20970 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 06:56

paktofonika Aktuálně to řešim, stěhujeme se, jasnou představu nemam, chtěla bych spíš takovej mírně eklektickej mix, 3sedačku, 2sedačku, velký křeslo a malý křeslo, klidně každej pes jiná ves, nějak v korespondujícím stylu, chtěla bych velkej dubovej stůl do jídelny, k němu (sice profláklý, ale furt se mi líbí) ghost židle, na parkety koberce peršan styl a vyšívaný záclony..samozřejmě nemam zatim nic

Offline Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 06:58

paktofonika Já bych bez kočky vybrala něco, z čeho se dá občas sundat potah a nechá vyčistit 

s kočkou je to jedno

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 07:23

brrr kitchenette?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 07:55

Potrefenáhusa No to by som i ja rada, ale okrem Ikei neviem o obchode, kde by mali sedačky s vymeniteľnými poťahmi. A v Ikei sa mi okrem Stockholm sedačky nič nepáčilo. Teda majú i pekne sedačky, ale u nás sa nepredávajú.

Mutziputzi Víziu máš dobrú, držím palce nech sa podarí :) 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 08:23

viktorka_od splavu to mi jdes presne do rany :)

Partnera bych jako sefa nechtela, je to hodne dany tim, ze muj partner ma tendence ke komandovani a poucovani. Doma se domluvime a drzi se na uzde, ale v pozici sefa by to tyhle tendence jeste posilovalo, a to teda ani nahodou

Pokud by byl partner min dominantni, tak bych si to dokazala predstavit.

Zamestnavatele nechat "na holickach" kvuli lepsi nabidce: pokud ta nabidka je opravdu lepsi, nevahala bych. Ja beru praci jako pracovni vztah, pokud bude krize, tak me zamestnavatel taky muze propustit.

No a k tomu kariera vs duchod to se podle me vubec neds rict obecne, hrozne moc zalezi na tom, jaky mas priority  co te bavi, jestli jsi spis akcni nebo preferujes svuj klid. Takze bych si ujasnila tohle a podle toho se rozhodla.

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 08:27

Jinak ja ted jednoho zamestnavatele opravdu nechala na holickach - 14 dni pred nastupem jsem odrekla, a jsem ted mesic nezamestnana. Je to blby a bylo mi to dost neprijemny, nicmene jsem dostala fakt vyrazne lepsi nabidku a zajimavejsi praci u firmy, ktera je v mem oboru na spici a ten rozdil byl tak markantni, ze mi to stalo i za ty trable. To nejmensi co jsem teda udelala je ze jsem jim to napsala hned a budu mesic mezi pracemi nezamestnana bez podpory - nechtela jsem byt az tak uplna svine, ze bych nastoupila a po 14 dnech dala vypoved a jeste dostala za ted jeden mesic plat. 

20970 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 08:30

viktorka_od splavu Partner jako šéf v zaměstnání je podle mě blbost a na takhle (blbě řečeno) "zadělanou" kariéru stejně branže nebo kolegové reflektovat nebudou. Neznám z okolí příklad, kdy by to fungovalo a sama potvrzuju.

Z blbý práce bych odešla bez váhání, teď je doba, kdy přinejhorším stejně blbou najdeš levou zadní.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 09:41

Lilly_Ku diky moc a drzim palce at ti to vyjde podle tvych predstav!

Mutziputzi kdybych tam mela byt jako protekcni povalec tak to beru hned ale je to naopak, potrebovali by sice idealne cloveka ktery to umi stoprocentne, ale pokud nebude, tak nekoho 100% spolehlivyho a schopnyho se to naucit. takze ty prachy by byly jo zaslouzeny

20970 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 09:49

viktorka_od splavu To nikdo neuvidi, ze nejsi protekcni...ja hele ani za zlaty prase bych s partnerem nepracovala, obecne se to nedoporucuje z mnoha duvodu

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 09:52

viktorka_od splavu To máš jako učitelské dítě. Sice je mu obvykle nakládáno víc než ostatním, neustále je pod drobnohledem, ale spolužáci to vždycky vidí jinak.