mitford sister Stipendijum
no hele, když může být povinko, kinování, manža, páčko....není se čemu divit
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
našla jsem to na webech škol, institucí, programu Erasmus atd.
Tak to je peklo.
pani v call centru nerekla nic, jen se me zeptala na jmeno, zjistila ze ucet muj neni a pak chtela tel. cislo na ktere ta sms prisla, ze ho u nich zablokuje. hotovo a nazdar. i to jednani mi prislo divny. ale ok beru ze jsem paranoidni a nekdo omylem preklepem zadal moje tel. c...
ze ho u nich zablokuje. hotovo a nazdar
Jediné možné řešení - pokud by ti takové SMS chodily a ty sis např. stěžovala, mohla by banka dostat pokutu kvůli GDPR.
A nevím, proč bys měla být paranoidní - takové SMS jsou pro tebe obtěžující, takže je logické, že obtěžována být nechceš.
jerry banka asi nemůže za to, že jim někdo dal špatný telefonní číslo, ne?
viktorka_od splavu Tak potom nechápu, na co ses ptala tady, když je jasné, že to byl nějaký omyl.
Jo, paranoidní asi fakt jsi.![]()
jerry Však jí těch sms nechodí dvacet denně a dva měsíce, ne? někdo zadal špatně číslo, po zavolání na call centrum banka c hybné číslo zablokovala, aby Viktorce už nic nechodilo.
Já v tom pořád nevidím žádnou světovou konspiraci ani meziplanetární spiknutí.![]()
stes Co je povinko - a chci to vědět?
Tady jde o to, že bez předchozího souhlasu osoby by na její číslo chodily SMS (které se jí notabene ani netýkají), přičemž tato osoba navíc ani není klientem banky.
A obávám se, že by ÚOOÚ vzal maximálně jako polehčující okolnost, že ten skutečný zákazník dal bance chybné číslo (i když osobně si myslím, že to byla spíš chyba liského faktoru při zadání do systému).
Aranel ja taky
Mě přijít SMS od banky, že něco dlužím a že to mám bleskem vrátit, tak by mi to bylo sakra nepříjemné. A taková SMS by stačila jen jedna. Navíc v době, kdy se různí podvodníci vydávající se za banky snaží z lidí vytáhnout přístupové udaje, peníze....
A tady byla náhoda, že Viktorka není klientkou banky. Ale kdyby byla, tak by jí to taky asi příjemné nebylo...
jerry Tak to je hodně přitaženej a rigidní výklad GDPR, banka dostala špatný číslo a basta, doufám, že UOOU podobný píčoviny hází rovnou do koše
jerry tak i kdyby člověk byl klientem banky tak snad ví, zda jde o jeho číslo účtu nebo ne a zda má problém ... navíc není problém do banky tomu, kdo má mé účty na starosti, zavolat a ověřit to a zjistit, o co se ev. jedná...
Dadoo
Mě přijít SMS od banky, že něco dlužím a že to mám bleskem vrátit, tak by mi to bylo sakra nepříjemné. A taková SMS by stačila jen jedna. Navíc v době, kdy se různí podvodníci vydávající se za banky snaží z lidí vytáhnout přístupové udaje, peníze....
A tady byla náhoda, že Viktorka není klientkou banky. Ale kdyby byla, tak by jí to taky asi příjemné nebylo...
presne tak
viktorka_od splavu bláznivá Viktorka no![]()
mozna by bylo zajimave zjisteni, ci ucet to tedy je a kolik oslovenych na nej poslalo tech 98 kc:-)
viktorka_od splavu všem bych obratem poslala papíry na hlavu
Mne na jeden mobil volala a psala pani a domahala se vyzivneho, to bylo sakra neprijemne! Vubec ji neslo nic vysvetlit, casto argumentovala tim, ze jsem ta jeho nova cubka a at to vsechno vyridim. Kdyz mi psala, ze je Davidek v nemocnici a at uz kurva neco delam, tak jsem z toho byla docela spatna, ale vetsinou mi psavala z netu nebo nejakejch telefonich budek nebo co a fakt se to tahlo mesice. Moc rada jsem ten mobil I se simkou v praci odevzdala.
viktorka_od splavu Tak to musí být skutečně ultimátní blb, který pošle někomu nějaké peníze, když neví komu, proč a zač a ani se nezeptá, co to má znamenat.
Takový blb si přijít o ně zaslouží.
Ne, že by podobných nebylo málo.
Ale to základní, podívat se na vlastní číslo účtu, zavolat tam a zeptat se, na to fakt člověk nepotřebuje žádný doktorát.
A vymýšlet konspirační teorie.. Ty fakt nezklameš ![]()
Dadoo muzu se zeptat jakou teorii jsem podle tebe vymyslela?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje