Hlavně si v kanclu připrav něco měkkého na sednutí si :D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mám naléhavý dotaz a tady se ví všechno Když budu dávat v práci výpověď dohodou, musí jí zaměstnavatel podepsat ještě do konce měsíce nebo je to jedno? Když jsme se domluvili na tom, že budu odcházet 14. dubna, stačí podepsat příští týden nebo to musím zvládnout ještě do konce března?
jen bych upozornila na to, ze NIC takoveho jako vypoved dohodou neexistuje. Je to nesmysl uz z podstaty - dohoda - vícestranné jednání, shodný projev vůle stran vs výpověď, která projevem vůle jedné strany. Pardon, ale drasa me to.
Za mě hrůza, ale já jsem jižanský typ... A to jsem si rovnou koupila předplatné na šest měsíců - samozřejmě před tou první... A u mě to bylo ještě horší o to, že dávali sedm dní záruky, pokud to začne růst, opakují to zdarma... U mě to začalo růst osmý den
. Takže bolest, pak sedm dní super, a pak jsem to nemohla oholit, aby bylo co trhat...
Poprvé to samozřejmě bolelo nejvíc, ale taky to bylo spojené s tím, jak jsem byla unavená... A alkohol před jako anestetikum vyloženě nedoporučovali...
Tahle jenom jiná barva, pámbu vám to kdyžtak voplatí ![]()

tak jeden ze dvou vyzkoušených už zavřel živnost a druhý je tento
ale určitě na netu najdete i další, jen s tímto mám dobrou zkušenost...
a můžu se zeptat, jestli to opravdu pomohlo? a jestli ano, tak na kolik to vychází?
Vypadá dobře, díky!
Takže - brazilská depilace? Už jsem samozřejmě objednaná, teď bych ráda zjistila na co jdu ![]()
Například pasta z BRAZILSKÉHO třtinového cukru :-)?
Ano, na tu jdu, jak to tady čtu, dost se těším ![]()
NZ
Děkuju za nabídku, už jsem problém (doufám!) vyřešila :) Ale jste hodná.
Byl tam systém předplacených karet, řekla bych, že kolem 500,- za jednu návštěvu. A jak píšu výše, pro mě to moc nebylo, protože mě to rychle dorůstalo. Ale možná to chtělo jen vydržet delší dobu, protože na nohou jsem je za pár let úplně zlikvidovala
.
Nemáte prosím někdo zkušenosti s odstraňováním metličkových žilek na nohách? Po těhotenstvích mi jich zbylo docela hodně a ráda bych se toho zbavila, jen nevím jak a kde nejlépe.
A ještě jeden dotaz - vím, že tady proběhlo nějaké doporučení pražského kadeřnického salonu, myslím, že barbucha psala, že byla spokojená, ale nemůžu to dohledat - potřebuji někam jít a protože výměna kadeřníka je pro mě (stejně jako změna gynekologa) traumatizující záležitost, potřebovala bych poradit kam (ideálně i konkrétního člověka a aspoň přibližný nástřel ceny, aby mě nekleplo a zvládla jsem se na to připravit
) Díky.
Byla jsem tady. Dostala jsem tip od jinx a myslím že Ounz tam byla taky (?)... ceník mají na těch stránkách, tak záleží na tom, co po nich vlastně chceš. Já chtěla jen ostříhat (krátký vlasy), žádný extra přípravky ani foukání jsem nepotřebovala (akorát mi dala trochu stylingový pasty a fénem mi dvakrát přejela kolem hlavy), jen hlavu mi myla dvakrát (před a po) a platila jsem rovnej litr.
Díky moc, vypadá to dobře. A nějaký tip na konkrétního člověka, nebo je to jedno?
To nevím, já tam byla jednou (zatím). Když jsem tam volala, zdůraznila jsem jenom že mám krátký vlasy a chci ještě kratší
tak mi prostě někoho (předpokládám že podle mého sdělení) přidělili.
Dobrá je třeba Kateřina Muratová. Jen nevím, jaký typ kadeřnice upřednostňuješ, je šikovná, milá, ale trochu střelená :-).
sklerotizaci metličkových žilek je nejlepší absolvovat v zimních měsících. oni to doktoři neradi dělají když je teplo a pak taky proto, že je nutné několik týdnů nosit stahující punčochy. tam, kam chodívam (asi jednou za 3 roky), doktor u nové pacientky provedl sklerotizaci nejdřív jedné nohy, cca po měsíci druhé nohy. pokud bylo vše ok, tak při dalším ošetření bere obě nohy najednou.
nevím, co vás zajímá konkrétně, tak se kllidně ptejte ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí