Lamicka asi to patri do priznani, ale ja jsem ten srot tajne ujidala, ty vareny brambory a nastrouhana repa mi hrozne chutnaly :))
A krabice s knofliky u babicky v supliku byla nejvic!! ![]()
Lamicka asi to patri do priznani, ale ja jsem ten srot tajne ujidala, ty vareny brambory a nastrouhana repa mi hrozne chutnaly :))
A krabice s knofliky u babicky v supliku byla nejvic!! ![]()
Volná asociace ke šrotu - vždycky mne zajímalo, jak asi chutná mláto?
bram labuznici!
My to meli bez repy.
To je krásné tema![]()
Ja taky babicciny knoflíky, u Dědečka v dílně hromady hoblovacek a odrezku, na půdě velká tridilna truhla plna pšenice, ve které jsme miloval hrabat, skákání do sena.. A na chleba s maslem zelená cibulka rovnou ze zahonu![]()
Pinot Noir Tak na tom určitě něco bude, ale neodpovídá to na to, proč se dřív vyskytovali jen velmi vzácně, z naší generace tu o nich psala jen slniecko , kdežto u současných dětí to podle diskuze vypadá, že jsou docela běžní.
Ja se jeste se zpozdenim hlasim, ze jsem taky mela imaginarniho kamarada (jsem rocnik 77). Byl to kluk, jmenoval se Libor a normalne s nami bydlel. Maminku pry detska lekarka ujistila, ze je to u deti normalni - takze se zrejme nejednalo o neznamy koncept.
No tak to určitě. U nás se to týkalo se to věku asi tak do 4 nebo 5 let. A tablety a mobil v té době fakt nebyly
. Takže chtě nechtě se mnou ven musel a já jsem společenská hodně. Asi nebyl den, aby jsme byli někde sami. A mám teda pocit, že naopak nám se nikdy nikdo nevěnoval...vyhodili nás ven a bylo. Doma si se mnou teda rodiče nikdy nehráli.
Jinak jsem dneska na to zavedla řeč s mamkou a ta říkala, že jsem imaginárního kamaráda měla, ale já si to teda nepamatuju. Dokonce měla též několik zajímavých historek. Říkala, že jsem ze sourozenců byla jediná.
Vis, co by byla bomba, kdyby to byl taky Karel, jako pozdeji u tveho syna!
Hlasim se do klubu priznivcu konfliku i srotu ![]()
Ale moje nejvetsi uchylka byla stavebnice, se kterou jsem si nehrala jako se stavebnici, ale vybrala z ni urcite kosticky, ktere jsem rozdelila na muze, zeny a deti, a pak jsem vydrzela hodiny s nimi ruzne posunovat a vymyslet u toho nejruznejsi pribehy - nahlas. Dodnes si pamatuju, jak jsem vzdycky zalezla pod jidelni stul a odtud si to rozlozila na drevene lavici (my jsme v kuchyni nemeli normalni zidle, ale takova drevena stokrlata a dlouhou lavici).
Vydrzelo mi to skoro do deseti let. To uz jsme s maminkou bydleli jinde a nevlastni otec se mi kvuli tomu zacal posmivat. Tak jsem toho nechala, ale nevadilo mi to, protoze v te dobe uz jsem umela psat, tak jsem misto vypraveni pribehu nahlas zacala pribehy zapisovat (potichu) do sesitu, a bylo!
On se mi sice posmival i kvuli tomu psani (byl to blbec, co se da delat), ale prestal, kdyz jsem ve ctrnaci uverejnila svou prvni povidku v ABC mladych prirodovedcu a obdrzela honorar 250 Kc. On byl na prachy, takze to na nej zapusobilo ![]()
Dadoo cibulka jedine na chlebu se sádlem! ![]()
Sweet Potato Mláto nevim, ale chutnala jsem slad a ten je úplně strašně dobrej!
JJo, slad je dobrý! Chutnala jsem ho v Lobci v pivovaru, dokonce různé druhy.
Potrefenáhusa A voní!
Potrefenáhusa a to jsi slad chroustala a nebo pila teplou sladinu?
Nedávno tady byl odkaz na obchod, kde se daly koupit hezké matné japonské kočky (sošky
) Nevíte někdo?
Já to obili milovala, ale jednou z toho vylétla včela a už jsem to pak nedělala ![]()
Cibulku rovnou ze záhonu do pusy. ![]()
Dadoo Chroustala
Tulipe vime, na Milady horákový kousek nad kinem oko, ale už je to asi rok
Babiččiny knoflíky mi vyhnaly slzy do očí ![]()
Ted jsem si jeste vybavila vzpominky na staeni medu, vuni vosku a propolisu. Kdyz se stacel med, tak jsme ho vysavali primo z plastvi, jen to chtelo ohlidat si, aby tam nebyla vcela.
Tulipe na Kamenicky je hned u ty zastavky obchod a tam je stopro furt maj
Tulipe na Kamenicky je hned u ty zastavky obchod a tam je stopro furt maj
@tulipe ten obchod se jmenuje cover a zrovna minuly patek jsem se na ne divala, jsou fajn
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.