"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 13:33
Reakce na Potrefenáhusa:

Já mám ráda francouzské radio fip, ale nemluví se tam vůbec

díky, tohle mi sedne asi o něco víc. že se tam nemluví neva. Já mám ještě docela ráda radio Swssgroove.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 20:19

Nemáte někdo tip na zlatníka v pze, který by vyrobil šperk z doneseného stříbra a zlata?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 21:20
Reakce na Ounz:

máme, zlatnictví v boleslavově ul. poblíž nám. bří synků

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 21:37

Já ráda poslouchám ABC lounge. Ale jsou to většinou pomalé písničky a skoro se tam nemluví.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 21:44
Reakce na moora:

Děkuji moc :)

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 09:24

Prosím znáte nějaké rozumné stránky na prodej oblečení? Ta děvčata na vinted mě umoří dotazy. Jedna mi už týden "dávno peníze poslala". :)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 09:30
Reakce na Guinea Pig:

Se dá, já už na dotazy na míry nebo focení na postavě shodně odpovídám "Nemohla" a i tak to jde, je potřeba je dávat postupně do latě 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 09:32
Reakce na Guinea Pig:

A co tak nějaké mini prodejní vlákno tady? Blbej nápad?

(Už mě nedávno napadlo, jestli by se tu třeba neujala i taková půjčovna, ale to je asi ještě vyšší level důvěrnosti...)

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 09:36
Reakce na žluťásek:

No to by se mi líbilo. Já bych byla pro. Přemýšlela jsem, že bych se musela případně nějak zaregistrovat zas na MP kvůli tomu jejich bazaru a to se mi nechce.

Půjčovna by se mi líbila! Bych si půjčila nějakou výstřednost od Mutzi, ta má beztak plnou skříň úletů.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 09:36
Reakce na Guinea Pig:

já se nedivim, že se na všechno ptaj jak u blbejch, když vidim ty nabídky a třeba na krabici nebo na štítku je třeba jiná velikost než napsaná u inzerátu atd.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 09:41
Reakce na Potrefenáhusa:

a to já i měřím, vážím, všechno, účtenku vyfotím, když je to v záruce atd. Ale ty výkřiky "vyměníš" "líbí se mi" a pak "koupím" "posílám peníze" a přitom další týden bez reakce, to mě pořád překvapuje. Jak už někdo psal, reaguju jen na zprávy s pozdravem a podpisem (a přesto to drhne).

20970 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 09:42
Reakce na Guinea Pig:

Mutzi je zastánkyní absolutního purismu, to se zde málo ví!

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 09:50
Reakce na Mutziputzi:

ja to nahodou vim! a proto kdyz jsem vecer u zastavky potkala bandu holek co vyrazely do viru velko..ee teda do mesta, vsecky do jedne (nekecam, fakt) mely cerne tricko, rifle ke kotnikum nebo nad, a tenisky typu NB (co uz je asi out ale byly to fakt maly holky) vzpomnela jsem si z nejakyho duvodu prave na tebe:-))

ohledne bazaru myslim ze a) by to mel predevsim schvalit majitel webu a pak teda b) ze ho vetsinou pak ovladnou ruzny existence jak se stalo na MP. proste by to bylo to samy. mne teda stacila kratka zkusenost s letgo co mi nekdo doporucil a zarekla jsem se ze co nepotrebuju to vyhodim.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 09:55
Reakce na Guinea Pig:

omg tohle ema mi jde uplne do rany. minulej tyden jsem poprve neco koupila na nemeckym vinted. prodejkyne bydli prakticky za rohem, v patek prej poslala a este nic neprislo. to jsem zvedava, jak to skonci. to mam z toho, ze jsem tak moc chtela toho cernobile kytickovanyho bombera ... :D

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 09:57

Možná by to nemusel být rovnou oficiální Bazar. Ale nabídnout něco k prodeji by myslím nemuselo ničemu vadit, parfémy tu diskutující prodávají, tak proč ne třeba kabelku?

20970 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 10:02

No vždyť jsem se tady nedávno přihlásila ke kritizovaným francouzským školačkám (ano školačkám), co chodí celé černé + bílé tenisky, logicky. Občas to rozčísnu samozřejmě, třeba šedý kabát to celý rozsvítí!

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 10:16
Reakce na Mutziputzi:

To focení na postavě chápu, ale kdyby tam dotyčné rovnou daly míry, ušetřily by si pitomé dotazy. Myslím, že podání informací o základních rozměrech nikoho nezabije, protože sdělení velikost S,M, dostatečně prostorné atp. nic moc neřeknou :-D.

A ještě je výborné: v nadpisu "nová", v popisu - párkrát vzatá, menší "škrábanečky" atp.

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 10:58
Reakce na wendulka:

Po bazárkovém vlákně toužím už dlouho - třeba nám wendulka poradí, kam s tím?

20970 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 11:11
Reakce na whiskas:

My co nakupujeme bez zkoušení si s eSkem vystačíme, od nás se pochopení nedočkaj! Jsem si vzpomněla- Ahoj, můžeš mi poslat míry, šířku v ramenou, přes prsa, délku a délku rukávu? (upozorňuji košile za 200,-, PC 2.000,-) - Promiň nemohu, nemám čím změřit. - Nemáš doma metr? - Kdybych měla, měla bych čím změřit! 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 05. dubna 2017 11:14
Reakce na Mutziputzi:

O.k., ale třeba u kalhot jsou velikosti fakt zavádějící, protože se liší značka od značky.