díky, tohle mi sedne asi o něco víc. že se tam nemluví neva. Já mám ještě docela ráda radio Swssgroove.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nemáte někdo tip na zlatníka v pze, který by vyrobil šperk z doneseného stříbra a zlata?
máme, zlatnictví v boleslavově ul. poblíž nám. bří synků
Já ráda poslouchám ABC lounge. Ale jsou to většinou pomalé písničky a skoro se tam nemluví.
Děkuji moc :)
Prosím znáte nějaké rozumné stránky na prodej oblečení? Ta děvčata na vinted mě umoří dotazy. Jedna mi už týden "dávno peníze poslala". :)
Se dá, já už na dotazy na míry nebo focení na postavě shodně odpovídám "Nemohla" a i tak to jde, je potřeba je dávat postupně do latě ![]()
A co tak nějaké mini prodejní vlákno tady? Blbej nápad?
(Už mě nedávno napadlo, jestli by se tu třeba neujala i taková půjčovna, ale to je asi ještě vyšší level důvěrnosti...)
No to by se mi líbilo. Já bych byla pro. Přemýšlela jsem, že bych se musela případně nějak zaregistrovat zas na MP kvůli tomu jejich bazaru a to se mi nechce.
Půjčovna by se mi líbila! Bych si půjčila nějakou výstřednost od Mutzi, ta má beztak plnou skříň úletů.
já se nedivim, že se na všechno ptaj jak u blbejch, když vidim ty nabídky a třeba na krabici nebo na štítku je třeba jiná velikost než napsaná u inzerátu atd.
a to já i měřím, vážím, všechno, účtenku vyfotím, když je to v záruce atd. Ale ty výkřiky "vyměníš" "líbí se mi" a pak "koupím" "posílám peníze" a přitom další týden bez reakce, to mě pořád překvapuje. Jak už někdo psal, reaguju jen na zprávy s pozdravem a podpisem (a přesto to drhne).
Mutzi je zastánkyní absolutního purismu, to se zde málo ví!
ja to nahodou vim! a proto kdyz jsem vecer u zastavky potkala bandu holek co vyrazely do viru velko..ee teda do mesta, vsecky do jedne (nekecam, fakt) mely cerne tricko, rifle ke kotnikum nebo nad, a tenisky typu NB (co uz je asi out ale byly to fakt maly holky) vzpomnela jsem si z nejakyho duvodu prave na tebe:-))
ohledne bazaru myslim ze a) by to mel predevsim schvalit majitel webu a pak teda b) ze ho vetsinou pak ovladnou ruzny existence jak se stalo na MP. proste by to bylo to samy. mne teda stacila kratka zkusenost s letgo co mi nekdo doporucil a zarekla jsem se ze co nepotrebuju to vyhodim.
omg tohle ema mi jde uplne do rany. minulej tyden jsem poprve neco koupila na nemeckym vinted. prodejkyne bydli prakticky za rohem, v patek prej poslala a este nic neprislo. to jsem zvedava, jak to skonci. to mam z toho, ze jsem tak moc chtela toho cernobile kytickovanyho bombera ... :D
Možná by to nemusel být rovnou oficiální Bazar. Ale nabídnout něco k prodeji by myslím nemuselo ničemu vadit, parfémy tu diskutující prodávají, tak proč ne třeba kabelku?
No vždyť jsem se tady nedávno přihlásila ke kritizovaným francouzským školačkám (ano školačkám
), co chodí celé černé + bílé tenisky, logicky. Občas to rozčísnu samozřejmě, třeba šedý kabát to celý rozsvítí!
To focení na postavě chápu, ale kdyby tam dotyčné rovnou daly míry, ušetřily by si pitomé dotazy. Myslím, že podání informací o základních rozměrech nikoho nezabije, protože sdělení velikost S,M, dostatečně prostorné atp. nic moc neřeknou :-D.
A ještě je výborné: v nadpisu "nová", v popisu - párkrát vzatá, menší "škrábanečky" atp.![]()
Po bazárkovém vlákně toužím už dlouho - třeba nám wendulka poradí, kam s tím?
My co nakupujeme bez zkoušení si s eSkem vystačíme, od nás se pochopení nedočkaj! Jsem si vzpomněla- Ahoj, můžeš mi poslat míry, šířku v ramenou, přes prsa, délku a délku rukávu? (upozorňuji košile za 200,-, PC 2.000,-) - Promiň nemohu, nemám čím změřit. - Nemáš doma metr? - Kdybych měla, měla bych čím změřit! ![]()
O.k., ale třeba u kalhot jsou velikosti fakt zavádějící, protože se liší značka od značky. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí