ale prd, vždyť se Kuba vrátil! jsem myslela, že teď je to sluncem zalité.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
No a na některých eshopech míry jsou teda, já na to vždycky koukám. Nerada vracím.
Ono jedna věc je změřit "2D" košili a "3D" tělo, já bych stejně věděla prd![]()
Už jsem to admince připomněla přes FB. Novou sekci do inzerce je schopná přidat sama, tak by to neměl být problém.
Nemate nekde lepsi sekac, kde berou do komise? Ja obcas prodavam na mmb, ale ted jsem se zarekla, ze naposledy. Peklo. Dotazy, zda nechci menit, zda to muzu poslat levneji (uz tak mam postovne podhodnocene), zda to je takove nebo makove (uvadim maximum informaci). Dokonce, zda muzou zaplatit pozdeji, az jim prijde vyplata (uaaa).
No tak sekáč do komise, to asi ne. Já bych to pěkné oblečení i dala do místního kontejneru na oblečení, ale kdyby bylo charity. Zrovna u nás je uváděno, že slouží potřebným, ale i do SH (bez udání procent) a zajišťuje to soukromá firma. Jsem přesvědčená, že je to spíš tak, že to jde do SH a ty největší hnusy potřebným do charity, a to podporovat nebudu. Jako zadarmo to strkat sekáči, aby na tom vydělával, vůbec.
A těch pár hezkých nových oděvů bych ráda prodala spíš přes net - nesedící úplně nové džíny atd. Ale teda chápu, vyhnout se mmb!
Komise funguje tak, ze vam to prodaji, vezmou si treba poplatek za kus, penize po mesici vyplati vam. Co neprodaji, to vrati.
A to všechno výše je důvod, proč jsem včera půlku šatníku/botníku prostě vyhodila a čtvrtinu dala dorůstajícím neteřím ať si s tím poradí, případně předají dál.
a já jsem teď díky týhle debatě našla na vinted něco, co jsem si strašně chtěla koupit loni v obchodě, ale bohužel to prošvihla a už by to mělo bejt na cestě ke mně! ![]()
No tak aspoň pro orientaci jeto fajn.
akutně potřebuju vědět, jak se jmenovaly webový stránky kolem roku 2000, kam se chodilo chatovat. a nebyl to xchat. ten jeste neexistoval. byly tam různý místnosti a bavilo se na různá témata ![]()
pokec?
lide.cz ?
na slovensku azet :)
mi jdete s "bazárkem" do rány. zrovna jsem trochu pročesala šatník a důvod, proč jsem ho nepročesala víc, je lakomá barka ve mně, protože to stálo takový prachy a měla jsem to 2x :-) ale zatím jsem neměla odvahu nafotit to na votočvohoz. stačí mi, když jednou za rok prodávám papouščata
Ty jsou krásný! já mám andulku! ![]()
Ale zase bys nové majitele nemusela lustrovat tolik, jako u těch papoušků. (Ostatně, nenašlo by se tam něco pro mne?;-))
Jestli zdlabnes 15 koblih denne po dobu cca 2 let, tak se toho najde spousta :-)
Jestli zdlabnes 15 koblih denne po dobu cca 2 let, tak se toho najde spousta :-)
![]()
Nejsem šička, tak je to možná úplně hloupý dotaz, ale... koupila jsem si džíny a porotže na můj zadek už kratší nohavice neměli, musím si je dát zkrátit. A když jsem teď viděla SweetPotato v kabince, napadlo mne, zda by u slim tmavých džín šlo je zkrátit na 7/8? Teoreticky v tom problém nevidím...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí